تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 4105 اولاول ... 2132633033093103113123133143153163173233634138131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چرا سنجاق قفلی میتونی ببری اگه هم راه ندادن از تو بوفه پادگان میتونی بخری!!

چیه میخوای داخلش سیگار قایم کنی؟؟؟؟ خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن به قول معروف:
    چیزی که برای شما آرزوس-------برای دژبان ها خاطرس!!
    نه عزیزم انقدر راه واسه دور زدن دژبانا هست که نمیدونی
    ماها که فک میکردیم ختم روزگاریم تو پادگان انگشت نما بودیم ارشد دژبانی بعضی موقعا یه چیزایی میدیدیم فقط میتونستیم بگیم ||||((فتابارکه الله و احسن الخالقین))||||
    راستی یه چیزی کتاب یادتن نره خیلی بدردتون میخوره اوناییم که جدول بازن همراه داشته باشن خیلی بکار میاد
    خودکار هم همراه داشته باشین

2. 3 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سوالی که دارم اینه که وقتی خاموش میزنن میشه نیمه شب پاشد برای مثلا رفتن دستشویی شرمنده هه اخه فکر کنم این اخرین ومهمترین سوال قبل از اعزاممه!!!
    براي ما اينجوري بود كه بعد از شام و موقع شستن وسايل غذاخوريت و قبل از آمار ميتونستيم بريم دسشويي كارمونو انجام بديم و بعد كه آمار گرفتن و رفتيم آسايشگاه براي خواب تا يك ساعت حق نداشتيم بريم بيرون و بعد از يك ساعت با هماهنگي نگهبان آسايشگاه اسممونو مينوشتيم و ميرفتيم و ساعت خروج و ورود رو هم ميزد اون.

راستی یه چیزی کتاب یادتن نره خیلی بدردتون میخوره اوناییم که جدول بازن همراه داشته باشن خیلی بکار میاد
    خودکار هم همراه داشته باشین

احتمالاً تو هتل آموزش ديدي كه اينا رو با خودت داشتي و وقت و حالشو داشتي كه استفاده كني.
    ما كافي بود يه لحظه بزارنمون به حال خودمون هر جا بوديم همونجوري خوابمون ميبرد.

4. 4 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Machid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

آره اکثرا معاف میشن
    مدرکت چی هست؟
    لیسانس هستم

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند ماه کسری گرفتی؟امسال گرفتی یا پارسال؟
    هشت ماه گرفتم . امسال . اگه پارسال گرفته بودم سیزده ماه میشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

4-بابا مگه داری میری پیک نیک ساعت ببری (یادش بخیر تو خدمت ارشد دژبانی بودم این نیرو جدیدایی که اومده بودن بعد اموزشی تو یگان به صف نشسته بودن تو افتاب منم یه صندی گذاشته بودم اون گوشه نشسته بودم دنبال بچه تهران که تو پادگان ما نایاب بود ببرم واسه دژباین منتظر بودیم فرمانده یگان بیاد واسه تف دادن خزبلات یهو یکی از این دژبانا که زیر سلسله ما بود تو افتاب زیادی واستاده بود مخش داغ کرده بود واز بخت بدم بچه مشهد بود گیر داد به یکی از این تازه واردا گفت انفرادیت رو خالی کن بد بخت ریخت بیرون منم نشسته بودم نگا میکردم یهو یه دونه از این ساعت کوچیکا در اومد که رو تاغچه میذارن به همون زبون مشهدی گفت یره این چشینه بد بخت با تته پته گفت ساعته اوردم خواب نمونم -اینو گفت محوطه مثل بمب ترکید این اشک تو چشاش جمع شد خیلی بهم بر خورد خدایی فرستادمش دستو صورتشو شست بعدها فهمیدیم این پسره بچه تهرانه ردیف کردیم اومد تو دژبانی شد دفتر دار یکان دیگه نونم تو روغن بود ....)
    منظورم ساعت مچی از اون کامپیوتری هاست

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون . پس خیالم راحت باشه که اموزشی نمیخواد دیگه؟
    اره نمیخوان فقط روز اخر موقع تقسیم میپرسن کی کسری داره که اگه اونجا هم گفتی دارم یا نگفتی هیچ فرقی نمیکنه.
    کپی برابر اصل نبود هم اهمیت نداره.
    بچه ها روزهای اول که رژه میرید چون بلد نیستید و هماهنگی ندارید شاید مثلا بغل دستیت بگه تو بد میری یا صف جلو به صف عقب بگه که چون شما هماهنگ نیستین ما داریم بازم رشه میریم و ... این موقع ها تحمل داشته باشید یهو اعصابتون خورد نشه با مشت فک اونی که حرف میزنه رو بیارید پایین

9. 4 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس بالاخره من این روغن ماهی ها و مولتی ویتامین ها رو ببرم یا نبرم ؟

من یه چندتا هم دستکش یکبار مصرف گرفتم، می خوام ببرم
    Last edited by siyamak2; 19-06-2011 at 20:29.

11. این کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منظورم ساعت مچی از اون کامپیوتری هاست
    ساعت مچی نداشته باشی بهتره چون اونجا تو سختی هستی و ساعت نمیگذره هی همه از تو میپرسن ساعت چنده تو هم هی نگاه میکنی میبینی عقربه یه ذره تکون خورده دیونه میشی.(ولی ایراد نداره داشتنش)

13. 4 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر نکنم وقت برای کابوس دیدن داشته باشی. . . . . . چنانت بکوبند به گرز گران که کابوس دیدنت نماند برقرار. . . . یه جورایی شاعرما
    این کابوسی که من میگم بخاطر عوارض قطع داروییه که مصرف میکنم وگرنه بله شاید حق با شما باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو آموزشي من خودم قرصهايي مث سرماخوردگي و آنتي هيستامين و استامينوفن كه كدئين هم دارن از قضا از همون اول بردم و هيشكي هم ازم ايراد نگرفت و باالعكس اونجا هم خوب جواب داد برامون.
    توي آموزشي شخص مستعد سرماخوردگيه به شدت و بردن اين قرصا از واجباته.
    حالا شما ببريد فوقش نميزارن ببريد داخل يا اگه هم حواسشون نبود و بردين ديگه خودتون در صورتي كه احساس كردين سرماخوردگي داره مياد طرفتون از اينا بخوريد.
    Last edited by ghasem2020; 19-06-2011 at 20:55.

16. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •