\
من فقط مد سرعت 120 کیلومترو دارم ! دلیل این یکی تصادف سرعت 120 تا سر پیچ بود و حواس پرتیم چون داشتم فرت فرت عکس میگرفتم![]()
\
من فقط مد سرعت 120 کیلومترو دارم ! دلیل این یکی تصادف سرعت 120 تا سر پیچ بود و حواس پرتیم چون داشتم فرت فرت عکس میگرفتم![]()
به نظر من وقتی ماشین خوب میگیری باید خوب بگازونیش تا جونش در بیاد !
نکه بریم ماشین 0 کیلومتر خبریم بعدش مثل چی باهاش بریم تا لاستیکاش خط نیوفته ! اونطور رانندگی به درد خودت میخوره من ماشین میگیرم جونشم در میارم بعدش میرم ماشین بعدی ! میخرم - کیف میکنم - داغونم اگه شد بیخیال میشم بعدش ماشین بعدیو میگیرم به این میگن آدم باحال :d
امروز یه چیز جالب دیدم. اسکانیا علاوه بر موتور قوی اصلا چپ نمی کنه. با 90 تا پیچ خطرناک میزنم مثل مرد می پیچه. اما همین پیچ رو با MAN زدم کامیون 50 درصد صدمه دید
هیچی مثل اسکانیا به دلم نمیشینه.
تارسخچه ماشینا: اول که یه پرمیوم داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین رو دادم به راننده؛ بعد گول خوردم یه بنز خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از یه مدت پشیمون شدم فروختمش! حرومش هرچی خرجش کردم!
حالا هم که اسکانیا خوشکله زیر دسمه؛ و به همان جمله معروف میرسیم که ( همه کامیونها یه طرف این SCANIA هم یه طرف!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
هر چی میخوام بزنم سرش به نظرم قطور و زشت میشه خودش خیلی قشنگه و ظریفه!
به بار هم بستگی داره ها!بعضی بار ها مثل بونکر و .... باعث میشه ماشین سریع چپ کنه!
دقیقا موافقم راحت پیچا رو رد میکنه البته بستگی به سنگینی بار هم داره اگه بار سنگین باشه راحت تر چپ میکنه راستی یه پیچ خطرناک سر جاده بود زدم کنار ورش داشتم!![]()
دوستان من در واقعیت سوار scania r420 شدم سوار actros 1843 هم شدم از این قدیمیا سوار renault midlum هم شدم ولی هیچ کدوم به پای actros 1843 نمیرسن
حالا این که قدیمیه وای به حال این جدیده
اکتروس تو نرمی و راحتی حرف اول رو توی کامیون ها میزنه...
با این حرفتون موافقم در مواقع چپ کردن به بار خیلی ربط داره مخصوصآ اگر بارتون سنگین باشه تریلر شروع میکنه به یه ور شدن !!!!!!!!!!!!!!
Last edited by mgoo68; 21-11-2012 at 00:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)