تلفنی تماس بگیرید میگن تنبل هست و .... این اشتباه رو نکنی
ولی اگر حضوری برید میگن که خیلی مشتاقه برای کار . پیشنهادم اینه که حضوری برید .![]()
تلفنی تماس بگیرید میگن تنبل هست و .... این اشتباه رو نکنی
ولی اگر حضوری برید میگن که خیلی مشتاقه برای کار . پیشنهادم اینه که حضوری برید .![]()
جای سوالتون اینجا نیست
برای راهنمایی بهتر دوستان یه تاپیک در همین رابطه بزنید //
هر وقت میرید اداره ای و .... اتاق های افراد ، سعی کنید محکم در بزنید . اگه اروم در بزنید اون فرد که داخل اتاقه نمیشنوه و یکدفعه در رو باز کنید فکر میکنه شما بی ادبی کردید . پس همیشه ابتدا محمکم در بزنین.![]()
آدمایی که باهاشون حال نمیکنی نباشند بهتره.
دوستان؛ جان من، رفتین علادین(بخونید شارلاتان بازار) گوشی بگیرید این نکات رو رعایت کنید به نفعه خودتونه و جیبتون :
- میکرو سیم همراهتون باشه برای تست گوشی که پول پانچ نگیره الکی
- هرچی اصرار کرد واسه کارای نرم افزاری مثه اکانت گوگل یا یه اصطلاحی دارن به نام "باکس" که کلا کشکه لازم نیست و GPS و بازی و غیره ذلک بگید نمیخواد -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
- حتما حتما قاب ضد ضربه و خش گیر رو از همون مغازه که گوشی میخرید نگیرید -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
- از قبل روی مدل مد نظر شناخت کامل داشته باشید که مثلا شارژ اشتباهی(!) نده بهتون
Last edited by mosi_alfa; 26-07-2013 at 01:13.
با آدما باید مثل خودشون باشی زیاد نباید محبت کنی نباید عین سگ وفا کنی.
برای خرید خودرو و یا فروش خودرو تا جایی که براتون امکان داره به نمایشگاه های خودرو نروید، وسعی کنید به قول معروف (کناره)بفروشید یا بخرید
اگر هم مجبور شدید برید نمایشگاه خودرو خیلی حواستون جمع باشه سرتون کلاه نره
اعتماد به بنگاهیها کار اشتباهیه،مگر اینکه خیلی خیلی ... نه اصلا اعتماد نکنین
میخواستم بگم آشنا باشه باز یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه:
من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد
من اون کسانی رو که توی کار خرید خودرو و خانه هستند رو توی بازار به چشم گرگ میبینم،اینو واقعا میگم و زیاد دیدم
یه بنده خدایی که اعتیاد داشت بهم یه جمله قشنگی گفت:
" اعتیاد مرخصی داره ولی ترخیصی نداره! "
دوست قدیمیه بابام، بعد از 20سال، مصرف سیگار و تریاک و هروئین رو کنار گذاشت و الان 10ساله که پاکه./ خواستن توانستن است!![]()
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگهسوتی دادم یعنی در چه حد!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)