تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 510 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت کردین نقشه ی Skyrim:
    این یعنی بازیش ماسونیه؟
    شباهت نقشه هاش به چیه؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که همهجور بازیی میکنم ماشینیو غیر ماشینی، تو هیچ کدوم از بازی ها هم عادت نداشتم فرار کنم، معمولا قرار و به فرار ترجیح میدم.
    نقش آفرینیش یه چیزی، ولی سفر به کوه و جنگل و دریا و دشت و دمن، تو بازی؟؟؟؟؟؟ سفر؟؟؟؟؟؟
    عید دیدنیم سرگرمی با PC ممنوع.
    بازی زیبا و شیرین و جذاب و مهیجی هست اما متاسفانه، بد و تلخ و سخت و مزخرفی هم هست.
    این مورد برای کسانی کاربرد داره که برای هر کاری اتاق و سالن خاصی دارن.مثلا سالن بیلیارد /اتاق بازی/سالن ناهار خوری/اتاق میتینگ و با توجه به وضعیت خودتون باید تصمیم بگیرید و اگه چنین امکاناتی ندارید پس بیخیال بشید چون وقتی اتاق بازی یا اتاق کامپیوتر وجود نداره پس حتما کنسولها و لوازم بازی و یا کامپیوترتون تو پذیرایی تشریف داره و دور هم جمع کردن بچه ها غیرممکن خواهد بود و بی احترامی به حضار

3. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

کلا بازی به فارسی اسمش چی میشه؟
    لبه آسمان............

5. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طی خبری که "پتز هاینس(Pete Hines)" مدیر روابط عمومی استودیو بتسدا(Bethesda) آن را اعلام کرد، در بازی طومار پیشینیان: اسکایریم بازی‌باز آزادی ازدواج با هرکسی را خواهد داشت.
    وی در این مورد اذعان کرد مهم نیست با چه شخصیتی بازی می کنید(منظور مرد است یا زن) بر فرض اگر با زن بازی می‌کنید می‌توانید با یک زن در بازی ازدواج کنید یا بلعکس. پیش از این در بازیِ افسانه 3(Fable 3) نیز بازی‌باز می‌توانست با همجنس خود ازدواج کند و آقای پیتر مولینو کارگردان بازی نیز در این مورد بیان کرده بود که این یک آزادی است که در بازی به بازی‌بازها داده شده است.

اگرچه بازی "طومار پیشینیان: اسکایریم" دارای سناریویی مشخص است ولی این به آن معنا نیست که بازی‌باز آزادی عمل در بازی نداشته باشد؛ کار کردن در بازی و درآوردن پول و همچنین رفتن به مراحل فرعی در بازی برای افراد گوناگون نیز یکی از چند ویژگی های منحصر به فرد این بازی است.

تبلیغِ هم‌جنس‌گرایی، و فراهم شدنِ امکانِ هم‌جنس‌گرایی در فضای مجازی و همچنین قانون‌مندی ازدواجِ‌ هم‌جنسان در بازی خودش یه هدف ماسونیه.

به اینجا هم یه سر بزنید بدک نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این یعنی بازیش ماسونیه؟
    شباهت نقشه هاش به چیه؟
    کل نقشه ی بازی شبیه به دریای خزره ولی فرقش به دریا بودن و خشکی بودن نقشه هاست.
    من خودم نمیدونم چجوری باید پستیو بلندیهای Skyrim رو با پستیو بلندیهای دریا Match کنم ولی مطمئنم یه ربطی توش پیدا میکنی، اگه کسی از دوستان زحمتشو بکشن اینکارو بکنن ممنون میشم.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

طی خبری که "پتز هاینس(Pete Hines)" مدیر روابط عمومی استودیو بتسدا(Bethesda) آن را اعلام کرد، در بازی طومار پیشینیان: اسکایریم بازی‌باز آزادی ازدواج با هرکسی را خواهد داشت.
    وی در این مورد اذعان کرد مهم نیست با چه شخصیتی بازی می کنید(منظور مرد است یا زن) بر فرض اگر با زن بازی می‌کنید می‌توانید با یک زن در بازی ازدواج کنید یا بلعکس. پیش از این در بازیِ افسانه 3(Fable 3) نیز بازی‌باز می‌توانست با همجنس خود ازدواج کند و آقای پیتر مولینو کارگردان بازی نیز در این مورد بیان کرده بود که این یک آزادی است که در بازی به بازی‌بازها داده شده است.

اگرچه بازی "طومار پیشینیان: اسکایریم" دارای سناریویی مشخص است ولی این به آن معنا نیست که بازی‌باز آزادی عمل در بازی نداشته باشد؛ کار کردن در بازی و درآوردن پول و همچنین رفتن به مراحل فرعی در بازی برای افراد گوناگون نیز یکی از چند ویژگی های منحصر به فرد این بازی است.

تبلیغِ هم‌جنس‌گرایی، و فراهم شدنِ امکانِ هم‌جنس‌گرایی در فضای مجازی و همچنین قانون‌مندی ازدواجِ‌ هم‌جنسان در بازی خودش یه هدف ماسونیه.

به اینجا هم یه سر بزنید بدک نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    اول از همه بگم گول چنین افرادی رو نخورین.
    این بازی ها هیچم شیطانی نیستند.
    نمی خوام بحث رو ادامه بدم.
    راستی چرا نمی شه از زره ساز دارک برادر هود زره و وسیله خرید؟
    Last edited by رضا جنگنده; 01-03-2012 at 19:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من چند تا سوال دارم
    1-چطور میشه ظرفیتمون رو بیشتر کنیم مثلا به جای 300 بشه 400؟
    2-سوال بعدیم اینه که چطور از جادو ها استفاده کنیم وقتی کلید p رو میزنم جادو ها میاد نمی دونم چطور باید استفاده کنم و به چه شکل میشه؟
    3-سوال بعدی در رابطه با پول هست چطور افزایش پیدا می کنه می دونم که با کندن لباس افراد یا رفتن برای صندوقچه یا رفتن سمت اسکلت ها میشه ازشون گلد ها رو گرفت اما سوالم اینه که جمع کردن لباس ها یا ابزارشون به چه دردی می خوره چطور میشه به پول تبدیلشون کرد؟
    4- سوال بعدی مربوط میشه به اشپزی یا اهنگری اینا دقیقا چکار می کنن مثلا من برم غذا درست کنم ؟یا غذا خوردن چه کمکی می کنه؟
    5-تو اهنگری به نظر میشه سلاح رو ارتقاء داد میشه کسی راهنمایی کنه؟
    6-سوال بعدیم اینه که تاکتیک های مبارزه رو چطور میشه یاد گرفت ؟من دو سه تا بیشتر بلد نیستم؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من چند تا سوال دارم
    2-سوال بعدیم اینه که چطور از جادو ها استفاده کنیم وقتی کلید p رو میزنم جادو ها میاد نمی دونم چطور باید استفاده کنم و به چه شکل میشه؟
    3-سوال بعدی در رابطه با پول هست چطور افزایش پیدا می کنه می دونم که با کندن لباس افراد یا رفتن برای صندوقچه یا رفتن سمت اسکلت ها میشه ازشون گلد ها رو گرفت اما سوالم اینه که جمع کردن لباس ها یا ابزارشون به چه دردی می خوره چطور میشه به پول تبدیلشون کرد؟
    4- سوال بعدی مربوط میشه به اشپزی یا اهنگری اینا دقیقا چکار می کنن مثلا من برم غذا درست کنم ؟یا غذا خوردن چه کمکی می کنه؟
    6-سوال بعدیم اینه که تاکتیک های مبارزه رو چطور میشه یاد گرفت ؟من دو سه تا بیشتر بلد نیستم؟
    1-وقتی لول آپ می شین 3 گزینه می شه انتخاب کرد:اولیه در واقع همون خط سبز سمت راست صفحه هست که استقامت شم رو زیاد می کنه و ظرفیت هم زیاد می کنه.دومی یا همون وسطیه جون هست.سومی هم جادو هستش.
    2-شما باید بعد از اینکه جادو ها رو اوردی یه منو باز می شه.
    اونجا طبقه بندی شده شما یکیش رو انتخاب کن بعد از منوی جدید یه جادو رو انتخاب کن بعد بقلش می نویسه که کدوم کلید رو برای استفاده باید فشار داد.تو بازی به شرط اینکه سلاح بزرگ (two hand) یا کمان دستت نباشه دست کارکترت رو می بینی که جادویی شده
    3-توی شهرها می شه فروختشون.شما برید به یه شهر (صبح برو) بعد می تونین برین تو مغازه ها با صاحبشون صحبت کنین و گزینه ی چه چیزی برای فروش داری رو انتخاب کنی بعد تو منوی جدیدی که باز می شه بیاین زیر اسم خودتون و چیزی که می خواین بفروشین رو انتخاب کنین.
    4-با آهنگری می تونین سلاح بسازین و بفروشین با آشپزی هم می تونین غذا درست کنین و بخورین یا بفروشین.
    غذا خوردن هم یه مقدار کمی از جون رو پر می کنه و نوشیدنی هم استقامت رو.
    کلا به درد وسط جنگ می خوره که جون شما کم می شه و دارین شکست می خورین.
    یکم غذا می خوری خوب می شی بعد ادامه ی مبارزه
    5-اول یه کلنگ پیدا کنین بعد هر جایی سنگ معدن پیدا شد جمع کنین یا برین تو معدن با کلنگ سنگ معدن استخراج کنین.
    بعد هم اونا رو ذوب کنین باشون شمش بسازین بعد برین آهنگری دستگاه مورد نظر رو انتخاب کنین بعد یه منو باز می شه که توش تجهیزات شما هست.شما وسیله یی که می خوای ارتقا بدی رو پیدا کن بعد زیرش شکش های لازم رو می نوسه.
    اگه موجود بود انتخاب کنین وسیله رو ارتقا داده می شه.
    در ضمن شمش ها رو می تونین از آهنگری یا جای دیگه هم بخین.
    6-وقتی لول آپ می شین همون ستاره هایی رو که فعال می کنین در واقع تاکتیک اضافه می شه.
    گاهی هم تو بازی از بعضی از اشخاص باید بخواین تا چیزی که بلدن رو به شما یاد بدن که بابتش پول می گیرن.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ده الدر اسکرولز هم نکته ی انحرافیشه یا گل سرش؟
    Last edited by Переклад не; 01-03-2012 at 23:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من چند تا سوال دارم
    1- برای بیشتر کردن ظرفیت باید stamina رو بالا ببری هروقت که لول آپ میشی ، البته با هر بار آپ کردنه stamina فقط 5 تا به ظرفیتت اضافه میشه . لباس های جادویی هستن که ظرفیت رو بالا میبرن یا اگه اشتباه نکنم پرک ها هم بالا میبرن
    2- همونطور که اسلحه هارو انتخاب میکنی ، میری جادو هارو انتخاب میکنی و داخل نبرد استفاده میکنی
    3-انجام دادن کوئست ها ، فروختن اجسام یافت شده ، کار کردن
    4-آشپزی برای ساختن غذای بهتر هستش که زیاد بدرد نمیخوره تا اونجا که من میدونم غذا فقط یه مقداری به جونت اضافه میکنه
    5-از سنگ آهنگری برای ارتقا شمشیر و از میز آهنگری برای ارتقا زره استفاده میشه . البته زره ها و شمشیر هایی که خودتون بسازید کیفیتشون بالاتره
    6- من نمیدونم ! کسی میدونه بگه من اصلا نمیدونم تاکتیک مبارزه چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •