من الان وست بازی هستم و منم مشکل پاس دارم.
تو تنظیمات چیزی نداره که پاس رو مثل ساکر های قبلی بکنی (از حالت manual درش بیاری)
که من قدرت پر نکنه و هم تا یه کمی ترف بازیکن گرفتی خودش بفهمه که به اون می خوای پاس بدی.
ممنون.
من الان وست بازی هستم و منم مشکل پاس دارم.
تو تنظیمات چیزی نداره که پاس رو مثل ساکر های قبلی بکنی (از حالت manual درش بیاری)
که من قدرت پر نکنه و هم تا یه کمی ترف بازیکن گرفتی خودش بفهمه که به اون می خوای پاس بدی.
ممنون.
دوستان یک نکته ای رو عرض کنم
این پچ PESEdit 2011 Patch 0.1 واقعا ارزش دانلود کردن رو داره ، همه چیز درست میشه ، اسم و لوگو ، بوندسلیگا و نقل و انتقالات و .... کم و کسری توش نمی بینید..
فقط دقت کنید موقع استفاده از AFS Explorer 3.7 از دکمه CTRL+C استفاده نکنید از CTRL+I استفاده کنید تا ارور نده CTRL+C برای ایمپورت ار روی ایمیج Cd هست ..
موفق باشید.
سلام دوستان
خب منم امروز بازیو خریدم و این پچ PESEdit 2011 Patch 0.1 رو دانلود کردم
واقعا ارزش دانلود رو داره این پچ
اسامی تیمها + لوگوشون رو درست میکنه
بوندس لیگا رو اضافه میکنه
آخرین نقل و انتقالات هم انجام شده
و یه چند تا تغییر دیگه
تو دانلودش شک نکنید
در مورد بازی هم :
چرا استایل بازیکنا اینجوریه ؟ کج و کوله ان
ژاوی رو وقتی میخواد کرنر بزنه دیدین ؟
یا مثلا دویدن دنی آلوز !
پاس دهی هم که دستی و اکثرا فعلا مشکل دارنمن که هیچ مشکلی با پاس دادن ندارم
یه سوال : چرا بواتنگ تو تیم میلان نیست ؟ اصلا انگار نیستش تو بازی![]()
آقا کمکم کنید اومد پچ PES EDIT ریختم این اشکالو میده هرچیم میکنم درست بشو نیست شماهایی که استفادش کردین مشکلی نداشتین؟؟؟
کــــــــــــمـــــــــــ ــک
توی پوشه ی exe همراه پچ دو تا فایل هست که به محل نصب بازی کپی میکنی
pes2011-100.exe
pes2011.exe
شما pes2011-100.exe رو اجرا کن![]()
+
لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی کلا باید قید تک به تک و بزنی چون تابخوای دریبل کنی بازیکن پشت سریت می رسه دروازه بانم جلو نیومده که بخوای اتفاقا تمام تک به تکام زاویه داشت. چیپ بندازی بابا مگه میشه تو یه بازی مسی 4 تا تک به تک و خراب کنه 2 تا هم زلاتان یکی هم ویا!
سلام.
دوستان چه جوری میشه اسم بازیکنان حریف که روشون نوشته رو برداشت؟
یعنی نمیشه بردتشت؟
Last edited by mj77; 05-10-2010 at 11:55.
آرمین جان یعنی این نسخه ای که ما داریم بازی میکنیم البته من نسخه انگلیسیشو گرفتم دارم بازی میکنم ، کامل نیست ؟ یعنی ممکنه یه سری تغییرات تو نسخه اصلیش داده باشن؟
سلام به عاشقان پی اس و کونامی
من این بازی رو خریدم زبانش انگلیسی هست وهمه قسمتاش فعاله اما فقط وقتی می خوام تو مستر بازی کنم تمام مراحل رو میره از انتخاب تیم و غیره اما وقتی که میره توقسمت اصلی تمام قسمتاش غیر فعاله کرک مناسبی هست تا این درست بشه
وبعدش آپدیت هم هست تا نقل و انتقالات و اسامی تیم ها رو درست کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)