ای بر **** و ***** شون لعنت.
خرج دوا درمونشون بشه.
اکبیری ها دو روز بیشتر اونجوری نبود.
باز الان پینگ ریده مال شده.
کثافتــ ها خودشون میانن محدود میکنند.
ای بر **** و ***** شون لعنت.
خرج دوا درمونشون بشه.
اکبیری ها دو روز بیشتر اونجوری نبود.
باز الان پینگ ریده مال شده.
کثافتــ ها خودشون میانن محدود میکنند.
میگم بیان یه کار کنیم.
توی طرح های جدید مثلا همین طلایی که نوشته 2 مگ چیزی از اینکه این طرح 128 هستند وتا 2 مگ شر میشند نوشته نشده.
پس بنابراین ما پول 2 مگ رو دادیم. شما تست بگیرید و ببینید اگه زیر 2 مگ هستند حتما زنگ بزنید و داد و قال کنید.
بگید من پول 2 مگ رو دادم ولی الان حتی 1 مگ هم سرعت ندارید.
در ضمن یه وقت گول سرعت سرورهای داخلی رو نخوردید. چون سرورهای ایرانی دیگه اسمش اینترنت نیست. اینترانت هست ( شبکه داخلی ملی ) واسه همینه که مثلا سرعتش خوبه
پس از حق خودتون دفاع کنید.
نمیشه چون من هر وقت speedtestمیگیرم مینوسه دو مگ!
راستی شما چی بازی میکنید که اینقدر مشکل پینگ دارید چون من که وارکرافت3 بازی می کنم پینگم همیشه زیره 100 هست و مشکلی ندارم و گاهی اوقات هاست هم میشم!
مشکل من اینکه الان که دارم دانلود میکنم سرعت از 140 بالاتر نمیره با پهنای باند مثلا دومگ و جالب اینجاست که قبل 1 speedtest میگه دومگ بعده 1 speedtest میگه 1 مگ آخه اینقدر تفاوت فاحش؟؟؟؟ ا مگابیت اختلاف؟؟؟؟ واقعا این چه وضعشه![]()
من رفتم سایت speedtest.net نتیجش شد این
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان دقت نميكنيد ديگه.
پست بالاييم رو توجه كنيد.
گفتم تست با سرورهاي داخلي ملاكـــ نيست.بگید من پول 2 مگ رو دادم ولی الان حتی 1 مگ هم سرعت ندارید.
در ضمن یه وقت گول سرعت سرورهای داخلی رو نخوردید. چون سرورهای ایرانی دیگه اسمش اینترنت نیست. اینترانت هست ( شبکه داخلی ملی ) واسه همینه که مثلا سرعتش خوبه
چون سرورهاي ايراني بسترشون اينترنت نيست. بلكه اينترانت است. ( پ ن : با سرورهاي اروپا تست كنيد )
بازي هم اسم The Lord of the Rings-the battle for Middle Earth 2 - The Rise Of the Witch King هستش كه از طريق Game Renger بازي ميكنم. پينگ هم هميشه افتضاح.لگ داره در حد قرون باستان.
من عاشق اون بازیم شاید هزاران بار اون را در حالت اسکیمیریش بازی کرده باشم!!!
ولی بیا بازی وارکرافت را یاد بگیر سرورش هم گرناست هم خیلی جذاب هست هم سرورش قویتر هست و پینگت بهتر میشه چون پلیر هاش همه ایرانیند یعنی 10 تا روم مخصوص ایرانیا داره و چون ایرانیا سروراشون بهم نزدیکه مشکلی بابت پینگ نداریم به اون صورت خواستی تمام فایل های مورد نیازش هم برات لینک میدم! به همراه آموزشش کم کم یاد بگیری برات فوق العده جذاب میشه!
در مورد سرعت هم speedtest.net سرور خارجی هست ایرانی نیست من الان پینگ گرفتم پینگم 50 بود میشه شما هم الان از همینجا پینگ بگیری بهم اعلام کنی
سعید اقا تو ساعات شبانه اوضاع چطوره بخصوص تو 3ساعت اول؟
فردا که کنکور دارم هیچی پس فردا بهت اعلام میکنم معلوم نیست یه شب با 250 دانلود میکنه یه شب با 50!
عزیز دل برادر درسته اسپیدنت مال اون ور آبه ولی موقع تست میاد از سرور خود ایران تست میگیره.
اینم تســـت ها :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)