مرســی از مهران که همه ی سوالا رو جواب میده ..
بچه ها یه برنامه بلک لیست میخوام واسه گوشی یه شماره دیگه نتونه بم زنگ بزنه .. اصن همچین برنامه ای واسه گوشیا سری 6 هست ؟
مرســی از مهران که همه ی سوالا رو جواب میده ..
بچه ها یه برنامه بلک لیست میخوام واسه گوشی یه شماره دیگه نتونه بم زنگ بزنه .. اصن همچین برنامه ای واسه گوشیا سری 6 هست ؟
بچه ها روی LCD گوشیه من خش افتاده بد جور چیکار کنم؟
لطف دارید................
بله برنامه های بلک لیست برای S60V5 زیاد هستش
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
رویه ال سی دی خط نمیفته بلکه روی روکش پلاستیکی اون خش می افته ال سی دی این سری گوشی ها ضد خشه
برو یه جای خوب روکششو واست عوض کنن قیمت هم از2 هزار تا 10 هزار داره بستگی به جنس و انصاف فروشنده هستش
![]()
من هر چی دانلود میکنم و رو گوشی نصب میکنم certificate error میده !
شما لینک ندارید ؟
خوب حالا چرا میزنی
من میخوام وقتی با گوشی صحبت می کنم انگار دارم از اینترنت gprs استفاده می کنم و تعرفه اینترنتم کم بشه نه شارژ
شما یا باید برنامه رو ساین کنی یا گوشی رو -- کنی که در هر دو صورت نیاز به فایلCER و KEY دارید
میتونید در بخش های دیگر با دادن IMEI فایل رو دریافت و برنامه رو ساین کنی
![]()
کلی تلاش کردم واسه گرفتن key و cer ولی انگار دیگه نمیدن !میتونید در بخش های دیگر با دادن IMEI فایل رو دریافت و برنامه رو ساین کنی
:((
اوووو ... عمو جون من پارسال گفتم درخواست Cer و Key بده ... ندادی! حالا هم دیــر شده دیگه!
عمـــو :((اوووو ... عمو جون من پارسال گفتم درخواست Cer و Key بده ... ندادی! حالا هم دیــر شده دیگه!
خوب من نادون بودم عمــو :(
از انجمن های دیگر در خواست بدید شاید فرجی شد (موبایلستان - ای ای تی سی ای )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)