تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 492 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من در خصوص درونیابی چند گانه به شیوه تفاضلات متناهی سوال دارم و می خوام بدونم برای یک حالت سه متخیره فرمول عمومی به چه شکل خواهد بود. یک نفر به من گفت باید درونیابی لاگرانژ چند متغیره رو جستجو کنم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

با تشکر
    سلام. بحث در این مورد خیلی کلی است. اگه میشه مساله یا مسائلی که مد نظرتونه رو اینجا قرار بدین.

يكي هم جواب اينو بده لطفا:
    اگر f مشتق پذير باشد و

ثابت كنيد وجود دارد c به طوري كه

علاوه بر جوابی که دوست خوبم Mohammad Hosseyn زحمت اون رو کشیدن، باید اضافه کنم که این شرایط برای هر بازه ی متناهی و بسته مانند [a,b] روی دامنه ی توابعی که در اون بازه مشتق پذیر باشند و حد دو طرف بازه یکسان باشد، صادق است.

-----------------------------

حالا شما 27 بار تا بکن درست میشه
    شاید خیلی به مساله ی این دوستمون ربطی نداشته باشه ولی من در جایی خوندم که به طور علمی ثابت شده هیچ کاغذی رو نمیشه از 9 بار بیشتر تا زد

موفق باشین.
    89/8/20
    Last edited by davy jones; 11-11-2010 at 22:14.

2. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا نمی دونم به زبان ریاضی راه حلی داره یا نه . ولی این توضیح مسئله هست . اگه این توضیح رو می دونستی و دنبال راه حل ریاضی بودی ، عذر خواهی میکنم.
    راستشو بخواین فک کنم اگه تو امتحان اینجوری بنویسیم بهمون نمره ندن!
    بیشتر دنبال راه حل ریاضیش بودم اما بابت توضیحاتتون هم ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

برای اینکه توضیحاتتون وجهه ی علمی تری داشته باشه از برهان خلف استفاده کنین و نتیجه بگیرین که حتما باید تابع مد نظر ما یکنوا (اکیدا صعودی یا اکیدا نزولی) باشه تا نقطه ی اکسترمم نداشته باشه که در این صورت با فرض کردن اینکه حد تابع در منفی بینهایت صفره، صفر بودن حد تابع در مثبت بینهایت به تناقض میرسه.

موفق باشین.
    89/8/21

5. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شاید خیلی به مساله ی این دوستمون ربطی نداشته باشه ولی من در جایی خوندم که به طور علمی ثابت شده هیچ کاغذی رو نمیشه از 9 بار بیشتر تا زد

موفق باشین.
    89/8/20
    ها ؟!!!! ... منم انگار یه چیزایی در این مورد شنیدم . ولی همینجوری که فک میکنم ، می بینم درست به نظر نمیرسه ... من الان یه کاغذ A3 دستم هست ، تا 6 بار تونستم تا بزنم . حتما اگه کاغذ بزرگتر باشه میشه . نشد میندازیمش لای دستگاه پرس ، کاغذو علم و ... همه رو پرس کنه بره .
    در ضمن کاغذ هرچی نازکتر باشه راحتتر تا میخوره.
    کلا فک کنم این شرایط رو برای a4 گفته بودن .

برای اینکه توضیحاتتون وجهه ی علمی تری داشته باشه از برهان خلف استفاده کنین و نتیجه بگیرین که حتما باید تابع مد نظر ما یکنوا (اکیدا صعودی یا اکیدا نزولی) باشه تا نقطه ی اکسترمم نداشته باشه که در این صورت با فرض کردن اینکه حد تابع در منفی بینهایت صفره، صفر بودن حد تابع در مثبت بینهایت به تناقض میرسه.

موفق باشین.
    89/8/21
    آره ... همینجوری بنویس... اینکه تابع مجبوره که در بازه ای نزولی و در بازه ای دیگر صعودی باشه . و چون مشتق پذیره حتما باید در این بین اکسترمم داشته باشه .

موفق باشید .

7. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض کمک درباره مبحث معکوس توابع

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام.

راه بدست آوردن تابع وارون به زبون ساده اینه که سعی کنیم ابتدا x رو بر حسب y بدست بیاریم و سپس جای x و y را عوض کنیم. به همین راحتی.

جواب سوال اول:

جواب سوال دوم:

جواب سوال سوم:

جواب سوال چهارم:

موفق باشین.
    89/8/22

10. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

چرا دیگه، از روز 16 ام تا بیست و یکم 21 بازی انجام داده.

میگه فرض می کنیم a1 تعداد بازی در روز اول و به همین ترتیب a2 تا a21 تعداد بازی در هر روز باشه.
    بعد یه دنباله b تعریف می کنیم بصورت:

{ a1, a1 + a2, … , a1 + a2 + … + a21 }

از اونجا که کمترین مقدار ai برابر با یک هست، مسلمه که این دنباله صعودیه.
    حالا یا حاصل تقسیم یکی از اعضای این دنباله بر 21 صفره که از اونجاییکه اعضای این دنباله بین 1 تا 36 هستن، پس اون عضو برابر با 21ه. پس حکم در این حالت صادقه.
    یا اینطور نیست، پس اگر یک دنباله دیگه تعریف کنیم که اعضای اون باقیمانده تقسیم دنباله قبلی بر عدد بیست و یک باشه، اعضای اون اعداد طبیعی بین 1 تا بیست خواهند بود. پس بنابر اصل لانه کبوتری حداقل دوتا از این باقیمانده ها با هم برابر خواهند بود. (21 عدد که میتونن مقدار طبیعی بین 1 تا بیست داشته باشن)
    اگر ایندوتا دنباله s ام و t ام باشن داریم:

bs = a1 + a2 + … + as
    bt = a1 + a2 + … + at

پس باقیمانده تقسیم تفاضل ایندو بر 21 بخشپذیره و از اونجا که تفاضل بین اعضای دنباله b همیشه 1 تا 35ه میشه نتیجه گرفت که باقیمانده این تفاضل برابر با 21ه. یعنی

bs-bt=a(t+1)+...+as=21
    منظور از a(t+1) همون a با اندیس t+1 هست.

پس در این حالت هم حکم اثبات شد.
    سلام مجدد

تو دو قسمتی که قرمز کردم گفتم یا یکی از اعضا بر 21 بخشپذیره که مساله حله یا نیست که ...

مورد دیگه اینکه اعضای اون دنباله باقیمانده تقسیم بر 21 هستند نه بیست. با توجه به اینکه هیچکدام بر 21 بخشپذیر نبودند، پس اعضا بین 1 تا 20 خواهند بود.

مارتینا سه هفته برای آمادگی برای تورنومنت تنیس وقت دارد. او تصمیم می گیرد هر روز حداقل یک بازی و در کل حداکثر 36 بازی انجام دهد. نشان دهید بازه پیوسته ای از روزها وجود دارد که دقیقا 21 بازی در آن انجام شده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر f مشتق پذير باشد و

سلام

البته توضیحاتو دوستان دادن. ولی برای نوشتن تو امتحان یه قضیه وجود داره که میگه اگر f(x) در بازه [a,b] مشتقپذیر باشه وجود دارد یک c که:

پس اگر a رو به منفی بینهایت و b رو به مثبت بینهایت میل بدیم بر اساس قضیه بالا c وجود خواهد داشت که مشتق تابع توش صفر بشه.

13. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

البته توضیحاتو دوستان دادن. ولی برای نوشتن تو امتحان یه قضیه وجود داره که میگه اگر f(x) در بازه [a,b] مشتقپذیر باشه وجود دارد یک c که:

پس اگر a رو به منفی بینهایت و b رو به مثبت بینهایت میل بدیم بر اساس قضیه بالا c وجود خواهد داشت که مشتق تابع توش صفر بشه.
    تو قضیه رول a و b باید عدد باشن. یعنی باید یه عدد وجود داشته باشه. فک کنم به صورت حدی نمیشه گفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر f مشتق پذير باشد و

ایده های دوستان به نظر من درست هستند، اما اثبات دقیق آنها مقداری دشوار به نظر می رسد.

می توان با استفاده از قضیه رُل و قضیه مقدار میانی، به این صورت مسئله را پاسخ داد:

اگر f تابع ثابت صفر باشد، که حکم ثابت شده است، اگر نباشد، پس a ای وجود دارد که داشته باشیم f(a) ≠ 0.
    از تعریف حدهای ارائه شده در صورت سوال، نتیجه می شود که M > 0 ای وجود دارد که به ازای x > M و x < - M داشته باشیم: |f(x)|< |f(a)/3| . (کافی است اپسیلون را برابر |f(a)/3| انتخاب کنید)
    پس بنا به قضیه مقدار میانی، معادله f(x) = f(a)/2 دستکم یک ریشه در بازه [a , M+1] مانند p و یک ریشه در بازه [M-1 , a-] مانند q دارد. در نتیجه (f(p) = f(q ، و بنا به قضیه رُل در این بازه c ای وجود دارد که f'(c) =0 باشد.

16. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •