تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 432 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من پارسال یکی دو جلسه رفتم بعد پشیمون شدم ، 15 درصد دانشگاه جامع رو اصلا ندادند یعنی به مرکز اصلی هم رفتم و نشد اما سهم خود دانشگاه رو بهم دادند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقـــا خیلیا میگن خوبه خیلیا میگن بده...هرچی...فقط یه چیزیو بدونید...تو ایران برای هر کاری مدرک حرف اول رو میزنه...بعدش سواد خودتون!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان اینکه میگن با استاد میشه هماهنگ کرد که اگه تو یه دانشگاه و تو یه شهر نزدیک تر همون دروست رو تدریس میکنه میشه هماهنگ کرد که تو روزهای خاص اون دروس بری به همون دانشگاه تو شهر نزدیک تری که استاد اون روز اونجا کلاس برگزار میکنه .. ( و دیگه لازم نباشه به اون دانشگاه اصلی که توش ثبت نام شدی و اینا که راهش دورتره بری اون روز ) امکانپذیره ایا همچین چیزی ؟!
    +
    امیدوارم منظورم رو تونسته باشم واضح بگم

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان، کسی چارت کامل دروس رشته مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری (ترمی، کارشناسی ناپیوسته) رو داره؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان اینکه میگن با استاد میشه هماهنگ کرد که اگه تو یه دانشگاه و تو یه شهر نزدیک تر همون دروست رو تدریس میکنه میشه هماهنگ کرد که تو روزهای خاص اون دروس بری به همون دانشگاه تو شهر نزدیک تری که استاد اون روز اونجا کلاس برگزار میکنه .. ( و دیگه لازم نباشه به اون دانشگاه اصلی که توش ثبت نام شدی و اینا که راهش دورتره بری اون روز ) امکانپذیره ایا همچین چیزی ؟!
    +
    امیدوارم منظورم رو تونسته باشم واضح بگم
    بستگی به استادش داره.
    حرف ما وحی منزل نیست خیلی چیزا رو خودتون باید از نزدیک بپرسید و بررسی کنید.واقعا خیلی از سوالایی که میکنید رو خیلی راحت میتونید جوابشو از خود دانشگاهتون خیلی بهتر بگیرید.

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نمره دروس جبرانی،توو معدل تاثیر داره؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    نمره دروس جبرانی،توو معدل تاثیر داره؟
    نه تاثیر نداره.

8. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بستگی به استادش داره.
    حرف ما وحی منزل نیست خیلی چیزا رو خودتون باید از نزدیک بپرسید و بررسی کنید.واقعا خیلی از سوالایی که میکنید رو خیلی راحت میتونید جوابشو از خود دانشگاهتون خیلی بهتر بگیرید.
    درست میفرمایید شما .. بنده یکمی متاسفانه خجالتی تشریف دارم . گفتم یهو این چیزی که میخوام بپسرم از استاد مسخره نباشه !!برا همین اول اینجا مطرح کردم ! شمام دیر جواب دادید دیگه پرسیدم چند روز پیش از همه ی استاد ها رفت پیش کارش
    +
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

بنده امروز داشتم چارت دروس کارشناسی ناپیوسته مهندسی شبکه های کامپیوتری رو میدیدم، درس های بسیار خوب و کاربردی بینشون دیدم مثل امنیت، روتینگ و سوییچینگ و مجازی سازی، سرویس دهنده ها، فیبر نوری و شبکه های بی سیم و شبکه های WAN... در مقایسه با رشته ای مثل مهندسی نرم افزار یا IT که در دانشگاه های دولتی یا آزاد تدریس میشه به نظر بنده بسیار به درد بخور تر و کاربردی تر برای بازار کاره.. یا در مورد رشته مهندسی برنامه نویسی یا طراحی صفحات وب هم به همین ترتیبه.. مثلا در مورد رشته بنده یعنی مهندسی نرم افزار اینقدر فارغ التحصیل از دانشگاه های آزاد و دولتی داریم که به نظر بنده حتی 10 درصدشون هم بطور مفید کاری متناسب با دانش و تجربه شون به دست نمیارن..

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان، توی ترم بهمن هم دانشگاه جامع پذیرش داره یا کسی نمیدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •