خیلی آقایی یاسین جان. ایمیل کردم. ممنون
خیلی آقایی یاسین جان. ایمیل کردم. ممنون
Last edited by sam-hed; 19-11-2014 at 18:19.
سلام یه سمند ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم موقعی که در حرکتم یه صدا از داخل به نظر گیربکس میاد مثلی که یه بلبرینگ خوب کار نکنه وقتی کلاج میگیرم تموم میشه، از نمایندگی پرسیدم گفت طبیعیه ولی آزار دهنده است به نظرتون راه حلی داره
با سلام
دوستانی که ef7 گازسوز دارن ایا مشکل کم کردن روغنو دارن؟
در صورت کم کردن روغن چگونه مشکلشونو رفع کردن اگه ممکنه دوستانی که تجربه داشتن منو راهنمایی کنن
با نشکر
دوستان امروز تو پمپ بنزین بعد از چند دقیقه توقف وقتی خواستم حرکت کنم دنده عقب و یک جا نمیرفت و صدا میداد و یکهو انگار دنده به یه چیز در حال حرکت برخورد کرد و برگشت عقب!!
مشکل چی بوده؟ یه بار دیگه هم قبلا اینجوری شده بود
Ef7 تکسوز
Last edited by optis2005; 19-11-2014 at 22:02.
فدات شم،خيلي مردي
اصلا هيچ مشخه و هشدار يا علامت خاصي ماشين از خودش نشون نداده
راحت روشن ميشه
حرارت نرمال هستش
و روغن در حدي هست كه روي سطح آب رادياتور رو مي پوشونه
سلام دوستان من یک ef7 بنزینی دارم مدل 93 ارزش داره بفروشم و پارس tu5 بگیریم
سلام
سه حالت وجود داره:
1- یا یک ظرف روغنی داخل رادیاتور آب ریخیتن.
2- واشر فلزی اویل ماژول خراب شده
3- واشر سرسیلندر معیوبه.
به نظر من اول باید واشر فلزی اویل ماژول رو تعویض کنن.
اگه بازم مشکل وجود داشت اونوقت باید سرسیلندر رو باز کنن.
درود و سپاس
راه تشخيص مخصوصا 2 و 3 كدوم هستش؟
درود
به نظرم خيلي فرق نداره، هر جفتشون از يك سيستم فاسد و فشل خارج ميشن به نظرم تفاوت خاصي نداره!!!؟؟؟
نمايندگي دور از جون همه بچه هاي تاپيك و خود شما غلط كرد!!! هيچ صدائي ، هيچ صدائي نبايد از گيربكس شما در بياد، حتي موقعي كه معكوس ميكشيد به سختي بايد صداي كاركرد گيربكس رو بشنويد، كارشناس نمايندگي رو به زور بشون بقل دست خودت و حين رانندگي بهش صدا رو بفهمون، بيچاره يكي از دوستام تيبا داره، يك ماهه دنبال تعويض گيربكس هستش!!
تو دفترچه راهنما نوشته تو هر هزار كيلومتر كم كردن 200 سي سي مجاز هست، اگر بيشتر هست كه بايد داستان بررسي بشه
راستش دنده هاي من با صدا جا مي ره، نمايندگي هم ميگه از ليور هست و رگلاژ ميكنيم و از اين صحبتا ولي هنوز مشكل دارم، كلاچت رگلاژش به هم نخورده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)