عزیز من میرم فرار میکنم باید 3 بار این کار رو تکرار کنی من 3 بار میکنم و مینویسه شما برنده شدی اما نمیره رحله ی بعد
به من گفتن مشکل از کرکه بی زحمت کرک سالمشو برام بزارید
عزیز من میرم فرار میکنم باید 3 بار این کار رو تکرار کنی من 3 بار میکنم و مینویسه شما برنده شدی اما نمیره رحله ی بعد
Last edited by sk_vegas2008; 20-05-2010 at 23:14.
صفحات قبل سالمش رو ميتوني بگيري.عزیز من میرم فرار میکنم باید 3 بار این کار رو تکرار کنی من 3 بار میکنم و مینویسه شما برنده شدی اما نمیره رحله ی بعد
مشکل حل شد، اشکال از کرک بازی بود.
راستی لینک زیر راهنمای کامل مراحل بازی هست ( البته به زبان انگلیسی ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کسانی که کرک سالم میخوان خواهشا کل پست رو بخونید کامل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.تویه قصر سن مارکو چیکار باید بکنیم. تمام نقشه هارو درست میکنم درش هم که مدلش مثل علمته خود Assassin's Creed II هست باز میشه میرم پایین پیشه قبر ولی کاری نمیتونم بکنم.
راهنمایم بکنین.
با تشکر
مرحله ای اخر بازی رو می گید که باید کودکس هارو که به شکل نقشه است بچینی ؟
نمیدونم مرحله اخره یا نه ولی فکر نکنم مرحله اخر باشه.
از بالای یه قصر داخلش میشم. روی زمین یه نقشه ای هست و دورش چهارتا دکمه رویه هرکدوم که وایمیستی یه مسیری رو نشون میده که باید بری و یه جایی رو نشون میده که باید ازش اویزیون بشی از هر کدوم که اویزون میشی یک قسمتی از عکس برعکس میشه وقتی از چهارتا اویزون شدی علامت Assassin's Creed ظاهر میشه و میره پایین پایین یه دونه قبر هست جلوش هم علامت سر اسکلت قبلا وقتی اون سر اسکلت بود شیفت رو میزدم باز میکرد ولی الان هیچی نمیشه.
وقتی بری تو قصر عموت پیش خواهرت تو اون کتاب می نویسه.
اون نقشه رو درست میکنم نقشه میره پایین یه زیر زمین هست . میرم داخل یه قبری ولی هیچکاری نمیتونم بکنم شیفت هم کار نمیکنه.
از کجا باید برم بالای برج؟
گیج شدم.
دوست من كركتون رو عوض كنيد...چندتا پست بالاتر هست با توضيحات ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)