بچه ها من یه سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد!
من اون پچ رو نمیتونم نصب کنم !
میگه نمیتونه نصب کنه !
باید چی کار کنم؟
کرکش که از خودش بیشتره!
کرکش و اگه کپی کنم کافیه؟
(هان الان اینارو جواب بدید !)
بچه ها من یه سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد!
من اون پچ رو نمیتونم نصب کنم !
میگه نمیتونه نصب کنه !
باید چی کار کنم؟
کرکش که از خودش بیشتره!
کرکش و اگه کپی کنم کافیه؟
(هان الان اینارو جواب بدید !)
پچی که نصب می کنید باید سازگار با ورژن بازیتون باشه وگرنه نصب نمیشه 2 تا ورژن داریم نسخه دانلودی نسخه دیسک فکر کنم همه ورژن هایی که هستند نسخه دیسک هستن برای PC
دوست عزیز این پچو باید کپی کنم تو قسمت نصب شده ی بازی بعد نصب کنم؟
من هردو رو دانلود کردم نصب نشدن!![]()
والا من بازیو اصلا برای PC ندارم نگرفتمش رو اکس باکس بازی می کنم ولی توی نسخه ها قبلی باید با نسخه بازیت مچ بود یعنی اگه نسخه بازی که دارید نسخه دانلود شده اس باید پچ متناسب با اون رو دانلود کنید مشخصه که پچی که دانلود کردید متناسب بازیتون نیست من لینکی ندارم از هر دو پچ ولی توی پیج اصلی بازی جفتشو گذاشته هر جفتشو دانلود کنید و جداگانه تست کنید
سلام دوستان من چه جوری میتونم تو پی اس یه بازیکن رو مسئول نگهداری از یکی از بازیکن های حریف کنم
برو رو بازیکن خودت بعد دکمه ی شوت رو بزن ( اگه بادسته کار میکنی!) بعد mark setting رو بزنی میتونی هر بازی کنی بجز گلر تیم مقابل رو mark کنی!
من هم همین کارو کردم ولی هیچ کدوم نصب نشدن!
آقا یکی به داد من برسه دارم دیوونه میشم!![]()
سلام
ی سوال فنی
اون قسمتی از pes12 که لیگه و وسطاش و آخر هر فصل میشه بازیکن خرید
کدومشه؟
من چیزی نفهمیدم / نمیشدم که همشو امتحان کنم
ممنون
سلام
شما باید برید قسمت بنظرم لایف lifeبعد اونجا دو گزینه هست یکی مستر لیگ ودیگری بکام لیگ هستش .که مستر همون چیزی هستش که شما دنبالش هستی......
البته توصیه میکنم قبل شروع مستر چند کارو انجام بدی...
۱_سن بازیکن هایی که مورد توجه هستند رو کم کنی .اینجوری اونا زود پیر نمیشن.
۲_از قسمت اکسترا گزینه هایی مربوط به مستر هستش بهتره اونا رو هم ازاد کنی...
۳_بهتره موقع تمرین دادن بصورت چرخشی عمل کنی واگر مثلا در قسمت پاور نقطه ضعف داری با خریدن دفاع وبازیکن هایی که پاور خوب دارن این مشکل رو حل کنی........
راستی بهتره میل امدن بازیکن رو به تیمت رو حداکثر تنظیم کنی اینجوری منت کمتر میکشی.......(گزینش توی منویی هست که وقت و.... ر وتنظیم میکنی فکر کنم.....)
۴_بازیکن هایی مثل فابرگاس ،ریبری،داوید ویا،راموس،مایکن،ون پرسی،ژاوی،اینیستا،مسی ورونالدو...
اینا خوب رشد دارند منظورم قدرتشون افت نمیکنه.
اگه سوال دیگه بود در خدمتم.........
Last edited by moghaddas mfa; 07-05-2012 at 08:42.
یادمه پارسال هم روی PES 2011 هم این پچ های تایتلی آپدیت نصب نمی شدن و دستی کانورت می شدن این پچها... نمی دونم قضیه چیه
چجوری میشه یک لیگ یا کاپ درست کرده که 3-4 نفری بازی کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)