بابا من که از گرافیکش کف کردم!!!!!!آخرشه!!!
ولی فیفا یه چیزی داره که پیس نداره اونم جذابیت صداهای تماشاگرا هستش!!!پیس اینم ردیف کنه تمومه!!!
بابا من که از گرافیکش کف کردم!!!!!!آخرشه!!!
ولی فیفا یه چیزی داره که پیس نداره اونم جذابیت صداهای تماشاگرا هستش!!!پیس اینم ردیف کنه تمومه!!!
به نظر من این نسخه فینالش بیاد تو رکورد های گینس ثبت بشه
چه چیزش تو رکوردهای گینس ثبت میشه؟ الکی بزرگش نکنید.به نظر من این نسخه فینالش بیاد تو رکورد های گینس ثبت بشه
آره هست من امتحان کردم در 32 جهت میتونی تغییر جهت بدی اما بدلیل این response time لعنتی آدم جرات نمیکنه باهاش دریبل ریز بزنه البته بعضی جاها بدرد میخوره .
من از سرودهایی که میخونن به اصطلاح چنت ها زیاد خوشم نیومد البته هر گیمری با توجه به سلیقه خودش میتونه چنت مورد علاقشو به بازی اضافه کنه .اما واکنش تماشاگران به اتفاقات توی زمین به نظرم بدک نیست .
همه چیش ثبت میشه من به بازی از 10 نمره 9.99 میدم
تبدیل زمان 5 دقیقه دمو به 10 دقیقه.
دانلود از هاست خودم با حجم 3.69 مگ:
فقط کافیه فایل pes2010 رو که درون پوشه ی اکسترکت شده قرار داره در مکانی که بازی نصب شده کپی کنید(مثل کرک کردن). خودم تست کردم دوستان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی, مصطفی.
Last edited by Mostafa NBA; 18-09-2009 at 14:40.
حسین جان شما فکر میکنید اگر response time درست بشه راحت تر میشه مانوور داد و دریبل زد در نتیجه بازی اسون تر میشه؟
سلام
من خیلی راحت گل میزنم تو همون بازی که کردم با لیورپول به آلمان تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم. البته تایم رو 90دقیقه بود.
توپ جدید برای نسخه دمو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Behnam_o2; 18-09-2009 at 14:38.
سلام
تغیر زمان از 5 دقیقه به 10 15 20 25 30 45و 90 دقیقه
اینم لینک دانلود
فقط 10 بار میشه دان کرد گرفتین چند جای دیگه آپ کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمشم فقط 13 کیلو بایته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)