دیروز علادین تهران بودم چند مغازه سر زدم کمترین قیمت 700 بود .
دیروز علادین تهران بودم چند مغازه سر زدم کمترین قیمت 700 بود .
دوستان من شنیدم تعرفه گمرک کم شده و قیمت گوشی ها به شدت میاد پایین،ولی هنوز که خبری نیست.
دوستان درب پشت اس 2 مثل گلکسی اس حالت براقه ؟
یعنی جای انگشت روش میمونه و زود خش میگیره یا اینکه مات و زبره ؟
تو عکس و ویدئو درست نمیشه تشخیص داد
دوستان یه سوال دارم : چطوری میشه بک گراند منو رو پرنگ تر کرد ؟! منظروم همون تصاویر دسکتاپ هستش که میفته پش منو ! تو یه کلیپ یو تیوب دیدم که مثل آیفون اون رو پر رنگ کرده بود !
و اگه میشه یکی از دوستان لطف کنن والپیپر ارجینال رو که عکس یه کهکشان هست رو برام بزارن ، ممنون میشم . ماله من اونو نداشت !
Last edited by mf.designing; 26-08-2011 at 23:12.
Settings>Display>Screen mode
من داشتم توش هست.اما بازیهای جدید هم توش باشه نمیدونم.اما دیتا توش هست
سلام
همانطور كه انتظار ميرفت،گالكسي براي دومين سال متوالي برنده جايزه Eisa در سال 2012-2011 شد.
تبريك عرض ميكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پک قدیمیه دیتای بازیهای جی اس2 رو باید دوباره دانلود کرد حتی فایل apk بازی هم فرق داره
بازیهای گلکسی که رو جی اس2 تست کردم و اجرا شدن فقط آسفالت 5 و pes2011 و Contract Killer بوده و بقیه رو دوباره دانلود کردم.
در ضمن نصف بیشتر این پک تکراریه پول بالا این چیزا ندین(نظر شخصی)
چرا تو گوشی من نیست این گزینه ؟! نکنه ماله 2.3.4 هستش ؟!Settings>Display>Screen mode
ببخشید آقا مهدی کلا پکی مخصوص برا این برا فروش اومده ؟! یا تاپیکی هست که همه اونائی که مخصوص اس 2 هست و یا اجرا میشه رو سوا کرده باشه ؟!این پک قدیمیه دیتای بازیهای جی اس2 رو باید دوباره دانلود کرد حتی فایل apk بازی هم فرق داره
بازیهای گلکسی که رو جی اس2 تست کردم و اجرا شدن فقط آسفالت 5 و pes2011 و Contract Killer بوده و بقیه رو دوباره دانلود کردم.
در ضمن نصف بیشتر این پک تکراریه پول بالا این چیزا ندین(نظر شخصی)
یه سوال دیگه هم دارم : چرا آیکن نمایش new masage من مثل این تصویر نارنجی نیست و خاکستریه ؟!من حتی اون والپیپر گالاکسی رو هم ندارم !
![]()
Last edited by mf.designing; 28-08-2011 at 19:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)