سلام
دوستان کسی از مدل LA 620 V اطلاعات داره؟؟
سلام
دوستان کسی از مدل LA 620 V اطلاعات داره؟؟
من یک تلویزیون 3d smart ال جی دارم 47 اینج به راحتی میتون ماز 3d world استفتده کنم و فیلم سه بعدی نگاه کنم ولی طول میکشه تا لود شه.
مشکل اینجاست که وقتی میخوام با usb فیلم سه بعدی نگاه کنم ( فیلم ها خودبه خود دوتصویر هستند یعنی همان سه بعدی ) تلویزیون را که بر روی 3d قرار میدهم اون فیلم رو دوباره سه بعدی میکنه و چهار تصویر نشون میده که اصلا نمیشه نگاه کرد کسی راه حلی میدونه که چطور با usb فیلم سه بعدی نگاه کنیم
سلام
دوستان چرا کسی نیست که بکه چه طور ی من تلوزیونم را با صوت روشن یا خاموش کنم
اقا در فروم رو بستین رفتین کسی نیست ما رو دریابه؟؟
:|
دوست عزیز
حجم صدا و سطح سر و صدای محیط در مناطق اطراف آن بستگی دارد.
انجام تست محیط زیست تشخیص صدا را قبل از استفاده از تشخیص صدا برای تست سطح و وضوح و صدای محیط از مناطق اطراف آن انجام دهید
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند-->صدای تشخیص--->تشخیص صدا)فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me""راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
برای اطلاعات بیشتر به منوال تلویزیون تان و یا دفترچه راهنما مراجعه کنید
Last edited by matinpour; 14-11-2013 at 12:34.
با سلام دوست عزیز این مدل دارای ----- ماهواره داخلی و کلی قابلیت های اینتر نتی میباشد تنها ضعف آن با وجود داشتن قابلیت فرمان ها صوتی و حرکتی نداشتن مجیک کنترل و دوربین میباشد که آپشن میباشد و باید جداگانه نهیه کرد .
سلام دوست عزیز این مدل دارای ----- ماهواره داخلی و کلی قابلیت های اینتر نتی میباشد تنها ضعف آن با وجود داشتن قابلیت فرمان ها ی صوتی و حرکتی نداشتن مجیک کنترل و دوربین میباشد که آپشن میباشد و باید جداگانه نهیه کرد .
اقا دستت درد نکنه...
فقط این اپدیت جدید ال جی رو وقتی اومد روش بریزم؟؟
اقا دستت درد نکنه...
فقط این اپدیت جدید ال جی رو وقتی اومد روش بریزم؟؟
اپدیت 04.00.29
سلام دوستان تو مدلlm76100-tb زیرنویس فارسی رو نا مفهوم پخش میکنه
راهی هست ک درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)