تغریبا 2 سال پیش که من از مخابرات گرفتم یارو که اومد واسم وصل کرد کارمند صبانت بود !
بازی آنلاین هم انجام میدی ؟
یعنی بیشتر اوقات 20 تا 3 تاست ؟!
تایم اوتاتون چند تاس ؟ اصلا دارید ؟
اگه همیشه اینطور باشه واسه بازی آنلاین هم مناسبه !
تغریبا 2 سال پیش که من از مخابرات گرفتم یارو که اومد واسم وصل کرد کارمند صبانت بود !
بازی آنلاین هم انجام میدی ؟
یعنی بیشتر اوقات 20 تا 3 تاست ؟!
تایم اوتاتون چند تاس ؟ اصلا دارید ؟
اگه همیشه اینطور باشه واسه بازی آنلاین هم مناسبه !
Last edited by HO3IN-Life; 21-09-2012 at 17:32.
زیرش نوشتم دیگه
4.2.2.4 از 172 تا 5 تا تایم اوت
و گوگل هم از 132 تا 2 تایم اوت
داخل عکس هم آمار دقیق رو نوشته
Last edited by arsenalfan; 21-09-2012 at 19:56.
آخه شک داشتم مخابرات اینطور اینترنت ارائه بده، خواستم بپرسم مطمئن شم .
همیشه اینطوره دیگه ؟ قبلا اینطور نبوده ؟
پینگ چند صفحه منو ببینید ! هر شب مثل همونه پینگم![]()
صبانت پیمانکار مخابراته نه اینکه یکی باشن!
آره من 80% کارم با اینترنت بازی آنلاین wow و PSN هم وصل میشم syphonfilter killzone
نه! وقتایی که افتضاح میشه 20 تا 3تا میشه! اکثرا timeout ندارم
سلام به همه...
دوستان ! بعد از مدتی تحمل قطعی و پشتیبانی بد از شرکت .... تصمیم گرفتم به یه شرکت جدید کوچ کنم !
راستش این سرویس جدید شاتل چشمم رو گرفته... (اینی که مخلوطه محدود و نا محدوده...) در واقع همین که fair use poicy داره...
دوستان کسی تجربه شاتل از کرمانشاه رو داره؟ پورت خالی داره به نظرتون؟ پشتیبانی شاتل چطوره؟ رفتارشون؟ مودبانس؟ (این خیلی برام مهمه!)
اگه اهل دانلود شبانه هستی طرفش نرو.چون بعد از 2-3 روز توی ساعات رایگان سرعتت میشه حدود 5-6 کیلوبایت !!! پشتیبانیش بد نیست و تقریبا همیشه آنلاینه فقت بعضی وقت ها می پیچونن.موفق باشی
تا اینجا که شاتل و پارس پورت ندارن.... آسیاتک میگه اگه 6 ماهه بگیری پورت داریم!!!!!!
فعلاً نوین نت هست که هم پورت داره و هم رفتار خیلی خوبی داشت! و انتخاب زیادی گویا وجود نداره!
دوستان شرکت دیگه ای توی کرمانشاه سراغ ندارید؟
Last edited by misam5526; 24-09-2012 at 10:37.
اوضاع این شرکتها هم بد جور خوب شده ها ،خوب پول میزنن تو جیب ، اسم تمام شرکتها رو گفتی فقط حسابگر دزد مونده![]()
راستش دارم از دست همین حسابگر فرار میکنم... کاری با کیفیت بد و قطعیاش ندارم اینا قابل تحمل بود....
اما یه مشکلی پیش اومد که به پشتیبانی مراجعه کردم که دیدم یه بچه 15 ساله فقط مونده بود فحش خواهر مادر به ما بده !!
حسابگر 4 تا مشتری پولدار پیدا کرده ما ریزه میزه ها بدردش نمیخوریم اینطوری شده رفتارشون!
واقعاً باعث تاسفه.... راستش اگه بگه الان یه مگ نا محدود رو هم میدیم 1000 تومن باز اینقدر به شخصیت خودم احترام میزارم که برای یه خط ADSL توهین نشنوم .... البته از ماست که بر ماست
Last edited by misam5526; 24-09-2012 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)