راستی دوستان برای مهارت در حل مساله های استوکیمتری مخصوصا بعضی ها که اعداد رند نیستند چی کار باید کرد؟
راستی دوستان برای مهارت در حل مساله های استوکیمتری مخصوصا بعضی ها که اعداد رند نیستند چی کار باید کرد؟
با کمال تاسف باید بگم هیچ راهی جز تمرین نیست!راستی دوستان برای مهارت در حل مساله های استوکیمتری مخصوصا بعضی ها که اعداد رند نیستند چی کار باید کرد؟
اما راهی که یکم کمک میکنه تناسب هست!
ممنون/![]()
استفاده نکردن از ماشین حساب و تا بدست آوردن نهایی جواب مسئله ولش نکنی.یعنی اون عددشو حتما بدست بیاری که با این کارا تو مرور زمان درست می شه.
منم همین طور خیلی خوشحالم یکی مثل من پیدا شد
اخه مثل اینکه اینجا ال دومی ها پارسال زیاد درس نمی خوندن! خوش به حالتون که مطالب تکراری نمی خونید
من که دارم افسردگی میگیرم مخصوصا از دست درس هندسه
کسی دیگه با ما همدرد نیست؟؟؟![]()
میشه برنامه اولین آزمون آذر رو بزارین؟:(
دوستان یک سوال مهم
کسی از دفتر تاکتیک گاج استفاده کرده ؟
این بهتره یا دفتر برنامه ریزی قلمچی ؟
من هم می خواستم مثل شما بشن ولی همه بهم فهش دادن و گفتنبدبخت می شی.آخر دیگه رفتیم دانشگاه.![]()
ترنم جان در مورده کتاب سبز گاج میخوام بگم:
کتابهای سبز گاج مربوط به دروس دیگر رو ندیدم ولی سال پیش ثانیه ای هم معلم عربی نداشتم
فقط گاج سبز عربی خوندم اونهم خدا وکیلی نه به طور کامل، و نه در طول سال، همون چند روز باقی مانده
به امتحان نمره ی عربیم هم 19.75شد امتحان نهایی رو میگم
اگر صلاح دونستی برای معنی و ترجمه و قواعد و پایه ازش استفاده کنو کم کم شروع کن
تستهای کتاب عربی جامع نشر الگو رو بزن
--------------------
کتاب ایاد فیلی از لیست پیشنهادات هیچ کس کنار نمیره ، ولی بخاطر توضیحاتی که دادی
فک میکنم این کتاب بیشتر مسکن حالت باشه
باز مشکلی داشتی خبر بده
لینکهای پستهای مربوط به دفتر های برنامه ریزی با نام کاربری ِ دوست خوبی که زحمتشو کشیده
برات میزنم،برو چک کن
توضیح :
کتاب سبز=دفتر برنامه ریزی خودم میتوانم انتشارات کتاب سبز
تاکتیک= دفتر برنامه ریزی انتشارات گاج
----------------
1_ reza-atom توضیح کتاب سبز
2_ rambo-1386 توضیح تاکتیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3_ reza-atom فرق بین قلم چی و کتاب سبزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4_ rambo-1386 چند صفحه ی اسکن شده از تاکتیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------
در مورده قلم چی هم بچه هایی که اینجا پست دادن نظر مثبتی نداشتن
من خودم در مورده هیچ کدومش چیزی نمیدونم
Last edited by Tabasom.Sweet; 08-10-2009 at 21:43.
سلام به بکس 89!
چه خبر بچه ها؟
منم والله ساعت 6:30 تا 7 زمان بیدار شدنمه!دوستانی که امسال سال اولشون نیست در چه وضعیتی هستید؟ صبح ساعت چند بیدار میشید؟ حداقل روزی چند ساعت میخونید؟ امیدتون امسال نسبت به سال اول بیشتر شده یا کمتر؟
اون موقع که sms,tv,pc,.... نبود (راستی از همه مهمتر بچه های گل p30world که آدم نمیتونه حتی یک روز بهشون سر نزنه) اونا کلی وقت داشتن و از وقشون استفاده میکردن.
ولی این ادیسون چه پشتکاری داشته![]()
بعدش حدود 8 دیگه شروع میکنم تا زمان ناهار حدود 3:30 میخونم..از اون طرف روز هم حدود 4 ساعت که مطمینا کمه...
راستی من رفتم پیش یه مشاور که برام یه کم حرف زد و...بعدش هم برنامه قلمچیو ازم گرفت و برام برنامه درس خوندن نوشت...!
اونم 12 ساعت!!!!
البته خودم میدونم که چرت نوشته و منم فعلا همین 6 و 7 ساعتو میخونم...
راستی من برای هندسه تحلیلی و گسسته کتابهای سفید گاج رو دارم اما همونطور که میدونین سوالاشون خیلی زیاد و تو بعضی موارد خارج از کتابه....به نظرتون اگه فقط سوالای سراسری رو بزنم کفایت میکنه...؟
فعلا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)