تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 1746 اولاول ... 2132633033093103113123133143153163173233634138131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

آواتارت شبیه draven .خودشه؟
    اره خودشه, عزیز ترین هیروی ADC م

گنگ هم داریم چند نفری میرین خفت میکنید طرف رو !
    البته اینا بیشتر همه از دوتا اومده ! من چون سنم کمه لول رو به خاطر فانتزی بودنش بیشتر خوشم میاد تا دوتا ولی هر کی که یکم سنش از من بیشتره رو دیدم که میگه لول آشغاله و به درد نمیخوره دوتا از اون بهتر هست !
    حرفی زدیا.... چه ربطی داره برادر من, من خودم بکم دیگه بگزره 20 هم رد میکنم ولی حالم از دوتا به هم میخوره, اینایی که رو گرافیک بازی میکنن اینا پلیر نیستن اینا میخوان گرافیک بازی رو ببینن هیچ کاری هم با امکانات و option هایی که یه بازی در اختیار بازیکن میزاره ندارن و فردا اگر یه بازی مضضرف با گرافیک بالا بدن بهشون به دوتا هم فحش میدن!
    من حالا خیلی هارو میشناسم چند سال از خودم بزرگتر lol بازی میکنن. یکی از دوستام که 2 سال بزرگ تره و یکی از فامیل هامون که 6 سال از من بزرگ تره !!!
    نه دوتا نه دوتا 2 نه hon به پای LoL نخواهند رسید.

هر کس هم گفت مضخرفه اگر دیدی با منطق راضی نمیشه همش حرف خودشو میزنه میتونی بهش یاد اوری کنی که League Of Legends از نظر ساعات بازی شده اولین game دنیاست.

2. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hassan_Linder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دانيمارك

پيش فرض

ی خورده در مورده اصطلاحات صحبت کنید چون متوجه نمیشم خوب چی میگن

4. این کاربر از Hassan_Linder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

حرفی زدیا.... چه ربطی داره برادر من, من خودم بکم دیگه بگزره 20 هم رد میکنم ولی حالم از دوتا به هم میخوره, اینایی که رو گرافیک بازی میکنن اینا پلیر نیستن اینا میخوان گرافیک بازی رو ببینن هیچ کاری هم با امکانات و option هایی که یه بازی در اختیار بازیکن میزاره ندارن و فردا اگر یه بازی مضضرف با گرافیک بالا بدن بهشون به دوتا هم فحش میدن!
    من حالا خیلی هارو میشناسم چند سال از خودم بزرگتر lol بازی میکنن. یکی از دوستام که 2 سال بزرگ تره و یکی از فامیل هامون که 6 سال از من بزرگ تره !!!

هر کس هم گفت مضخرفه اگر دیدی با منطق راضی نمیشه همش حرف خودشو میزنه میتونی بهش یاد اوری کنی که League Of Legends از نظر ساعات بازی شده اولین game دنیاست.
    از روی ساعات بازی شده میشه گفت کدوم گیم بهتره کدوم بد تره؟ این مدل جدیده الان؟
    شما بر کدوم منطق میای میگی LoL بهتر از دوتاست؟
    اصلا LoL کجا بود موقعی که ما دوتا1 داشتیم؟
    از روی حرف هات کاملا مشخصه داری از روی تعصب حرف میزنی!

6. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نمیخوام یه بحثی رو شروع کنم ولی دوتا آفریننده سبک بوده و نوآوری هاش باور نکردنین.
    بگم دوتا از مپ شروع به کار کرد یعنی گرافیک وار 2003 و تازه یه ساله که Closed Beta رفته DotA 2.
    Option هایی که دوتا میذاره فوق العاده رنج وسیعی دارند.DotA 2 هم که از همه نظر بازیو پیشرفت داده با هنرنمایی خیره کننده ی Valve.خیلی دوست دارم تو پروفایلم بگی از چه نظر هایی از LoL پایین تر هست DotA 2.(امیدوارم به اندازه کافی بازیش کرده باشی البته)
    واقعا حرف اشتباهی هست که دوتا به خاطر گرافیک محبوب شده!گیم پلی و خلاقیتی که DotA و بعدش DotA 2 وارد کردن چیز های غیر قابل انکاری هستن که توی تاپیک بازی واقع در بخش اخبار و رمز بازی ها میتونید بخونید.
    به هر حال هر جوابی که برای این پست بیاد و من جواب نمیدم چون تاپیک لول هست و شما حق دارید چه با دلیل منطقی چه بدون اون فن بازی برای لول در بیارید.(تا وقتی که باعث دعوا بین فن های دو بازی نشه)
    اگه مطمئن باشم که همه اعضا جنبه یک بحث دوستانه و منطقی و فنی بین دو بازی رو دارند مطالب زیادی دارم که میتونم در مقایسه دو بازی بذارم.(مطالبی که نویسندشون بی طرف نوشته و فن هیچ کدوم نبوده)
    الآن آشنایی اعضا با DotA 2 خیلی کمه ولی به محض ریلیز شدنش(که همین 2013 هست) و آزاد شدنش برای همه آگاهی همه مطمئنن بالا میره بعد از بازی کردنش.(اگرچه که الآن Key راحت گیر میاد و من خودم 10 تا دارم که بدم به دوستام تا بیان و بازی کنن)

پ.ن:دوتا2 به خصوص از وقتی که اکثر هیروهاش تکمیل شدن به جز تک و توک روی آپدیت های گیم پلی داره کار میکنه بیشتر,سیستم Build که اومد,سیستم Clan رو که تو گارنا دردسر ها سرش کشیدیمو به یه بخش خوشگل و مرتب تبدیل کرد,سیستمی که توش میفهمیدید بازیتون با چه هیروهایی بهتر هست رو دوباره از اول ساختن که دقیق تر بگه(واقعا دقیق با توجه به برد و باخت و لول و این که فید دادید یا نه و غیره قشنگ میگه چطور بودید.ممکنه ببرید ولی Performance تون با هیرو بیاد پایین و برعکس).(احتمالا فردا هم آپدیت کنه دوباره)
    Last edited by Arrowtic; 28-03-2013 at 23:02.

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته من قبلا لول ترجیح میدادم به dota 2 ولی الان با بالاس تغییرات که دادن مشخص مسیر خوبی نمیره بعد اون بچ ایتم جدید شدیدا بازی
    از اون مسیر خارج شده در کل من برگشتم همون دوتا 2 شاید حالا در اینده تغییرات بازی بهتر بشه .............
    بازی به جز اعصاب خوردی چیز دیگه نداره .............. تو دست یک ساعت باید ادم مثل سیخ بشین بره تو مانیتور که اخر چی بشه ............ اکثر باخت ........... فوش و...
    الان داغ نمی فهمید بزارید چند وقت بگذره می فهمید من خودم الان 1 سال شده بازی میکنم ...............
    Last edited by Fusi0n; 28-03-2013 at 22:58.

10. 4 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

البته اینا بیشتر همه از دوتا اومده ! من چون سنم کمه لول رو به خاطر فانتزی بودنش بیشتر خوشم میاد تا دوتا ولی هر کی که یکم سنش از من بیشتره رو دیدم که میگه لول آشغاله و به درد نمیخوره دوتا از اون بهتر هست !
    بریز دور این حرفارو
    یکی از بچه ها هست از عابودان ان میشه
    یه پسر داره گاهی اوغات پی سی رو ریست می کنه وسط بازی 4v5 میشیم می بازیم
    Last edited by new evil; 29-03-2013 at 02:35.

12. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

البته من قبلا لول ترجیح میدادم به dota 2 ولی الان با بالاس تغییرات که دادن مشخص مسیر خوبی نمیره بعد اون بچ ایتم جدید شدیدا بازی
    از اون مسیر خارج شده در کل من برگشتم همون دوتا 2 شاید حالا در اینده تغییرات بازی بهتر بشه .............
    بازی به جز اعصاب خوردی چیز دیگه نداره .............. تو دست یک ساعت باید ادم مثل سیخ بشین بره تو مانیتور که اخر چی بشه ............ اکثر باخت ........... فوش و...
    الان داغ نمی فهمید بزارید چند وقت بگذره می فهمید من خودم الان 1 سال شده بازی میکنم ...............
    ایول عجب حرفی زدی حرف دل من هم همین بود 1 ساعت چشمات قرمز میشن پای کامپیوتر اخر هم باخت . خیلی بده dota اینجوری نیست"؟

14. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

از روی ساعات بازی شده میشه گفت کدوم گیم بهتره کدوم بد تره؟ این مدل جدیده الان؟
    شما بر کدوم منطق میای میگی LoL بهتر از دوتاست؟
    اصلا LoL کجا بود موقعی که ما دوتا1 داشتیم؟
    از روی حرف هات کاملا مشخصه داری از روی تعصب حرف میزنی!
    اول این که دوست عزیز من با شما صحبتی نکردم فقط جواب ایشون رو دادم.

دوم این که اینجا تاپیکه lol هست , یعنی کسانی که lol باز هستن میان, شما که کلا ترک کردی البته تاپیک مال من که نیست ولی منم میتونم برم تو تاپیک یه بازی که ترک کردم چون خشم نمیومده بحث به پا کنم.

سوم این که خودت اومدی میگی: lol کجا بود ولی دوتا1 داشتیم؟ این به نظرت تعصب نیست پس چیه؟! که حالا برگشتی به من میگی متعصب.

چهارم این که وقتی یه بازی پلیرش رو ساعات زیاد به بازی میگیره و وقتی یه بازی تعداد پلیر هاش قوی ترین بازی mmo rpg دنیارو شکست میده مطئنا اون بازی بازی فوق العاده ای بوده که چنین کاری کرده.

پنجم این که وقتی که lol اومد option هایی داشت که خود بلیزارد خوابشم نمیدید! که تازه dota 2 هم هنوز نیومده بود.

ششم این که تو الان بازی رو ترک کردی چون خوشت نمیاد, با حرف های من هم نظرت عوض نمیشه, همونطور که با حرف های ت ونظر من عوض نمیشه, کاش ما ایرانیا معنی سلیقه شخصی و نظر شخصی رو درک میکردیم, شما اگر خوشت نمیاد بازی نکن من مجبورت نمیکنم, من دارم به یه فرد دیگه دلیل میارم و نظر صحبتم هم با جناب عالی نیست. اگر فکر میکنی من ادمی هستم که یه نفر رو که همین الانش هم LOL بازی میکنه میخوام گول بزنم که lol بازی کنه سخت در اشتباهی!

پس لطفا این بحثو اینجا بس کن. اگر دلت میخواد میتونی به اون دوست عزیزی که باهاش حرف میزدم پیقام خصوصی بدی بگی ایشون دروغ میگه و من راست میگم و یا هر چیز دیگه ولی اینجا حق این کار رو نداری.

جواب این پست هم تو تاپیک نده که بحث بالا نگیره میتونی به خودم پیقام بدی اگر باهام مخالفی, هر چند کلا علاقه ای در بحث هایی که منطق توش نیست و نظر شخصیه ندارم.

16. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اول این که دوست عزیز من با شما صحبتی نکردم فقط جواب ایشون رو دادم.

دوم این که اینجا تاپیکه lol هست , یعنی کسانی که lol باز هستن میان, شما که کلا ترک کردی البته تاپیک مال من که نیست ولی منم میتونم برم تو تاپیک یه بازی که ترک کردم چون خشم نمیومده بحث به پا کنم.

سوم این که خودت اومدی میگی: lol کجا بود ولی دوتا1 داشتیم؟ این به نظرت تعصب نیست پس چیه؟! که حالا برگشتی به من میگی متعصب.

چهارم این که وقتی یه بازی پلیرش رو ساعات زیاد به بازی میگیره و وقتی یه بازی تعداد پلیر هاش قوی ترین بازی mmo rpg دنیارو شکست میده مطئنا اون بازی بازی فوق العاده ای بوده که چنین کاری کرده.

پنجم این که وقتی که lol اومد option هایی داشت که خود بلیزارد خوابشم نمیدید! که تازه dota 2 هم هنوز نیومده بود.

ششم این که تو الان بازی رو ترک کردی چون خوشت نمیاد, با حرف های من هم نظرت عوض نمیشه, همونطور که با حرف های ت ونظر من عوض نمیشه, کاش ما ایرانیا معنی سلیقه شخصی و نظر شخصی رو درک میکردیم, شما اگر خوشت نمیاد بازی نکن من مجبورت نمیکنم, من دارم به یه فرد دیگه دلیل میارم و نظر صحبتم هم با جناب عالی نیست. اگر فکر میکنی من ادمی هستم که یه نفر رو که همین الانش هم LOL بازی میکنه میخوام گول بزنم که lol بازی کنه سخت در اشتباهی!

پس لطفا این بحثو اینجا بس کن. اگر دلت میخواد میتونی به اون دوست عزیزی که باهاش حرف میزدم پیقام خصوصی بدی بگی ایشون دروغ میگه و من راست میگم و یا هر چیز دیگه ولی اینجا حق این کار رو نداری.

جواب این پست هم تو تاپیک نده که بحث بالا نگیره میتونی به خودم پیقام بدی اگر باهام مخالفی, هر چند کلا علاقه ای در بحث هایی که منطق توش نیست و نظر شخصیه ندارم.
    بله.
    ترک کردم دلیل بر این نیست که نمیفهمم و دوتا بازی رو مقایسه نکنم میتونم؟
    من خشم برپا نکردم و به کسی هم ربطی نداره و اینکه من دارم جواب شما رو میدم هیچ ربطی به خشم نداره.
    LOL از دوتا ساخته شده بعد شما میای میگی بلیزارد تو خوابم نمیدید؟ خود بازی از Warcraft3 ساخته شده اونم سال 1999!!!!
    خب معلومه یه شرکت دیگه میاد و بهترش میکنه به اصطلاح بهبودش میکنه.

دوست عزیز من گفتم بی طرفانه داریم دوتا بازی رو مقایسه میکنیم من هیچ نظر شخصی بیان نمیکنم!

بذار از اول بگم :
    بازی دوتا سالها پیش ساخته شد بعدش LOL اومد ازش کپی کرد. ( یا بهترش کرد)
    تا اینجا درست؟
    الان هم نسخه دوم این بازی به بازار اومده و قابلیت خلاقیت و نوآوری زیادی به این سبک بازی بوجود آورده!
    توی دوتا شما به همه چمپ ها دسترسی داری
    اما توی لول از ی چمپ خوشم میاد باید اونقدر با چمپ های مختلف که شاید دوستشون نداشته باشی بازی کنی تا اون رو باز کنی.
    (بخصوص در لول پایین)
    توی دوتا گرافیک و مپ خیره کننده بازی باعث میشه از بازی بیشتر لذت ببری
    این همه ساله lol اومده نیومدن یه پچ گرافیک بدن؟
    هیرو های LOL خیلیاشون وقتی ریلیز میشن قوی ترن... چرا؟ در حالی که همه هیرو ها توی دوتا بالانس هستن!
    یه سوال دیگه شما هنوز لول 30 نشدی نه؟ شما Ranked بازی کردی تاحالا؟
    اینایی که رو گرافیک بازی میکنن اینا پلیر نیستن اینا میخوان گرافیک بازی رو ببینن هیچ کاری هم با امکانات و option هایی که یه بازی در اختیار بازیکن میزاره ندارن و فردا اگر یه بازی مضضرف با گرافیک بالا بدن بهشون به دوتا هم فحش میدن!
    یعنی شما داری میگی من و خیلیها پلیر نیستیم و داریم برای گرافیکش بازی میکنیم؟

من نگفتم lol مضخرفه ... بازی قشنگیه لذت بخشه ولی بذار دوتا اول از بتا در بیاد هنوز ریلیز نشده شما داری مقایسه میکنی.
    Last edited by Aria1997; 29-03-2013 at 02:22.

18. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

بازی دوتا سالها پیش ساخته شد بعدش LOL اومد ازش کپی کرد. ( یا بهترش کرد)
    تا اینجا درست؟
    نه درست نیست
    مپ یا بهتره بگم مود دوتا رو سه تا رفیق با همدیگه خلق کردن و اسمشم گذاشتن DoTA یا Deffense of the ancients و کم کم این مود طرفدار پیدا کرد و جهانی شد
    حالا این سه تا رفیق کیا بودن؟
    Ice Frog , Guinsoo و Eul که میگن مغز متفکر تیم و فکر اولیه ی مود دوتا از ائول بوده
    بعد از یه مدت این سه نفر راهشون جدا میشه و توسط 3 شرکت استخدام میشن Eul فکر کنم میره سمت شرکت بلیزارد و روی بازی Diablo کار می کنه
    Ice frog هم توسط شرکت valve برای بازی دوتا 2 استخدام میشه که هنوزم برای دوتا 1 مپ میسازه
    guinsoo هم توسط شرکت Riot games استخدام میشه و بازی لول رو خلق می کنه
    حتی یجا خوندم که گوینسو گفته بود که توی چمپیون های لول فقط از ایده های خودش استفاده کرده
    اینارو گفتم که اولین دلیل هر کسی که می خواد بزنه توی سر لول اینه که می گه کپی دوتاس و از این حرفا
    من 2 ساله لول بازی می کنم قبلشم 3 سال دوتا بازی می کردم الان تقریبا 2 سالی میشه که دیگه دوتا بازی نمی کنم یجورایی WFT ه(گاهی وقتا یه دست تفریحی می زنم) دوتا یه مود فان داشت WTF به نظر من دوتا 1 WTF ه لول ه
    دوتا 2 هم دارم و چند دست بازی کردم ولی به اندازه ی لول بهم حال نمیده
    بعضی هامشکلشون اینه که برد و باخت بازی براشون مهمه
    بیخیال بردی بردی نبردیم نبردی کشتی هات که غرق نشده
    قبلا می گفتن بریم وست نوب نداره حالا اومدن میگن 10 تا رنک میبازیم 1 میبریم اره دیگه
    این جور مسائل همه جا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نگفتم lol مضخرفه ... بازی قشنگیه لذت بخشه ولی بذار دوتا اول از بتا در بیاد هنوز ریلیز نشده شما داری مقایسه میکنی.
    I agree

20. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •