من میدونم الان دارین میمیرین وقتی که میبینین به این سرعتها دسترسی ندارین
ولی من میگیرم و حالشو میبرم
حتی این نماینده صبانتی که میاد اینجا 50 تا سرعت هم نداره
وقتی که نماینده اینجوری باشه نباید هم به شما 100 تا سرعت داد
من میدونم الان دارین میمیرین وقتی که میبینین به این سرعتها دسترسی ندارین
ولی من میگیرم و حالشو میبرم
حتی این نماینده صبانتی که میاد اینجا 50 تا سرعت هم نداره
وقتی که نماینده اینجوری باشه نباید هم به شما 100 تا سرعت داد
1- فعلا اون شتر كه داره خواب پنبه دانه ميبينه اونايي هستن كه سرعت دانلودشون به 50 هم نميرسه و چشم ديدن سرعت دانلود بالاي كس ديگه اي رو ندارن.
2- اون محدوديت كه دولت گذاشته فقط واسه سرويسهاي نامحدوده نه محدود. يعني شركتها اجازه دارن حتي 5 مگ هم به كاربراشون بدن ولي بصورت محدود
3- اون آمار هم كه ميبينيد اصلا خيالي نيست و توي سايت صبانت چند روز پيش تعرفه هاي جديد رو گذاشتن و اون دوست تبريزي كه اكثرا ازش خوشتون مياد! با نمايندگي صحبت كرده و اين اعداد كه واسه خيلي از ماها قابل باور نيست رو بصورت سرعت دانلود تضميني گرفته.
فعلا كه 128 صبا در تبريز دانلودش حدود 250 ميچرخه. حالا حساب بكنيد 2 مگ صبا در تبريز ميخواد چيكار كنه!!!
Last edited by urumchi; 28-06-2011 at 03:48.
سلام
می خواستم بپرسم سرعت سرویس 128 صبا در تهران به چند میرسه؟
لطفا بند ج رو ببین بعد اظهار نظر کنید.
درضمن من 128 صبانت دارم داییم با نامه از محل کارش 1 مگ گرفته سرعتشم عین ماله منه هیچ فرقی نمیکنه. حالا شما اگه میتونی 2 مگ بگیر با همون سرعتی که به 128 میده دانلود کن حالشو ببر!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا بند ج رو ببینید بعد اظهار نظر کنید.(صبانت نامحدود نداره)
درضمن من 128 صبانت دارم داییم با نامه از محل کارش 1 مگ گرفته سرعتشم عین ماله منه هیچ فرقی نمیکنه. حالا شما اگه میتونی 2 مگ بگیر با همون سرعتی که به 128 میده دانلود کن حالشو ببر!!
نمیدونم چرا پستم 2بار اومده!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by kntued; 28-06-2011 at 10:01.
وقتی شرکت مخابرات تبریز واسه 128 این سرعتو میده صبا هم باید واسه 128 حداقل دو مگ بده
ما به این سرعتهایی که شما دارین تو تبریز اینترنت نمیگیم
در ضمن بدترین پینگ مربوط میشه به من یعنی شرکت مخابرات سایر شرکتها از جمله همارا و ماکس و صبا پینگشون حدودای 200 و کمتره
----------------------------
Last edited by TurkOglu1993; 28-06-2011 at 10:53.
-----------------------------
دوستان من از پارس میخوام بیام صبا و 256 بگیرم.... سرعت شبانه صبا چند هست؟
Last edited by 'POP'; 28-06-2011 at 14:02. دليل: رسیدگی شد!
بند ج رو شما ديدي كافيه!
"(صبانت نامحدود نداره)" خودت كه جواب خودتو دادي
دقت كن!:
همه ي isp ها ميتونن تحت سرويس محدود نه نامحدود تا سقف 256KB سرعت دانلود به كاربراي خونگي بدن و اين قانون براي همه ي isp ها وجود داره
محدود تا 256KB
نامحدود تا 16KB
Last edited by urumchi; 28-06-2011 at 15:20.
ولش کن خودتو اذیت نکن وقتی ...
بند ج گفته 512 و امگ برای اداری هست وقتی صبانت نامحدود نداره یعنی این 512 و امگ که برای اداری هست همون سرویس های محدودش هست در حالی که شما گفتی سرویس محدود تا 5 مگ هم به کاربرای عادی میدن ولی طبق چیزی که گفتم و بند ج به کاربرای عادی حتی با حجم محدود هم این سرعتو نمیدن!!. خودت دقت کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)