خوبه ولی حتما سفیدشو بردار.
خوبه ولی حتما سفیدشو بردار.
طرف یه جای کارش می لنگه آخه سرعتش واقعا کمه. یکیم از خودم نمیگم آخه یکی 8970 تست کرده بود باهاش راحت 12 مگابایت بر ثانیه رو گرفته بود. فقط نمیدونم دو طرف هم با وایرلس وصل شده بودن یا نه، یکی با کابل و یکی با وایرلس وصل شده بود.
من اون 2750U C1 رو پس دادم... حالا نظرم رو TP-Link W8968 v2 هستش..حالا چیپست این مودم چیه؟ریل تک یا بردکوم... این بهتره یا 2750u سفید؟قیمتش واسم مهم نیست.. کیفیت خط من خوب نیست و فاصلم از مرکز مخابرات زیاده.. اشتراک آسیا تک دارم.. میخوام یه مودمی باشه که اذیت نکنه.. به نظرتون کدومو بخرم؟؟
چیپستاش Ralink/Trendchip هستن (البته بهتره عادت کنیم که بگیم MediaTek)میخوای ایندفعه تی پی بگیر با گارانتی سازگار ارقام
و اگه بازهم با مشکل مواجه شدی خودکشی کن
![]()
Last edited by leo.unique; 04-02-2014 at 01:28.
سفیدشو دارم آنتن دهیش حرف نداره،کیفیت ساخت خیلی خوبه،خیلی شیکه،داغ نمیکنه.خلاصه من خیلی راضی ام-مودم قبلی ام LinksysWag54g2 بود واقعا آنتنش نسبت به اون بهتره.
تنظيمات مودم قبلي من goldweb خيلي بيشتر از اين 2750u بود... تنظيمات TPLink W8968 v2 چجوريه؟اينترفيسش مثل dlinke يا فرق ميكنه؟آنتن دهي 2750u با 8968 v2 يكيه؟ ميشه فرقاشونو بگيد؟
تنظیمات خاصی رو لازم داشتین که تو 2750u نبود؟ شاید یه خورده تنظیمات 8968 بیشتر باشه ولی زیاد فرق نمیکنن.
2750 و 8968 از اکثر جهات تقریبا تو یه سطحن ولی تو 8968 آننتنا جدا میشن همین.
الان مودم قبلیم که goldweb بود رو وصل کردم.. وقتی سیم تلفن رو ازش میکشم چراغ اینترنتش خاموش میشه ولی چراغ adsl چشمک زن میشه و خاموش نمیشه وقتی سیم تلفن رو دوباره وصل میکنم چراغ اینترنتش روشن میمونه و خاموش نمیشه ولی با 2750u c1 وقتی سیم تلفن رو ازش میکشیدم چراغ اینترنت و چراغ adsl جفتشون خاموش میشدن و وقتی دوباره وصلش میکردم چراغ adsl روشن میشد و چراغ اینترنت چند تا چشمک میزد و خاموش میشد و باید مودمو خاموش روشن میکردم تا اینترنت وصل بشه.. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟ میترسم 2750u سفید بخرم بازم مشکل داشته باشه....
چطوری میشه 1 پورت لن مودم رو موقتا از کار انداخت یا اینترنتش رو قطع کرد؟مودم من الان GoldWeb W812N/ND هستش... اصلا مودم های معمولی چنین قابلیتی رو دارند؟
یه تو تنظیمات یه قسمتی هست به port mapping که اجازه میده دسترسی هر کدوم از پورتا رو تغییر بدی. خودم استفاده نکردم ولی احتمالا کاریو که میخوای انجام میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)