تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 339 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

با رفتن فتح الله زاده معلوم شد که یه خبر هایی تو باشگاه شده و مثل اینکه وضع فصلبعد استقلال زیاد جالب نیست .
    معلومه که حاجی امیدی به گرفتن یه پول درست و درمون واسه این فصل نداشته . خودش دید اگه اینطوری پیش بره ، ممکنه جو تیم وسط فصل بهم میریزه T،صلاح دید که فقط عضو هئیت مدیره باشه ، و مدیرعامل جدید شاید بتونه یه بودجه مناسب واسه این فصل از وزارت ورزش گدایی کنه !!!!

در ورزش و مردم ، فتح اله زاده میگفت که تیم الان 12 میلیارد بدهی داره!!!!!!!!!!!
    من نمیدونم این بدبختی که میشه مدیرعامل چطور میخواد با این بدهی ، دهن بازیکنهای همیشه مدعی مثل جباری و رحمتی و ....... رو ببنده .

اوضاع از نظر مدیریتی کمی تا قسمتی ناجور به نظر میرسه ،
    خدا کنه مثل فصل پیش، تو کورس بازیها وقتی که 9 امتیاز از تیم دوم جلو می افتیم ، حرف و حدیثها مانع قهرمانی نشن
    Last edited by federrer; 04-06-2012 at 10:28.

2. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اختصاصی گل: جلال حسينی در يك قدمی استقلال

سايت گل – سيدجلال حسينی مدافع ميانی تيم ملی هنوز تصميم خاصی برای فصل آينده نگرفته و اين در حالی است كه در 2 هفته اخير حرف و حديث های زيادی در مورد مذاكره او با باشگاه پرسپوليس مطرح شد.به گزارش سايت گل در اولين روزهای اردوی تيم ملی در ازبكستان بود كه سايت های خبری از توافق حسينی با پرسپوليس خبر دادند و حتي محسن بنگر در مصاحبه ای اعلام كرد كه حسينی حتما فصل آينده همراه با او پيراهن پرسپوليس را برتن خواهد كرد. سيدجلال اما با پرسپوليس توافقی نكرده و اين در حالی است كه مدافع فصل گذشته سپاهان اين روزها به پيشنهاد استقلال فكر می كند.حسينی برای تقويت خط دفاعی استقلال، اولين گزينه امير قلعه نويی محسوب می‌ شود و مسوولان اين باشگاه در روزهای اخير با سيدجلال و برادرش مذاكره كردند. او فاصله زيادی با استقلالی شدن ندارد و حتی به نزديكانش گفته كه به احتمال فراوان پيراهن آبی را بر تن خواهد كرد.
    Last edited by king of the kings; 04-06-2012 at 15:28.

4. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمال عدم ثبت قرارداد بازیکنان آبی‌پوش

تذکر رسمی به قلعه‌نویی و باشگاه استقلال: با این دلال ممنوع‌الفعالیت کار نکنید
    خبرگزاری فارس: هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال به باشگاه استقلال تذکر داد در صورت همکاری با یک دلال ممنوع الفعالیت قرارداد بازیکنان این تیم ثبت نخواهد شد.

حجت الاسلام علیرضا علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: نامه‌ای برای باشگاه استقلال تهیه کرده‌ایم و در آن تذکر رسمی به این باشگاه داده‌ایم که با یک دلال ممنوع الفعالیت همکاری نداشته باشند.
    وی ادامه داد: در صورتی که همکاری این دلال ممنوع الفعالیت با قلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال و این باشگاه ادامه داشته باشد از ثبت قرارداد بازیکنان این باشگاه برای فصل آینده جلوگیری به عمل خواهد آمد. از باشگاه استقلال می‌خواهیم این دلال ممنوع الفعالیت در پیرامون این باشگاه دیده نشود و هیچ همکاری با این شخص انجام ندهند.

بیک‌زاده به استقلال پیوست

خبرگزاری فارس: هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به استقلال پیوست.

به گزارش خبرگزاری فارس، هاشم بیک زاده با حضور در باشگاه استقلال و پس از مذاکره با علی امیری معاون باشگاه استقلال با این تیم قرارداد یک ساله امضا کرد.

این بازیکن در شرایطی امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و با این تیم به توافق رسید که علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه از سمت خود استعفا کرده است.
    بیک زاده سابقه بازی در استقلال را دارد و بار دیگر به جمع آبی پوشان بازگشت. قرار داد وی احتمالا امروز در هیئت فوتبال ثبت می شود.

در گفت‌وگو با فارس
    بیک‌زاده: به استقلال برگشتم تا دوباره قهرمان شویم
    خبرگزاری فارس: بازیکن جدید استقلال هدفش از بازگشت به این تیم را قهرمانی با آبی‌پوشان اعلام کرد.

هاشم بیک زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازگشتش به استقلال گفت: بعد از جدایی ام از استقلال چند بار تصمیم به بازگشت داشتم اما شرایط مهیا نشد تا اینکه امیر قلعه نویی بار دیگر به این تیم بازگشت و من هم اول به خاطر امیر قلعه نویی و دوم به خاطر علاقه ام به این تیم با باشگاه به توافق رسیدم.
    وی افزود: به استقلال بازگشتم تا دوباره با این تیم قهرمان شوم. در این دوسالی هم که سپاهان قهرمان شده استقلال مستحق قهرمانی بود اما ما بازگشتیم تا دوباره قهرمانی به استقلال برسد. می خواهیم امسال دل هواداران را شاد کنیم.
    بیک زاده در خصوص اینکه توقعات از استقلال بیشتر از سال های گذشته است، عنوان کرد: وقتی تیم مربی بزرگی مثل قلعه نویی دارد باید توقعات هم از تیم بیشتر باشد. قلعه نویی سابقه خوبی دارد و می تواند این تیم را قهرمان کند.

خوروش به فارس خبر داد

تیموریان و جباری در لیست خرید سپاهان
    خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال سپاهان از تمایل این باشگاه برای جذب دو بازیکن استقلال خبر داد.

رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره مذاکره سید جلال حسینی با استقلال عنوان کرد: ما هم شنیده ایم که او از استقلال و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما روز گذشته با این بازیکن صحبت کردیم و قرار شد پس از بررسی پیشنهادهای دیگر به باشگاه سپاهان بیاید.
    سرپرست تیم سپاهان افزود: در لیست خرید ما آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری هم هستند که قصد داریم به زودی با این دو بازیکن مذاکره کنیم.

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده باشد، تیموریان و جباری می‌مانند

نظری‌جویباری: رسولی‌نژاد با استعفای فتح‌الله‌زاده مخالفت کرد
    خبرگزاری فارس: قائم مقام باشگاه استقلال گفت: در آخرین صحبتی که با رسولی‌نژاد داشتم او با استعفای فتح‌الله‌زاده مخالفت کرد.

علی نظری‌ جویباری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اتفاقات پیش آمده و استعفای فتح‌الله زاده گفت: شرایط برای استقلال بسیار سخت است و با استعفای فتح الله زاده کار مشکل شده است. تا پیش از این عقیده داشتم فتح‌الله‌‌زاده اگر در این شرایط نباشد شاید بهتر باشد اما حالا با بازگشت قلعه نویی به استقلال این دو نفر می‌توانند در کنار یکدیگر به این تیم کمک کنند.
    وی افزود: شرایط بحرانی است و فتح الله زاده مرد این روزها به حساب می‌آید. او باید به خاطر مردم به استقلال برگردد و می‌دانیم که تخصص‌اش بمب ترکاندن است. مطمئن هستم در صورتی که فتح‌الله‌زاده و قلعه نویی کنار هم باشند تیم می‌تواند مدعی قهرمانی آسیا باشد.
    نظری‌جویباری در خصوص اینکه چقدر احتمال دارد فتح الله زاده به استقلال برگردد گفت: با اینکه من موافق بودم او از استقلال برود ولی حالا می‌گویم باید در کنار استقلال باشد چون ممکن است اتفاقی که سال گذشته سر پرسپولیس آمد برای استقلال هم اتفاق بیفتد.
    وی در پاسخ به این سؤال که نظر هیئت مدیره در خصوص استعفای مدیرعامل استقلال چیست، به فارس گفت: روز گذشته با آقای رسولی نژاد صحبت کردم و ایشان گفت استعفای فتح الله زاده را قبول نمی‌کند. صبح امروز تلفنی با رسولی نژاد حرف زدم و او با استعفای فتح‌الله زاده مخالفت کرد. فتح الله زاده استاد تیم بستن است و همانطور که 2 سال پیش در فاصله 5 روز به پایان نقل و انتقالات تیم خوبی بست امسال هم می‌تواند برای قهرمانی آسیا تیم ببندد.
    قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص اینکه جباری و تیموریان مد نظر باشگاه سپاهان هستند خاطرنشان کرد: مطمئن باشید اگر تکلیف فتح الله زاده روشن شود تمام بازیکنان حفظ می‌شوند و جباری و تیموریان نیز از استقلال نخواهند رفت. قلعه نویی معتقد است در فصل نقل و انتقالات باید 12 امتیاز کسب کرد و تنها کسی است که می‌تواند از این امتیازات قبل از شروع فصل استفاده کند و تیمش را مدعی ببندد.
    وی در پایان صحبت‌هایش درباره اینکه آیا همچنان با باشگاه استقلال همکاری می‌کند یا خیر به فارس گفت: تا زمانی که استقلال برای بستن تیم تلاش می‌کند در کنار آنها خواهم بود اما به دلایل شخصی و مشکلات زیادی که دارم همکاری‌ام را با استقلال ادامه نخواهم داد.

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فوری: فتح الله زاده به استقلال برمی گردد!

سایت گل -علی فتح الله زاده بعد از جلسه ای با اعضای هیئت مدیره دوباره در استقلال ماندنی شد.
    به گزارش گل ، در حال حاضر امیرقلعه نویی در دفتر او در خیابان لارستان است و رضایت او را برای بازگشت جلب کرده است.
    جلسه امروز را یکی از دوستان مشترک ترنیب داده بود. اصرار امیر به حضور فتح الله زاده به دلیل محبوبیت وی در بین برخی بازیکنانی است که زمزمه جدایی سر داده اند.

10. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رحمتی و جباری در لیست قلعه‌نویی هستند

فتح‌الله‌زاده: تکلیفم امشب مشخص می‌شود/ با 3 بازیکن بزرگ قرارداد می‌بندیم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت که تکلیف ماندن یا رفتنش از این باشگاه امشب مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده که پس از جلسه امروز با امیر قلعه‌نویی در وزارت ورزش حضور پیدا کرده بود در جمع خبرنگاران درباره حضورش در این وزارتخانه گفت: جلسه‌ای که در وزارت ورزش داشتم ارتباطی به باشگاه استقلال نداشت و برای پیگیری کارهای فراتر از باشگاه با حمید سجادی معاون وزارت ورزش جلسه‌ داشتم که مربوط به پیشنهادهایم به AFC بود.
    وی افزود: قرار است امشب جلسه‌ای با اعضای هیئت مدیره داشته باشیم و آنجا مشخص می‌شود که می‌مانم یا خیر. شما خبرنگاران خودتان کارشناس هستید و می‌دانید حرف‌هایی که می‌زنم روی اصول است. امیر قلعه‌نویی را قبول دارم اما هر سیستمی اگر درست پایه‌ریزی نشود، به مشکل می‌خورد.
    فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: تا آخرین لحظه که در باشگاه استقلال باشم به کارم ادامه می‌دهم و دیدید که امروز هم با هاشم بیک‌زاده کار را تمام کردم و با بقیه بازیکنان هم امشب صحبت می‌کنم. اگر امشب جواب استعفایم مشخص نشود با دو سه بازیکن گردن کلفت جلسه دارم. اگر در استقلال هم نباشم نمی‌گذارم استقلال در نقل و انتقالات زمین بخورد و از این جهت هواداران نگران نباشند و بدانند که تیم خوبی را می‌بندیم.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که دوست دارد بماند یا خیر، گفت: اگر کسی بگوید دوست ندارد، دروغ گفته است. من برای استقلال زحمت کشیده‌ام. تازه کمپ را ساخته‌ام و می‌خواهم فاز دوم آن را به انتها برسانم. امسال هم باید یک ستاره دیگر می‌گرفتیم اما خودمان به خودمان ضربه زدیم. باید دید ماندن به چه قیمتی است. این مسئله خیلی مهم است.
    وی درباره اینکه گفته می‌شود در سمتش ابقا شده اظهار داشت: این سؤال را باید از دوستانی که ابقا می‌کنند، بپرسید. تا این لحظه با رسولی‌نژاد هیچ جلسه‌ای نداشتم و همانطور که گفتم در مورد مسئله‌ دیگری در وزارت ورزش حضور پیدا کردم. برای ماندن شرایط خاصی ندارم. حرفم این است که دیگران میلیاردها تومان پول دارند و بازیکن می‌گیرند اما من دست خالی هستم و نمی‌توانم با دست خالی مبارزه کنم.
    به گزارش فارس یکی از خبرنگاران به فتح‌الله‌زاده گفت شما مصاحبه کرده بودید که حرف مرد یکی است و دیگر به استقلال بازنمی‌گردید که وی پاسخ داد: من چنین صحبتی نکردم که حرف مرد یکی است. اتفاقا حرف مرد دو تا است. قرار است امشب همه چیز مشخص شود. یک جلسه خصوصی با هیئت مدیره داریم و پس از اینکه به جمع‌بندی رسیدیم تکلیف مشخص می‌شود.
    فتح‌الله‌زاده در جواب این پرسش که چرا استعفایش را به وزیر ورزش داده و آیا این استعفا به او رسیده یا خیر، گفت: من از مدیر عاملی باشگاه استعفا کردم. بنابراین باید استعفای خود را به رئیس هیئت مدیره بدهم نه وزیر ورزش. در این دو روز تعطیلی هم رئیس هیئت مدیره را ندیدم اما فکر می‌کنم تا یکی دو ساعت دیگر استعفایم به دست هیئت مدیره برسد.
    مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه رسولی‌نژاد گفته یک ساعت قبل از استعفای فتح‌الله‌زاده حرفی از این مسئله نبود، عنوان کرد: این مسئله‌ای بماند برای بعد.
    فتح‌الله‌زاده درباره اینکه فکر نمی‌کند احساسات هواداران با چنین تصمیماتی به بازی گرفته شده، گفت: چنین چیزی نیست. هواداران استقلال می‌دانند که تا فتح‌الله‌زاده زنده است، یار و یاور استقلال است و امشب هم می‌بینید که با دو سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم.
    وی در این باره که چه طور می‌خواهد با بازیکنان صحبت کند، عنوان کرد: درست است که از اسب افتاده‌ام اما از اصل نیفتاده‌ام. من اعتبار دارم. اسم بازیکنان را نمی‌گویم چون قیمت‌شان بالا می‌رود. احساس کردم هواداران استقلال فکر کردند این تیم را تنها گذاشته‌ام و یا عده‌ای فکر می‌کنند من نمی‌خواهم یارگیری کنم چون می‌خواهم کنار بروم. به همین دلیل هواداران بدانند که من یک تیم خوب می‌بندم و از آن لذت می‌برند.
    فتح‌الله‌زاده درباره اینکه آیا با حضور امیر قلعه‌نویی بازیکنانی مثل جباری و رحمتی در استقلال می‌مانند یا خیر، گفت: من همیشه حرفه‌ای فکر کرده‌ام. نه از بالا دست خود زیاده خواستم و نه به زیر دست خود ظلم کرده‌ام. اعتقاد دارم تیم را سرمربی باید مشخص کند. من نمی‌توانم هیچ بازیکنی را به او تحمیل کنم و در این خصوص اختیار تام را به امیر قلعه‌نویی دادم. وظیفه من گرفتن بازیکن است اما به شرط اینکه قلعه نویی آنها را تائید کند. در لیست امیر قلعه نویی هم جباری و رحمتی هستند.
    وی درباره اینکه آیا نام وحید طالب‌لو در فهرست قلعه‌نویی هست یا خیر، گفت:‌ من اسم او را تا به حال ندیدم.

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با استعفای مدیرعامل استقلال مخالفت شد

فتح‌الله‌زاده: با هیئت مدیره همدل و هم‌قسم شدیم/از امشب با قدرت به کارم ادامه می‌دهم
    خبرگزاری فارس: جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال در حالی برگزار شد که علی فتح‌الله‌زاده در سمت خود به عنوان مدیرعامل ابقا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال که روز شنبه گذشته تصمیم گرفت از مدیرعاملی این باشگاه کناره‌گیری کند در جلسه عصر امروز هیئت مدیره این باشگاه شرکت کرد و پس از برطرف شدن سوتفاهمات در سمت خود ابقا شد و به کار خود ادامه خواهد داد.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص این اتفاق گفت: عصر امروز به همراه دوستان در جلسه‌ای مهم شرکت کردیم که در این نشست سایر اعضای هیئت مدیره همدل و هم‌قسم شدیم تا برای موفقیت استقلال تلاش کنیم و من نیز تصمیم گرفتم بازهم در کنار هواداران استقلال برای موفقیت این تیم به کارم ادامه دهم.
    وی افزود: امیر قلعه‌نویی نیز در این جلسه حضور داشت و به جمع‌بندی‌های خوبی رسیدیم و نقطه‌نظرات خود را گرفتیم و قرار شد از امشب با قدرت و جدیت نسبت به گذشته به کارم ادامه دهم و برای بستن یک تیم خوب در حد نام استقلال و هوادارانش تلاش کنم.
    فتح الله زاده به خبرنگار فارس گفت: هواداران استقلال نگران نباشند و من از امشب با بازیکنانی که مدنظر کادر فنی‌ است وارد مذاکره می‌شوم و نوید این را می‌دهم که بازیکنان بزرگ و خوبی را برای استقلال در فصل جدید به خدمت بگیریم.
    به گزارش خبرگزاری فارس نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال در حالی برگزار شد که تاکنون این تیم با میثم بائو و هاشم بیگ‌زاده برای فصل جدید به توافق رسیده است.

14. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهاجم سایپا در تیررس آبی‌پوشان

مذاکره شبانه با کریم انصاری‌فرد اولین اقدام فتح‌الله‌زاده پس از ابقا
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال در اولین اقدام خود پس از ابقا با مهاجم تیم سایپا مذاکره کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس در حالی که علی فتح‌الله‌زاده ساعاتی پیش در جلسه هیئت مدیره استقلال شرکت کرد و در این جلسه مقرر شد وی به کار خود ادامه بدهد در اولین اقدام خود جلسه‌ای را با کریم انصاری‌فرد مهاجم تیم ملی و باشگاه سایپا برگزار کرد.
    در این نشست فتح‌الله‌زاده، انصاری‌فرد و نظری جویباری حضور داشتند و مذاکرات خوبی را با مهاجم تیم سایپا انجام دادند.
    این بازیکن مدنظر باشگاه سپاهان قرار دارد و رحیمی مدیرعامل این باشگاه نیز امروز اعلام کرد که به دنبال به‌خدمت گرفتن انصاری‌فرد است.
    همچنین فتح‌الله‌زاده بلافاصله پس از جلسه امروز با اعضای هیئت مدیره اعلام کرد که امشب قصد دارد با چند بازیکن بزرگ وارد مذاکره شود که یکی از این بازیکنان کریم انصاری‌فرد بود.

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

18. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کتاب زندگی «ناصر حجازی» منتشر شد

خبرگزاری فارس: کتاب زندگی «ناصر حجازی» در بیست و یکمین شماره از مجموعه کتاب‌های مفاخر ایران‌زمین به چاپ رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، بیست و یکمین شماره از مجموعه کتاب‌های مفاخر ایران‌زمین که به زندگی «ناصر حجازی» اختصاص یافته است، هم‌ز‌مان با اولین سالگرد درگذشت این چهره‌ی محبوب ورزشی به چاپ رسید. این کتاب شرح مختصری از زندگی مرد بلند‌آوازه فوتبال ایران است که با موافقت و همکاری خانواده ایشان، تهیه و چاپ شده است. «کیهان محمدخانی» مدیرعامل مؤسسه آموزش شهر، در مقدمه کتاب می‌نویسد: مفاخر هر جامعه‌ای، سرمایه‌های ارزشمند و گرانقدری هستند که بخش اساسی از فرهنگ و تمدن آن جامعه را تشکیل می­دهند. معرفی و شناساندن چنین بزرگانی به نسل­های آینده، از اولویت‌های فرهنگی همه­ی جوامع و ملل است؛ این کار صورت نمی‌پذیرد مگر با ثبت و ضبط اندیشه، ویژگی­ها، صفات، آثار و چرایی و چگونگی زندگی و مرگ آن­ها.
    این کتاب 104 صفحه‌ای (قطع جیبی) که با شمارگان 2000 نسخه به چاپ رسیده است، در مراسم بزرگداشت ایشان رونمایی خواهد شد. «مفاخر و نام‌آوران ایران‌زمین»، عنوان مجموعه کتاب‌هایی است که مؤسسه آموزش شهر در راستای معرفی چهره‌های علمی، هنری، ورزشی، دینی و ... اقدام به تهیه و چاپ آن‌ها می‌کند و شامل بخش‌هایی مانند زندگی‌نامه، معرفی آثار، افتخارات، خاطرات، از نگاه دیگران، آلبوم تصاویر و ... است. «حجازی» دومین چهره ورزشی از این مجموعه، پس از جهان‌پهلوان «غلام‌رضا تختی» می‌باشد. افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند جهت دریافت این کتاب با تلفن 88920393 و 88898941 روابط عمومی مؤسسه آموزش شهر تماس حاصل نمایند.

آخرین اخبار از نقل و انتقالات باشگاه استقلال
    میداودی و عمران‌زاده تمدید کردند/ فتح‌الله‌زاده: انصاری‌فرد را استقلالی بدانید
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال از تمدید قرارداد میلاد میداودی و حنیف عمران‌زاده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال روزهای شلوغی را در فصل نقل و انتقالات پیش روی خود می‌بیند و علی فتح الله زاده در اولین اقدام خود برای تمدید قرارداد با بازیکنان فصل گذشته این تیم قرارداد میلاد میداودی را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اعلام این خبر گفت: همچنان در حال مذاکره با سیدجلال حسینی و کریم انصاری فرد هستیم و مذاکرات خوبی داشتیم. روند مذاکرات رو به جلو و قابل پیشرفت بوده و از همین رو به هواداران می‌گویم انصاری‌فرد را استقلالی بدانند. این بازیکن دوست دارد در استقلال بازی کند و ما هم تمایل داریم در خدمت استقلال باشد و از همین رو مذاکرات با این بازیکن خوب پیش رفته است.
    فتح الله زاده همچنین با اشاره به تمدید قرارداد حنیف عمران زاده گفت: با وجود پیشنهاداتی که این بازیکن داشت قرارداد او را تمدید کردیم تا یکی دیگر از مهره‌های خود را حفظ کرده باشیم.
    به گزارش فارس، باشگاه استقلال تاکنون میثم بائو و هاشم بیک زاده را به خدمت گرفته و قرارداد میلاد میداودی، حنیف عمران‌زاده و پژمان منتظری را تمدید کرده است.
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال از تمدید قرارداد میلاد میداودی و حنیف عمران‌زاده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال روزهای شلوغی را در فصل نقل و انتقالات پیش روی خود می‌بیند و علی فتح الله زاده در اولین اقدام خود برای تمدید قرارداد با بازیکنان فصل گذشته این تیم قرارداد میلاد میداودی را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اعلام این خبر گفت: همچنان در حال مذاکره با سیدجلال حسینی و کریم انصاری فرد هستیم و مذاکرات خوبی داشتیم. روند مذاکرات رو به جلو و قابل پیشرفت بوده و از همین رو به هواداران می‌گویم انصاری‌فرد را استقلالی بدانند. این بازیکن دوست دارد در استقلال بازی کند و ما هم تمایل داریم در خدمت استقلال باشد و از همین رو مذاکرات با این بازیکن خوب پیش رفته است.
    فتح الله زاده همچنین با اشاره به تمدید قرارداد حنیف عمران زاده گفت: با وجود پیشنهاداتی که این بازیکن داشت قرارداد او را تمدید کردیم تا یکی دیگر از مهره‌های خود را حفظ کرده باشیم.
    به گزارش فارس، باشگاه استقلال تاکنون میثم بائو و هاشم بیک زاده را به خدمت گرفته و قرارداد میلاد میداودی، حنیف عمران‌زاده و پژمان منتظری را تمدید کرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •