یه بار از گیر بکس ریخته و یگی هم صبح از خود کارتر.
یه بار از گیر بکس ریخته و یگی هم صبح از خود کارتر.
گیربکس این شتر یکی از بهترین گیربکس های حال حاضر ایران(البته بین خودرو های ساخت داخل) هست اصلا شکی در این قضیه نیست
به نظر من ایراد متوجه گردگیر پلوس هست که اون هم ایراد محسوب نمیشه چون هر قطعه ای یک عمر مفید داره
توصیه اکید می کنم دوستان حتما سالی دو سه بار هر دو گردگیر پلوس را بررسی کنند و در صورت مشکوک بودن اقدام به تعویض کنند چون این مورد هزینه ای نداره ولی به محض پاره شده این گردگیر ها واسکازین بدون اینکه شما متوجه بشید به سرعت از گیربکس خارج شده و بعدش گیربکس مشکل ساز خواهد شد
در مورد گردگیر های پلوس دوستمون درست می فرمایند اما فکر کنم منظورشون کاسه نمد پلوس هست. چون این کاسه نمدها هستن که مانع خروج واسکازین هستن و گردگیرها کار حفاظت از خاک گرفتگی کله پلوسها رو انجام میدن و توشون گریس هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم از توضیحاتت.
تشخیص اینکه روغن دقیقا از کجا داره میریزه سخته برای یه ادم عادی!!
من توصیه می کنم بری به یه نمایندگی یا متخصص نشون بدی. اگه از کارتره احتمالا مال واشر یا پیچ تخلیست ولی اگه گیربکسه میتونه از کاسه نمدها باشه. بهتره سریعتر برطرف بشه تا بعدها خرج چند برابر ایجاد نکرده.
ضمنا اگه میتونی عکس واضح ازش بگیری و بذاری هم میتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
نمایندگی گفت واشر گیر بکس پاره شده به خاطر همین روغن خوب جا نیفتاده. درسته؟![]()
بله واقعا گیربکس نرمی داره.دنده هاش خیلی خوب جا میره و قرچ قوروچ نمیکنه.
این کولرش خیلی جون موتورو میگیره؛؛؛؛اصلا با اینش حال نکردم؛؛؛؛؛تو یک جون میکنه میخواد راه بیفته؛؛؛؛ممکنه مال من ایراد داشته باشه؟؟؟؟ ولی خیلیا اینو میگن
ال 90 کلا از کولر عاجزه. نه سرما داره نه ماشین نفس داره. راهیم برای اصلاحش نیست. بهتره فکر کنی اصلا نداری.
البته به این شدت نیست ولی بله در حدود 20 درصدی از توان موتور کم می کنه بیشتر توشهر خودشو نشون می ده
تو جاده کمتر نمیود پیدا می کنه
سازنده ی این ماشین چی فک کرده ؟!
صندق عقب رو فقط باید با کلید باز کرد ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)