سلام
سال نو مبارک
من دیروز خریدم این مدل i5
من یه مشکلی درام وقتی7 dvd رو میذارم بوت دستگاهم رو میذارم رو دی وی دی ولی اونو نمی خونه؟چکار کنم برا نصب 7
سلام
سال نو مبارک
من دیروز خریدم این مدل i5
من یه مشکلی درام وقتی7 dvd رو میذارم بوت دستگاهم رو میذارم رو دی وی دی ولی اونو نمی خونه؟چکار کنم برا نصب 7
دوستان پسر عمه من روی لپ تاپش ویندوز اورجینال هست, Backup گرفتیم خواستم بدونم منم میتونم از این ویندوز استفاده کنم ؟
لپ تاپش مد HP هست
1. خواهش می کنم سوالات رو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید
2. نه نمی تونید
وقن نصب ویندوز 7 ،2 تا درایو هست یکی 2 گیگ نوشته sestemو یکی 40 مگه اینارو می تونم پاک کنم؟چون می خوام درایو بسازم بیشتز از 2 تا نمیذاره
[QUOTE=matador;5955055]qick set رو نصب کن و با دکمه F2 غیر فعالش کن و بعد میتونی درایور قدیم رو حذف کنی
اگه این روش جواب نداد،ببین شاید از device manager هم بتونی غیرفعالش کنی
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
dvd ای که داری روی دستگاههای دیگه به راحتی بوت میشه؟ با یه dvd دیگه هم آزمایش کن (منظورم یه ویندوز 7 جدیده) اگه جواب نداد dvd-rw مشکل داره و باید بگردی دنبال ساخت فلشی که قابل بوت باشه، فکر میکنم اینجوری هم بشه روش ویندوز نصب کرد
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اگه مدل لپ تاپ و سخت افزارش دقیقا همینه بله میتونی نصب کنی اکا بعید میدونم بتونی آپدیتش کنی
اگه سخت افزارش این نیست روش نصب نکن
شرمنده حواسم نبود گفتید hp ، نه احتمالا نمیتونی
Last edited by sheytoon001; 22-03-2011 at 14:18.
Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
dvd ای که داری روی دستگاههای دیگه به راحتی بوت میشه؟ با یه dvd دیگه هم آزمایش کن (منظورم یه ویندوز 7 جدیده) اگه جواب نداد dvd-rw مشکل داره و باید بگردی دنبال ساخت فلشی که قابل بوت باشه، فکر میکنم اینجوری هم بشه روش ویندوز نصب کرد[/QUOTE]
رو کامپیوترم جواب میده یه سی دی دیگه ویندوز سونم گذاشتم اون جواب داد ولی اینیکه می خوام نصب کنم و نمیشه جدیدتره
نصب میشه اما 30 روز اعتبار داره اگر هم کد اکتیوش کنی ، کد اکتیو در سایت microsoft بلاک میشه !!اگه مدل لپ تاپ و سخت افزارش دقیقا همینه بله میتونی نصب کنی اکا بعید میدونم بتونی آپدیتش کنی
اگه سخت افزارش این نیست روش نصب نکن
لطفا یه توضیحی درباره درایور و برنامه digital TV reciever و کاربردش بدین؟
احتمالا dvd خش داره یا مشکلی که dvd-rw لپ تاپ نمیتونه بخونش
توی کامپیوتر ازش ایمیج بگیر و روی یک dvd دیگه رایتش کن شاید درست شه
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
جالبه درایورش نصب میشه اما دقیقا مشخص نیست برای ----- داخلیه یا خارجی
حدس میزنم رسیورش خارجی باشه واز طریق usb به لپ تاپ وصل شه
اما مطمئن نیستم
دوستان ميخواستم بدونم كلا كار 5010 چطوره ؟ اگر بخوام الان بخرمش ارزش داره ؟
ممنون ميشم همه دوستاني كه اين مدل رو دارن در موردش نظر بدن تا از تجربه ي عمليشون بتونم استفاده كنم
مدل گرافيك (همه بازي ها رو ميشه رو high بازي كرد مثل فيفا 2011 و پي اي اس 2011 رو )
باتريش چطوره ( مداوم تا چند ساغت كار ميكنه )
هنگ كردن و اين حرفا رو نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)