تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 335 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم از کرک نباشه برا منم همین طور میشه بعد دوسه بار از چک پوینت قبلی لود کنی درست میشه.....
    برام درست شد.از پست های قبل سیو کامل یکی از دوستان رو پیدا کردم که کل مراحل باز بود.از تو اون مرحله رو شروع کردم درست شد.
    با تشکر از همه بچه ها

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میتونم این بازی رو واسه xbox تهیه کنم؟
    توپخونه...................

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام.
    دوستان مرحله 2دوم باید باشه. جایی که از پشت یه ساختمان بلند من با یکی دیگه از سربازا باید داخل ساختمان بشیم. که من باید قفلک بگیرم یارم بپره و نردبان رو بگیره بعد میفرسته نردبان رو پایین من هم میرم بالا. بعد از یه پنجره باید بپریم داخل. وقتی میریم داخل با یه سرباز یار من درگیر میشه. میگه E بزن . بعد کلیک موس رو نشون میده. هر کاری میکنم اون یارو من رو می کشه. باید چکار کرد اونجا!!!!!!!!!!!

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من این بازی رو با برنر مکس و واسه LT3 میخوام اما هیچ جا نداره لطفا یکی سایتی رو معرفی کنه اطمینانی که ازش خرید پستی کنم.مرسی

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای Alan Kertz که طراح گیم پلی عنوان شوتر Battlefield 3 در تیم سازنده این بازی بود از این تیم جدا شده است و دیگر در آن فعالیت ندارد.البته او گفت که از استودیو DICE بیرون نرفته و فقط از تیم سازند Battlefield 3 جدا شده.
    .
    بر اساس دیگر اطلاعات به دست آمده آقایان Gustav Halling و Tim Kjell جانشین وی در این تیم سازنده خواهند بود.Alan Kertz اکنون به سراغ ساخت دیگر عناوین استودیو DICE رفته است اما هنوز معلوم نیست دقیقا کدام عناوین.
    .
    حالا شایعات درباره این که وی بر روی کدام بازی کار میکند بسیار زیاد شده اند؛اما احتمال این که وی در حال ساخت قسمت هایی از Mirror`s Edge یا نسخه جدید Battlefield باشد از همه شایعات قوی تر هستند.
    .

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام.
    دوستان مرحله 2دوم باید باشه. جایی که از پشت یه ساختمان بلند من با یکی دیگه از سربازا باید داخل ساختمان بشیم. که من باید قفلک بگیرم یارم بپره و نردبان رو بگیره بعد میفرسته نردبان رو پایین من هم میرم بالا. بعد از یه پنجره باید بپریم داخل. وقتی میریم داخل با یه سرباز یار من درگیر میشه. میگه E بزن . بعد کلیک موس رو نشون میده. هر کاری میکنم اون یارو من رو می کشه. باید چکار کرد اونجا!!!!!!!!!!!
    تو بازی این قسمتهاش اعصاب خرد کنه. به جز این مرحله فکر کنم 3 جای دیگه هم هست که میگه یه دکمه ای رو بزن.
    برای همه این مدل قسمتها:
    دقیقا اون دکمه ای که میگه رو باید بزنید.
    مثلا توی این مرحله،اول بهتون میگه که E رو بزنید و باید چندبار پشت سر هم این دکمه رو برنید. بعد یهو نشون میده که دکمه موس رو باید بزنید. اگه حواستون نباشه و مشغول زدن دکمه E باشید و وقتی موس رو نشون میده E رو بزنید(حتی اگه 1 بار زده باشید و بعد فوری ماوس رو کلیک کنید)، میمیرید و دوباره باید بازی کنید.
    برای همین باید حواستون باشه.
    هر دکمه ای رو که نشون میده،3-4 بار اون رو بزنید و بعد ولش کنید. تا دکمه بعدی رو بهتون بگه. اینطوری میتونید راحت ردش کنید.
    (تو قسمتهای بعدیش،3 تا دکمه هست که باید بزنید)

8. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من این بازی رو با برنر مکس و واسه LT3 میخوام اما هیچ جا نداره لطفا یکی سایتی رو معرفی کنه اطمینانی که ازش خرید پستی کنم.مرسی
    کسی جواب نداد
    من این بازی رو واسه لایوش میخوام کسی سایتی سراغ نداره این بازی رو با امنیت کامل واسه لایو و به صورت برنر مکس داشته باشه؟

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام این بازی روی کنسول چند دیسک هست و دیسک دوم برای چیه ؟!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چندی پیش DICE خبر خوبی برای طرفداران Battlefield 3 در کنسول PS3 اعلام کرد. سازنده این بازی از عرضه پچی مبتنی بر رفع مشکل چت صوتی برای کنسول PS3 خبر داد. این مشکل مدت های طولانی است که در انتظار برطرف شدن از سوی دست اندر کاران شرکت سازنده بازی بود اما اقدامی از سوی آنها مشاهده نمی شد. از زمان عرضه نسخه بتای بازی در سپتامبر ۲۰۱۱ طرفداران را منتظر گذاشته بود تا به امروز که اخبار خوشحال کننده ای از سوی آنها به گوش می رسد.
    .

.
    امروز در فروم Battlefield 3 مدیر تولید DICE آقای Tommy Rydling گفت : ما تمام مشکلات VOIP یا همان [voice over internet protocol] را به طور کامل برطرف کردیم و بازیکنان می توانند به بهترین شکل از آن استفاده کنند.
    .
    زمان دقیق عرضه این پچ در روزهای آینده توسط DICE اعلام می شود.

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

............................
    Last edited by shahin_mp3; 23-01-2012 at 21:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •