راستش من ده روزی هست آپدیت کردم و درسته که هی صفحه خاموش میشه و خوب واسه ی سیو کردن باطری هست!!!
در مورد مکالمه هم این مورد رو تست نکردم و در کل اشکالی ندیدم فقط سایز ایکون های اصلی مثل باطری و بلوتوث و انتن یکم بزرگتر شده. بدتر شده!!!!
راستش من ده روزی هست آپدیت کردم و درسته که هی صفحه خاموش میشه و خوب واسه ی سیو کردن باطری هست!!!
در مورد مکالمه هم این مورد رو تست نکردم و در کل اشکالی ندیدم فقط سایز ایکون های اصلی مثل باطری و بلوتوث و انتن یکم بزرگتر شده. بدتر شده!!!!
من گوشیم رو به ویندوز اکس پی هم وصل کردم دردی دوا نشد..
USB Modem driver 1.0 این رو نمی شناسن کامپیوترا...چرا؟؟؟؟کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟؟
وقتی تو قسمت پورت سرچ هم می زنم هیچی نمی شناسه و در نتیجه دانلودش هم فعال نمی شه
به در گفتم که دیوار بشنوه ، فقط یه پست بالاترتونو مشاهده میکردید!
چرا این اتفاق واسه من افتاد و فقط تنها راهی که به ذهنم رسید نصب دوباره ی ویندوز بود. چون برنامه ی پی سی استودیو به صورت اتوماتیک نصب میشه و درایورها رو نصب میکنه اگه یک بار نصب بشه و درایور نصب نشه یا پاکش کنین دیگه نصبش مکافاته چون فایلهای درایور توی فایل اصلی ادغام شده. نمیشه جداش کرد. مگه شما خود مودم رو جدا دانلود کنین. الان که من وقتش رو ندارم ولی یک با این کار رو کردم.
شما برو توی سایت 4Shared و همین موضوع رو سرچ کن Samsung Usb modem 1.0
یا هرچی اسمشه!!!
فایلش هم کیلوبایتی هست فکر کنم حدودا 500 کیلوبایت. بازم سرچ میکنم اگه پیدا شد به این پست اضافه میکنم!!![]()
سلام به همگی دوستان.
من دیروز یه گوشی StarTV خریدم فقط یه مشکلی هست و اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
میخوام بدونم چطوری میشه صدای گوشی رو وقتی دکمه ای میزنیم و یا در منوها گشت و گذار میکنیم قطع بشه و اون صداهای بوق رو که هنگام کار با گوشی و گشت و گذار در منوها و شماره گیری با گوشی میشنویم ، قطعش کنیم و گوشی دیگه صدایی از خودش تولید نکنه.
با سپاس.
خیلی ساده! وقتی روی حالت نرمال هست شما با کلیدهای که برای ولوم صدا هست بزنین میتونین صدای گوشی و ویبره ی گوشی رو کم و زیاد کنین!!
ملت قبلاً تو این تاپیک بازیهای جالبی که پیدا کرده بودن رو معرفی میکردن. مشکل خاصی فکر نکنم در این مورد باشه
شما باید برنامه ی سامسونگ رو نصب کنید !
منم این مشکل رو داشتم سی دی رو نصب کردم همه چی درست شد !!!
سلام بچه ها من چند بار گفتم کسی جواب نداد تو این فریمور JPIK5 چطوری تقویم شمسی فعال میشه؟ اگه کسی فهمیده و بلده بگه ممنون میشم.
يه جوابي به ما بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)