تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 634 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست من این یکی از بهترین مارکتهاست شما هر چی بخوای توش هست ولی برا استفاده از android market باید v.p.n داشته باشی برو سایت آندروید فارسی دقیق توضیح داده نمیشه که همه آموزشو براتون برارن اینجا

سلام.

قربان ایشون تازه گوشی رو خریدن و احتمالا" اطلاعات زیادی ندارن. شما که زحمت کشیدید و جواب دادید خوب نبود یه لینک هم ازش میزاشتید؟ضمن اینکه اگر قرار باشه نشه آموزشها و بقیه مسائل از این دست رو نشه بیاریم اینجا پس واسه چی اینجا تاپیک زده شده؟البته همینجا بگم اگر کس دیگه ای همچین جوابی میداد من بشخصه خیلی راحت میتونستم ازش بگذرم اما در مورد شما یکم قضیه فرق میکنه (با توجه به کمکهای زیادی که به دیگران میکردید و کماکان میکنید.)

2. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام.

قربان ایشون تازه گوشی رو خریدن و احتمالا" اطلاعات زیادی ندارن. شما که زحمت کشیدید و جواب دادید خوب نبود یه لینک هم ازش میزاشتید؟ضمن اینکه اگر قرار باشه نشه آموزشها و بقیه مسائل از این دست رو نشه بیاریم اینجا پس واسه چی اینجا تاپیک زده شده؟البته همینجا بگم اگر کس دیگه ای همچین جوابی میداد من بشخصه خیلی راحت میتونستم ازش بگذرم اما در مورد شما یکم قضیه فرق میکنه (با توجه به کمکهای زیادی که به دیگران میکردید و کماکان میکنید.)

دوست من شاید تند رفته باشم ولی ایشون جوری جواب راهنمایی دوستمون مهدی رو داد که ........

شما جملشونو ببین

سایت یا مارکتی مثل این معرفی میکنین؟واسه دانلود از android market چیکار باید کرد

4. 2 کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست من شاید تند رفته باشم ولی ایشون جوری جواب راهنمایی دوستمون مهدی رو داد که ........

شما جملشونو ببین

سایت یا مارکتی مثل این معرفی میکنین؟واسه دانلود از android market چیکار باید کرد
    سلام.

من جمله رو با یک حالت درخواستی خونده بودم.در کل از توجهتون سپاسگزارم.

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

این lock رو چجوری ببندیم ؟
    کیبورد لاک رو می گم . تا آدم 10 ثانیه می خواد دستشو از صفحه برداره زود می ره به قفل .
    فکر کنم شما باید برید به تنظیمات نور صفحه.اونجا زمانو بیشتر کنید تا دیرتر صفحه خاموش بشه و در نتیجه قفل نشه.
    setting/display/screen time out

8. 2 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقايون چرا من هر بازي گرافيك بالا كه از طريق واي فاي كامل ميگيرم بعد از يكي دو مرحله دوباره پيغام ميده بايد بازي بايد دانلود بشه.

مثل gangster يا hawx علتش چيه خوب مگر زماني كه بار اول ديتاي خودشو از اينترنت ميگيره كامل نميگيره!!!!!!!

10. این کاربر از peymankameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقايون چرا من هر بازي گرافيك بالا كه از طريق واي فاي كامل ميگيرم بعد از يكي دو مرحله دوباره پيغام ميده بايد بازي بايد دانلود بشه.

مثل gangster يا hawx علتش چيه خوب مگر زماني كه بار اول ديتاي خودشو از اينترنت ميگيره كامل نميگيره!!!!!!!

زمانی که در حال بازی هستید نباید اینترنت فعال باشه .. به طور کلی باید اینترنت رو خاموش کنید وگرنه بازی ریجستر دوباره میخواد

12. 6 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای زیر نویس کردن گلکسی جوری که بشه مثل کامپوتر حتی تغییر داد .. از mvideo player استفاده کنید

این نرم افزار از پلیر خود گوشی استفاده میکنه ! یعنی هر فرمت یا هر رزولوشنی که پلیر با هر کیفیتی نشون بده اینم نشون میده + تعویض زیر نویس

14. 6 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میشه بگید چه طور آندروید مارکت رو تو گوشی نصب کنم؟از کجا؟آخرین آپدیت پوشی چیه؟سایت سامسونگ کجاش آپدیت رو واسه گوشی میگه؟

16. این کاربر از abfat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

زمانی که در حال بازی هستید نباید اینترنت فعال باشه .. به طور کلی باید اینترنت رو خاموش کنید وگرنه بازی ریجستر دوباره میخواد
    من هم از اولش خاموش کردم کلا قلقشو میدونم مثلا همین بازی گانگستر ۱ ماموریتشو رفتم بعد از تو خود بازی پیغام داد برای ادامه بازی باید دوباره دیتا دانلود کنید....من کامل وای فای خاموش بود

18. این کاربر از peymankameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

من نمیدونم چی . چیجوری یه چیزی نصب کردم خودم حدسم لگ فیکس voodoo هستش... ریکاوری گوشیم از حالت clockwork که سبز رنگ بود قرمز شده و گزینه هاشم عوض شده... بنچمارک خیلی پایینی هم میداد... با set cpu هم دیگه نمیشه به 1/2 اوورکلاک کرد!! (که قبلا" میشد!!!) اومدم برنامه oclf رو نصب کردم... و اعمال لگ فیکس ولی ریکاوری مودم عوض نشده و نمیشه اوورکلاکشم کرد! ولی خب اولش خیلی خوب جواب داد بنچمارک 2050 یکی دو بار رسیدم!!! ولی بعد 2 روز و نصب بازیهای جدید gameloft گوشی کند شده... هنگ میکنه... و تو بنچمارک گرافیکش افتضاح شده!!
    یکی بگه من چیکار کنم ریکاوری قبلیم برگرده... همون که با رام spike3 نصب میشد... و میخوام لگ فیکس همون رامم روش بیاد...
    متاسفانه بکاپ nondroid ندارم....
    لطفا" کامل بگین....

20. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •