تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 1049 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان!
    امروز خیلی حالم گرفته شد!
    به بابام گفته بودم زودتر بیاد دنبالم از مدرسه برم تو یکی از خیابونای معروف اصفهان و مقر 2 نمایندگی فیلیپس اصفهان!
    میخواستم یه سینمای خانگی فیلیپس بگیرم از 2 تا مدل 3377 و 3276 خوشم اومده بود میخواستم قیمتش زیره 400 باشه و این 2تا مدل عالی بودن!
    ولی در کمال تعجب رفتم نمایندگی اصلی و فقط چند مدل جدید فیلیپس رو داشت که قیمتاشون بالای 500 بود و الا قشنگ نبودن!
    خیلی حالم گرفته شد!
    میخواستم اگه کسی میتونه کمک کنه یه ادرس تو اصفهان معرفی کنه تا بتونم از اون خرید کنم!
    اگه لطف کنین معرفی کنین یه فروشگاه تو اصفهان که بیشتر مدلای فیلیپس بخصوص این 2تا مدل که گفتم رو داشته باشه ممنون میشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان!
    امروز خیلی حالم گرفته شد!
    به بابام گفته بودم زودتر بیاد دنبالم از مدرسه برم تو یکی از خیابونای معروف اصفهان و مقر 2 نمایندگی فیلیپس اصفهان!
    میخواستم یه سینمای خانگی فیلیپس بگیرم از 2 تا مدل 3377 و 3276 خوشم اومده بود میخواستم قیمتش زیره 400 باشه و این 2تا مدل عالی بودن!
    ولی در کمال تعجب رفتم نمایندگی اصلی و فقط چند مدل جدید فیلیپس رو داشت که قیمتاشون بالای 500 بود و الا قشنگ نبودن!
    خیلی حالم گرفته شد!
    میخواستم اگه کسی میتونه کمک کنه یه ادرس تو اصفهان معرفی کنه تا بتونم از اون خرید کنم!
    اگه لطف کنین معرفی کنین یه فروشگاه تو اصفهان که بیشتر مدلای فیلیپس بخصوص این 2تا مدل که گفتم رو داشته باشه ممنون میشم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزیون 46 سونی براویا
    فضای موجود 80 متر
    چه پیشنهادی دارید برای سیستم خانوادگی تا 500 تومان؟
    ترجیحاً باندهای عقب بیسیم و بیشتر استفاده هم موزیک و تا حدودی فیلم
    سلام
    اگه بیشتر اهل موزیک هستی و بیشتر میخوای با دستگاهت موزیک گوش بدی به نظر من سعی کن یک سیستم استریو خوب جمع کنی . 5.1 بیشتر به درد فیلم میخوره تا موزیک

4. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه این طوری ها هم نیست.... شما یه دی وی دی رو با یه پلیر قذیمی ببین... همون رو بذار تو یه پلیر جدید با پورت HDMI . با کابل HDMI هم وصلش کن. اگر تی وی یا پلیر قابلیت upscale داشته باشن، تفاوت تصویر کاملا مشخصه... من این کارو کردم... درباره AV receiver ها مطمئن نیستم و برای خودم هم سواله.... البته رایان یه بار به همین سوال من جواب خوبی داد... تو صفحات قبل می تونی ببینی...
    اتفاقا من توی این DVD player هایی که HDMI دارن و upscale میکنن امتحان کردم (البته خب با DVD کپی نه اصل) کیفیت واقعا هیچ فرقی نداشت!

منم قبلا این سوال رو اینجا پرسیده بودم دوست داشتم بدونم کسی از این رسیورها داره یا نه، ولی موافقم عمرا نباید اینجوری باشه که هیچ فرقی با حالت اولش نداشته باشه. اینطوری که من فهمیدم اون ریسیورهایی که این چیپ های Reon-HQV دارن از بقیه کارشون بهتره، که فقط تو گرون ترین مدل ها هم هستن! اینو البته فقط از review ها فهمیدم دوست داشتم بدونم اینجا هم کسی از این ریسورها داره یانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام میشه درباره مدلهای جدیدی از فیلیپس . پایونیر که سایت chare.ir آورده یه نظر بدین.
    مثلا با 3378 فیلیپس مقایسه کنین عالی میشه.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما چه دستگاهایی رو چک کردید؟؟ من تی وی ام panasonic V20 42 هست. می خواستم یه پایونیر 920 بگیرم....
    سلام
    شهاب 920 فکر نکنم upscaling داشته باشه . راستش منم خیلی تحقیق کردم . به قول soundvision خیلی فرق محسوسی نداره . به نظر من کلا ارزش نداره . همون یک پلیر که upscaling داشته باشه کافیه به نظر من .
    اما 920 آمپ خوبیه . من 819 دارم راضی هستم . 920 هم که اکولایزر قابل تنظیم داره و هم اینکه 3D ساپورت میکنه نسبت به 819 . اما باز یک نگاه بنداز برای Upscaling فکر کنم از 1019 و 1020 شروع میشه که به نظر من خیلی ارزش نداره .

8. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    شهاب 920 فکر نکنم upscaling داشته باشه . راستش منم خیلی تحقیق کردم . به قول soundvision خیلی فرق محسوسی نداره . به نظر من کلا ارزش نداره . همون یک پلیر که upscaling داشته باشه کافیه به نظر من .
    اما 920 آمپ خوبیه . من 819 دارم راضی هستم . 920 هم که اکولایزر قابل تنظیم داره و هم اینکه 3D ساپورت میکنه نسبت به 819 . اما باز یک نگاه بنداز برای Upscaling فکر کنم از 1019 و 1020 شروع میشه که به نظر من خیلی ارزش نداره .
    Upscale از 920 به بالا وجود داره با بقیه حتی نمیشه ورودی را component داد و خروجی را hdmi (با همون رزولیشن) گرفت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما چه دستگاهایی رو چک کردید؟؟ من تی وی ام panasonic V20 42 هست. می خواستم یه پایونیر 920 بگیرم....
    v20 که به خودی خود تصاویر خوبی داره اما در مورد AV هایی که نوشتم یکشون فکر می کنم 819 یا 919 بود (دقیق یادم نیست ولی بیشتر فکر کنم همون 819 بوده باشه) و دو تا مدل یاماها و یکی هم مرنتز بود که آخری رو یادم نیست مدلش چی بود.... در کل این 920 از نظر تنظیمات و امکاناتی که بهت می ده خوبه اما مدل جدیدی هست خیلی ها از جمله من فقط اطلاعات فنی دستگاه رو دیدیم. اما این دستگاه های AV خیلی کارهای متنوع و مفیدی انجام میدن که چون اطلاعاتم کافی نیست ترجیح می دم دوستان با تجربه در موردش صحبت کنند. ولی در کل در بعضی از این دستگاه ها پردازنده های فوق العاده قوی می بینیم که بدون شک کارهای زیادی را برای بهبود کیفیت تصویر انجام میدن که آپ کردن تصویر یکی از اون هاست. در ضمن در این وانفسای برق و اینجور چیزا به مصرف دستگاهتون هم نیم نگاهی بندازین! بعضی از این AV ها تا چند برابر یک LED LCD مصرف برق دارند!

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bachemahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اگه بیشتر اهل موزیک هستی و بیشتر میخوای با دستگاهت موزیک گوش بدی به نظر من سعی کن یک سیستم استریو خوب جمع کنی . 5.1 بیشتر به درد فیلم میخوره تا موزیک
    مرسی دوست من بابت راهنمایی
    راستش واسه خودم نمیخوام و این چیزی بوده که ازم خواستن!
    ترجیجاً یه مدل سونی معرفی کنید که با TV ست باشه و یه مدل هم از پایونییر
    این درست که تو یه رنج قیمت سینماهای خانوادگی پایونییر بسیار بهتر از مدل های سونی یا برندهای دیگه است؟
    ومشکلی به وجود نمیاره اگه TV با سینما خانوادگی مچ نباشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

هر سینمای خانگی با سیستم اچ دی ام آی رو می تونی با تلویزینت ست کنی مشگلی نیست ولی از من میشنوی سونی نگیر که پشیمون میشی
    مدل های جدید فیلیپس هم کاملا آشغال شدند
    پایونیر هم در مدل 787 چهار تا کاربر علارغم صدای خوب و کیفیت عالیش به مشگلات کوچک هماهنند خراب شدن کنترل هنگ کردن کلی دستگاه و غیره برخورده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •