تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 320 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

New Sergio Ramos HairStyle

تیپت تو حلقم

2. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیشکسوتان رئال مادرید 3-پیشکسوتان منچشتر یونایتد 2
    واقعا این همه ستاره رو کجا میشد دید ؟

زیدان فیگو کارلوس شرینگهام فان درسار کول و ... همه و همه در یک شب و در یک بازی !

ایکاش تلویزیون ایران برای اندکی آشتی با مخاطب هم که شده این گونه مسابقات رو در کنداکتور پخشش قرار بده ...

و نکته ی قابل تامل اندام آماده ی این افراد هست ؛ این نکته وقتی بیشتر به چشم میاد که بازی پیشکسوتان تیم ملی 98 رو در گیلان به خاطر میاریم که شاهرودی و استیلی و مدیرروستا و ... با چه وضعیتی در زمین حاضر بودند !

4. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

کسی لینک بازی رو داره بزاره البته با کیفیتش رو
    دست دوستان هم بابت گذاشتن عکسها درد نکنه اشک تو چشمم جمع شد وقتی دیگه بازی این ستاره ها رو نمی تونیم ببینیم دلم برا شوتهای کارلوس بازی چشم نواز و دریبلهای منحصر بفرد زیدان بازی زیبای فیگو با اون چهره دوست داشتنیش
    یادشون بخیر

6. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیدان همون کفشای قدیمیشو پوشیده؟

8. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض جوک مربی هلند: آفلای، زیدان هلند است!

مرجع خبري رئال-مادريد: برت فن ماروایک ، مربی تیم ملی هلند ، مصاحبه مطبوعاتی بامزه ای داشت که در آن گفت : آفلای ، زیدان هلند است. خود بخوانید حدیث این مجمل را . فن ماروایک البته سعی کرد این سخنان بامزه را تصحیح کند : منظورم این است که ابراهیم می تواند مثل زیدان که در پستهای متفاوتی در رئال و فرانسه بود ، برای ما همین طور باشد . او بازیکنی است که می تواند در هر دو پست باشد . که این توضیحش هم در نوع خود بامزه است . بازیکن هلندی که به زحمت می توان او را یکی از هافبک های درجه دو اروپا خواند ، حالا با زیدانی مقایسه شده که یکی از اسطوره های تاریخ است . آفلای حتی در تیم ملی هلند فیکس هم نیست و این که چطور قرار است با زیزو مقایسه شود در نوع خود جوک به نظر می‌رسید!

10. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاسياس و کاکا نامزد دريافت پاي طلايي 2012
    بازيکنان رئال مادريد نامزد دريافت جايزه پاي طلايي 2012 که به بازيکنان بالاي 29 سال تعلق مي‌گيرد، شدند.
    به نقل از سايت باشگاه رئال مادريد، نام ايکر کاسياس و ريکاردو کاکا در فهرست نامزدهاي دريافت جايزه پاي طلايي 2012 قرار گرفت.
    اين جايزه به فوتباليست‌هاي بالاي 29 سال و در 14 اکتبر اهدا خواهد شد. پاي طلايي در سال 2003 براي اولين بار برگزار شد و رونالدو و روبرتو کارلوس از ميان بازيکنان رئال مادريد موفق به دريافت اين جايزه شده‌اند.

ديگر بازيکناني که در اين فهرست قرار گرفته‌اند عبارت‌اند از رائول، سيدورف، بوفون، دروگبا، پويول، ژاوي، ايبراهيموويچ و پيرلو.

برندگان پيشين اين جايزه به اين ترتيب هستند: رايان گيگز (2011)، فرانچسکو توتي (2010)، رونالدينيو (2009)، روبرتو کارلوس (2008)، الساندرو دل پيه رو (2007)، رونالدو (2006)، آندري شوچنکو (2005) ، پاول ندود (2004) و روبرتو باجو (2003).
    ورزش3

12. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ميخواهم در رئال از فوتبال خداحافظي کنم
    کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد مي خواهد در سانتياگو برنابئو به دوران حرفه اي حودپايان دهد.
    اين ستاره 27 ساله در سال 2009 با انتقال 94 ميليون يورويي از منچستريونايتد به رئال، رکورد گرانترين نقل و انتقال تاريخ را شکست

او در دو فصل اخير لاليگا 84 گل به ثمر رساند و نشان داد که ارزش مبلغي که براي او پرداخت شده را دارد و اکنون اعلام کرد فکر نمي کند بتواند پيراهن باشگاه ديگري را به تن کند.

او در گفتگو با نشريه مارکا گفت:" اگر دست خودم باشم، تا پايان دوران حرفه اي ام در رئال خواهم ماند."

ستاره پرتغالي همچنين از اينکه مورينيو قراردادش را تا سال 2016 با رئال تمديد کرد، اظهار رضايت کرد.

" اين عالي بود. من خيلي خوشحالم. باشگاهي مانند رئال بايد مربي بزرگي مانند مورينيو داشته باشد. او مي خواهد اينجا بماند.به نظر مي رسد که رئال بدون مورينيو نمي تواند به جام هاي زيادي برسد."

در سه سال اخير، مسي توپ طلاي بهترين بازيکن دنيا را به دست آورده اما رونالدو قصد دارد هر طور شده امسال اين عنوان را به خودش اختصاص بدهد.

" نمي خواهم در اين مورد زياد فکر کنم اما نمي توانم انکار کنم که از تصور بردن توپ طلا هيجان زده مي شوم زيرا اين روياي هر بازيکني است.

توپ طلا قله حرفه اي هر بازيکن است اما اين من نيستم که بايد بهترين بازيکن را انتخاب کنم پس بايد صبر کرد."

ورزش3

14. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض اوزیل: زیدان یک ستاره جهانی بود، اما من نه هنوز!

مرجع خبري رئال-مادريد: مسعود اوزیل که اکنون در اردوی آلمان با یورو بسر می برد ، در مصاحبه با تاگس اشپیگل به تمجید از زیدان پرداخت و گفت : او اسطوره من بود و سعی می کردم از او تقلید کنم . وی در مورد سبک بازیش صحبت کرد و گفت که از بازی در رئال ، فشاری حس نمی کند .
    عادت داشتی در زمینی بازی کنی که قفس میمون خوانده می شد . چطور بود؟
    آن زمین کاملا توسط فنس ها ، احاطه شده بود . توپ هیچ گاه بیرون نمی رفت و بازی هرگز متوقف نمی شد . من عادت کرده بودم که کوچکترین باشم . زیدان الگوی بزرگم بود . سعی می کردم از حرکاتش که در تلویزیون می دیدم ، تقلید کنم . به طرز عجیبی ، این کارها برایم خیلی آسان بود .
    چه چیز از زیدان را تحسین می کنی؟
    او یک بازیکن کامل بود : استاد از نظر تکنیک ، دو پا ، سرزن و تمام کننده . زیدان بازیکن بزرگی است چرا که کلکهای شگفت انگیزی داشت . به عنوان یک حرفه ای می توانم درک کنم که نه تنها کارهای هنرمندانه ای برای تیمهایش می کرد ، بلکه خیلی تاثیرگذار و سختکوش بود .
    در اسپانیا، تو را زیدان جدید می خوانند.
    هیچ گاه خودم را با او مقایسه نمی کنم . افتخار می کنم در باشگاهی به بزرگی رئال مادرید هستم اما زیدان در سطح دیگری بود . او یک بازیکن موفق جهانی بود . من این را کم دارم و باید خودم را اثبات کنم .
    رئال مادرید بزرگترین است و توقعات خیلی بالاست . چطور کنار می آیی؟
    برای من مثل ده سال پیش است که در پارک ها بازی می کردم . وقتی درون زمین هستم فقط می خواهم لذت ببرم . صداها را نمی شنوم و فقط به بازی توجه دارم .
    در عین این که به دستورات مربی عمل می کنی و از آزادیت لذت می بری ، چطور می توانی جادویت را ارائه دهی؟
    هر بازیکن باید مسئولیت هایش را انجام دهد و تاکتیک ها را به انجام برساند . طور دیگری نمی شود . ما یاد می گیریم که چطور تمرین کنیم و چطور مقابل حریفان قرار گیریم . اما برخی چیزها ناگهانی هستند . یک حفره می بینی و پاس را می فرستی . همه چیز آن قدر سریع است که زمان برای فکر کردن در موردش نیست .
    پاسهایت آسمانی هستند.
    پیش از آن که توپ را به حرکت در آورند ، خوب در ذهنم جاهای بازیکنان مختلف را حک می کردم . در آلمان و رئال مادرید ، بازی کردن آسان است . خوشبختانه در هر دو تیم ، سبک بازی به یک شکل است .
    از کجا می دانی که هم تیمی هایت کجا هستند؟
    ما هر روز با هم تمرین می کنیم و با چشمان بسته هم همدیگر را پیدا می کنیم . وقتی کریستیانو در یک فضای آزاد است ، به سادگی به او پاس می دهم و به اگل می رسیدیم .
    دوست داری که بدون فوتبال استراحت کنی؟
    نمی توانم . اگر سه یا چهار هفته در تعطیلات باشم ، دلم برای فوتبال تنگ می شود . هرگز بدون توپ کار نمی کنم . در همان موقع هم با دوستانم بازی می کنم .
    در خانه ات هم توپ داری، چه توپی هستند؟
    چند تا در حیاط هستند . توپهای تنیس . روپایی می زنم . کنترلشان مشکل تر است . اما وقتی ده دقیقه با آن کار کنی ، از نظرت بزرگ می آید .
    Last edited by Alinho; 08-06-2012 at 05:41.

16. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دو گل و یک پاس گل ، آمار درخشان کریم مقابل استونی

فرانسه به لطف دبل کریم بنزما ، مهاجم رئال مادرید در روز سه شنبه در آخرین بازیش پیش از یورو ، استونی را با نتیجه 4-0 شکست داد .
    فرانک ریبری زننده گل اول بازی روی همکاری با مهاجم رئال در دقیقه 24 بود و بنزما گل دوم را روی یک شوت محکم پیش از اتمام نیمه اول زد . گل سوم نیز روی ارسال ریبری ، توسط کریم به ثمر رسید که پانزدهمین گل ملی او بود .
    پایان بخش بازی هم گل ژرمی منز ، مهاجم پاریسن ژرمن در وقت های اضافه بود .
    منبع:مرجع اخبار رئال

18. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض واران و چالش خارج از خانه برای فصل بعد

مرجع خبري رئال-مادريد: رافائل واران ، فصل اولش در رئال مادرید را با خرسندی به عنوان یک بازین 18 ساله به اتمام رساند . هر چند که خوزه مورینیو سعی کرد که با آرامش ، این بازیکن را آماده کند و او را در بازیهای سخت ، بازی نداد . در حقیقت بیشتر بازیهای واران در برنابئو بودند . پس برای فصل بعد ، چالش بازیکن فرانسوی می تواند پخته شدن در استادیومهای دیگر باشد . ملی پوش تیم زیر 21 سال فرانسه ، در مجموع در 15 بازی در فصلی که گذشت ، حضور داشت . از این تعداد ، ده تا در برنابئو بودند . واران فقط در خارج از خانه در استادیومهایی نظیر ساردینه رو (90 دقیقه) ، رینو (7 ) ، لوس کارمنس (90 ) ، آمستردام (90 ) و پونفرادینا (90) حضور داشت . مورینیو نمی خواست که واران را در بازیهای مشکل ، محک بزند تا این بازیکن ، تحت فضا قرار نگیرد . حالا فصل بعد ، آرام آرام ، این بازیکن جوان هم می تواند نشان دهد که رقیب سرسختی برای راموس و په په است.

20. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •