تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 1291 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    این ترافیک رایگان برای اردیبهشت ماه هم هست ? چون فکر کنم تو حساب من زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دادا من الان دانشجو آی تی هستم ... از طریق دانشگاااه نمی تونم نامه ای چیزی بگیرم که 512 بدن؟؟؟
    بعد این نامه ای که گفتی کجا باید بدم؟؟؟ در ضمن قسمت تغییر تعرفه سرعت بالای 128 نمیشه انتخاب کرد!!
    با کارت دانشجویی میتونی بگیری . ببین من چون از همون اول 512 سفارش داده بودم همون بابایی که اومد نصب کنه نامه شرکت رو هم گرفت . حالا زنگ بزن پشتیبانیش جوابتو میدن .

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

سرعت دانلود و آپلودت چنده؟
    راضی هستی از این 512
    اره راضیم . ترافیکم ماهیانه 4 گیگه . سرعت دانلود هم متغیره ولی معمولا 70 80 KB/sec دانلود میشه .

3. این کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به جون خودم این کارو میکنم . ولی بازم چیزی عوض نمیشه
    توی همون ecare.mtnirancell.ir لاگین میکنم. حسابمو میاره . میزنه فعال و... . بعدش چه روی همون صفحه - یا صفحه جدا باز میکنم ولی باز نمیشه

با سه تا مرورگر چک کردم
    شاید شما یه بدهی داری که اکانتت هنوز ترافیکش فعال نشده. چک کردی ببینی ترافیک رایگان دادن بهت یا نه؟ از قسمت جزئیات حساب ویژه (فکر کنم اسمشو درست گفتم! ) برو ببین ترافیکی داری یا نه. اگه نداشتی دوباره بیا تو قسمت حسابت، ببین اون پایین جدولی هست که Amount to pay داشته باشه. اگه عدد داشت به اندازه اون عدد بدهکاری و باید پرداخت کنی تا فعال شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها یکی بیاد بگه این آپگریدی برای فریمور های مودمهای ایرانسل انجام دادید، چه فرقی کرده تا بحال؟؟
    من یجورائی از لحاظ امنیتی و اطلاعاتی کلا مشکل دارم با وایمکس ایرانسل و مودمهاش ، چه برسه به آپگریدش...
    اون اوائل که تازه راه افتاده بود نیابد اون کله قندی ها رو ریست می کردی ، وگرنه از لحاظ سخت افزاری دچار مشکل می شد
    تا حدی که باید عوض می کردی و یه جدید می گرفتی....
    بقول بچه های زیرزمینی وایمکس ایرانسل: یکم با احتیاط خرید و استفاده کنید
    چیزهائی شنیدم و دیدم که یکم قضیه برام دنجر شده، اطلاعاتی که دارم بیشتر برا زمانیه که خودم اینستالر بودم سال 88
    کسی اگر اطلاعات بیشتری راجب به این قضیه (پشت پرده) وایمکس ایرانسل داره حتما ارائه بده...

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان من دیروز سرویس 512 درخواست دادم چند روز بعد زنگ میزنن و میان نصب میکنن

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من دیروز سرویس 512 درخواست دادم چند روز بعد زنگ میزنن و میان نصب میکنن
    با این وضع جشنواره خیلی دیر!!! من 4 روزه که مودم جدید خریدم ولی هنوز برام نیاوردن

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

با این وضع جشنواره خیلی دیر!!! من 4 روزه که مودم جدید خریدم ولی هنوز برام نیاوردن

اون طرف به من گفت که سر 1 هفته میان نصب میکنن تضمین کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بلاخره دیروز اومدن مال مارو نصب کردن. این سوالو من چند جا پرسیدم ولی هیچ کس جواب درست و حسابی به ما نداد. من الان مودمم bm632w هست سرویسمم 1 مگ. میخوام کسی که با wifi نصب میشه نتونه بیشتر از 64 کیلوبایت دانلود داشته باشه یعنی محدود بشه. اگه میخواین بگین ccproxy و ازین حرفا جواب نمیده رو این هرکاری کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام، چند تا نكته كه از خود پشتيباني ايرانسل و نمايندگي هاش پرسيدم :
    1- براي سرعت 256 و بالاتر حتما بايد نامه‌ي رسمي از دانشگاه خطاب به شركت ايرانسل با سربرگ دانشگاه و ذكر سرعت مورد نياز ازائه كنيد. (كارت دانشجويي، گواهي اشتغال به تحصيل و غيره قبول نيست.)
    2- در صورتي كه حساب 128 خانگي داريد امكان ارتقا به 256 و بالاتر نداريد. اگر مي خواهيد ارتقا دهيد بايد يك حساب جديد ايجاد كنيد.
    3- بسته به نوع مودم يك تا دو هفته بعد از واريز پول براي نصب اقدام مي كنن. (كه البته بسته به منطقه و زمان ثبت نام هم داره)

11. این کاربر از amh1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کارت دانشجویی میتونی بگیری . ببین من چون از همون اول 512 سفارش داده بودم همون بابایی که اومد نصب کنه نامه شرکت رو هم گرفت . حالا زنگ بزن پشتیبانیش جوابتو میدن .

.
    دمت گرم دادا ... فقط به کجا بزنگم؟؟؟ چی بگم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •