هاروستمون كاراكتر دخترش فقط به زبان ژاپني هست و اصلا زبان انگليسي نداره![]()
هاروستمون كاراكتر دخترش فقط به زبان ژاپني هست و اصلا زبان انگليسي نداره![]()
اینم یک عکس از دمویی که شکارش کردم
هریس عاشق یک دختر به نام آجا هست که در شهر زندگی می کنه.
یک روز هریس پریشان پیشتون میاد و میگه که معشوقه اش براش مدتی هست نامه نمی نویسه که ناگهان سر کله ی ریچ پیدا میشه و بهش خبر خوبی میده.
![]()
سلــــــــــــــــــــام
هوراااااااااااابالاخره این دمو رو دیدم.... دیگه داشتم نا امید میشدم
یه روز ریک اومد خونمو 5 تا از مرغ هاشو داد بهم تا برای چند روز ازشون نگهداری کنم ...
فکر نمیکنم این عکسایی که ما ( یعنی بچه های P30word) اینجا میذاریم تو هیچ سایت دیگه ای پیدا بشه ... من که ندیدم ... پس ایول به خودمون... یه دست و هورا به افتخار خودمون
عروسک
دقیقآ.
اصلآ این دموها تا حالا کسی کشف نکرده بود.
ولی خوب این آقای ریچ بناست به شما 5 مرغ بده که غذاشون هم بهتون کمک می کنه و میگه که می تونین از تخم مرغ هاشون هم استفاده کنین.
پس به این این نتیجه هم میرسیم که در پاییز سال دوم برای دیدن چنین دمویی در پاییز بایستی مرغداریمون به جای داشتن 10 مرغ 5 مرغ داشته باشه تا فضای 5 مرغ دیگه هم باشه و این دموی جدید رو ببینیم.
درسته... همینطوره . حتما" باید مرغ داری 5 تا جای خالی داشته باشه .
ممکنه بلافاصله روز بعد از این که مرغ هاتون رو فروختید این دمو رو نبینید... من خودم دو روز بعد از فروش 5 تا از مرغ هام ، این دمو رو دیدم...
من یه جا خونده بودم که این صحنه برای این پیش میاد که ریک و مادرش برای چند روز میخوان برن شهر پیش پوپوری !!!!
چون اینطوری خونده بودم من گذاشتم پوپوری با کایی بره شهر!
که البته با دیدن اصل دمو فکر نمی کنم رفتن پوپوری با این صحنه مرتبط باشه ...شایدم باشه! نمی دونم...
به هر حال اگر موفق به دیدن این صحنه نشدین ، این رفتن پوپوری رو هم در نظر بگیرید ...شاید کمک کرد![]()
آقايون من دفترچه كامل رهنماي بازي رو مي خواستم ميشه يكي برام بفرسته من پولش هر چي باشه ميديم كسي هستش ؟
تو صفحات اولیه همین تایپیک هست دوست من
نه دوست عزيز من آيتم هاي مخفيشو مي خواستم . نه اونارو من اين بازي رو يه بار تموم كزدم ولي خيلي وقت پيش ولي ميخوام با كتاب رمز اين سري تمومش كنم اگه را دستتون هست برام بخرين البته كاملش و ميخواستم برام بفرستين من كيش زندگي ميكنم من پولش و هم جلوتر پرداخت ميكنم ممنون ميشم نميدونم كسي هستش اين كار و براي من انجام بده ممنون ميشم![]()
فقط یکی کتاب لوحه خانه هستش که دقیقآ عین همون در موضوع اصلی تاپیک هست.نه دوست عزيز من آيتم هاي مخفيشو مي خواستم . نه اونارو من اين بازي رو يه بار تموم كزدم ولي خيلي وقت پيش ولي ميخوام با كتاب رمز اين سري تمومش كنم اگه را دستتون هست برام بخرين البته كاملش و ميخواستم برام بفرستين من كيش زندگي ميكنم من پولش و هم جلوتر پرداخت ميكنم ممنون ميشم نميدونم كسي هستش اين كار و براي من انجام بده ممنون ميشم
برای کاملترش یک سرچ انگلیسی در اینترنت بکن.
دوستان اینو ببینید شاید به دردتون بخوره ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)