برام درست شد.از پست های قبل سیو کامل یکی از دوستان رو پیدا کردم که کل مراحل باز بود.از تو اون مرحله رو شروع کردم درست شد.
با تشکر از همه بچه ها
برام درست شد.از پست های قبل سیو کامل یکی از دوستان رو پیدا کردم که کل مراحل باز بود.از تو اون مرحله رو شروع کردم درست شد.
با تشکر از همه بچه ها
توپخونه...................
با سلام.
دوستان مرحله 2دوم باید باشه. جایی که از پشت یه ساختمان بلند من با یکی دیگه از سربازا باید داخل ساختمان بشیم. که من باید قفلک بگیرم یارم بپره و نردبان رو بگیره بعد میفرسته نردبان رو پایین من هم میرم بالا. بعد از یه پنجره باید بپریم داخل. وقتی میریم داخل با یه سرباز یار من درگیر میشه. میگه E بزن . بعد کلیک موس رو نشون میده. هر کاری میکنم اون یارو من رو می کشه. باید چکار کرد اونجا!!!!!!!!!!!
من این بازی رو با برنر مکس و واسه LT3 میخوام اما هیچ جا نداره لطفا یکی سایتی رو معرفی کنه اطمینانی که ازش خرید پستی کنم.مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Alan Kertz که طراح گیم پلی عنوان شوتر Battlefield 3 در تیم سازنده این بازی بود از این تیم جدا شده است و دیگر در آن فعالیت ندارد.البته او گفت که از استودیو DICE بیرون نرفته و فقط از تیم سازند Battlefield 3 جدا شده.
.
بر اساس دیگر اطلاعات به دست آمده آقایان Gustav Halling و Tim Kjell جانشین وی در این تیم سازنده خواهند بود.Alan Kertz اکنون به سراغ ساخت دیگر عناوین استودیو DICE رفته است اما هنوز معلوم نیست دقیقا کدام عناوین.
.
حالا شایعات درباره این که وی بر روی کدام بازی کار میکند بسیار زیاد شده اند؛اما احتمال این که وی در حال ساخت قسمت هایی از Mirror`s Edge یا نسخه جدید Battlefield باشد از همه شایعات قوی تر هستند.
.
تو بازی این قسمتهاش اعصاب خرد کنه. به جز این مرحله فکر کنم 3 جای دیگه هم هست که میگه یه دکمه ای رو بزن.
برای همه این مدل قسمتها:
دقیقا اون دکمه ای که میگه رو باید بزنید.
مثلا توی این مرحله،اول بهتون میگه که E رو بزنید و باید چندبار پشت سر هم این دکمه رو برنید. بعد یهو نشون میده که دکمه موس رو باید بزنید. اگه حواستون نباشه و مشغول زدن دکمه E باشید و وقتی موس رو نشون میده E رو بزنید(حتی اگه 1 بار زده باشید و بعد فوری ماوس رو کلیک کنید)، میمیرید و دوباره باید بازی کنید.
برای همین باید حواستون باشه.
هر دکمه ای رو که نشون میده،3-4 بار اون رو بزنید و بعد ولش کنید. تا دکمه بعدی رو بهتون بگه. اینطوری میتونید راحت ردش کنید.
(تو قسمتهای بعدیش،3 تا دکمه هست که باید بزنید)
کسی جواب نداد
من این بازی رو واسه لایوش میخوام کسی سایتی سراغ نداره این بازی رو با امنیت کامل واسه لایو و به صورت برنر مکس داشته باشه؟
سلام این بازی روی کنسول چند دیسک هست و دیسک دوم برای چیه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندی پیش DICE خبر خوبی برای طرفداران Battlefield 3 در کنسول PS3 اعلام کرد. سازنده این بازی از عرضه پچی مبتنی بر رفع مشکل چت صوتی برای کنسول PS3 خبر داد. این مشکل مدت های طولانی است که در انتظار برطرف شدن از سوی دست اندر کاران شرکت سازنده بازی بود اما اقدامی از سوی آنها مشاهده نمی شد. از زمان عرضه نسخه بتای بازی در سپتامبر ۲۰۱۱ طرفداران را منتظر گذاشته بود تا به امروز که اخبار خوشحال کننده ای از سوی آنها به گوش می رسد.
.
.
امروز در فروم Battlefield 3 مدیر تولید DICE آقای Tommy Rydling گفت : ما تمام مشکلات VOIP یا همان [voice over internet protocol] را به طور کامل برطرف کردیم و بازیکنان می توانند به بهترین شکل از آن استفاده کنند.
.
زمان دقیق عرضه این پچ در روزهای آینده توسط DICE اعلام می شود.
............................
Last edited by shahin_mp3; 23-01-2012 at 21:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)