تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 370 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کی گفته کیفیت سونی بالاتره ؟؟؟
    نگین توروخدا،سونی فقط یه مونتاژ کاره،چیزیش سونی نیست به جز مانیتورش
    موفق باشین
    حالا یجوری میگی انگار ایسوس قطعاتشم خودش میزنه
    سونی برای کارش ارزش قائله و سیستم هاشو درست میبنده
    ایسوس هم شرکت بزرگ و غولیه در عرصه PC ولی در عرصه لپ تاپ تازه وارده (منظورم از تازه وارد این نیست که 2 3 ساله داره کار میکنه) منظورم اینه تجربه و کیفیتی که سونی داره رو نداره ولی در مجموع لپ تاپ های خیلی خوبی داره میزنه و بازار قدرت لپ تاپ هم تو دستشه

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود

1.من رو n43 نمیتونم مرورگر کروم نصب کنم از شمام همینطوره؟
    2.برای تغییر نور مانیتور کدوم گزینه رو باید تغییر داد؟
    3.وقتی تو شارز میزنم دو گزینه در مورد شارز کردن داره تفاوتشون در چی است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی میدونه برای اینکه موقع تماشای فیلم از کارت گرافیکی 555 استفاده کرد باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم...چون فیلم هایی رو که مانیتور های ساده به خوبی نشون میدن نمیشه با این لپ تاپ به خوبی دید..صفحه رو تقریبا شطرنجی نشون میده...ماله همه اینطوریه...کیفیتش خیلی پایین میشه...فیلم ها با رزولیشن پایین رو بسیار بی کیفیت و فیلم ها با رزولیشن بالا رو خیلی با کیفیت نشون میده...راهنماییم کنین ممنون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

1-مخواستم بدونم فرق n43sl با n55در چيه به جز صفجه نمايش كه 15 هستش و طراحيش ؟؟؟؟؟
    ااخه قيمتهاشون حدود 300 تا 400 فرق دارن ؟؟؟؟؟

2-بعد n43 كانفيكي داره كه رمش 8 باشه گرافيكش 3 و سي پيو i7 باشه اگه داره اسمش چيه ؟؟؟؟ من چيزي نتونستم پيدا نم همه رمشون 4 بودش
    3-بعدش فركانس سي پيو n43sl و n55 چقدر هستش ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by 981368; 07-02-2012 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چي شدش ؟؟؟؟ انگار كسي نيست ج بده

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

1-مخواستم بدونم فرق n43sl با n55در چيه به جز صفجه نمايش كه 15 هستش و طراحيش ؟؟؟؟؟
    ااخه قيمتهاشون حدود 300 تا 400 فرق دارن ؟؟؟؟؟

2-بعد n43 كانفيكي داره كه رمش 8 باشه گرافيكش 3 و سي پيو i7 باشه اگه داره اسمش چيه ؟؟؟؟ من چيزي نتونستم پيدا نم همه رمشون 4 بودش
    3-بعدش فركانس سي پيو n43sl و n55 چقدر هستش ؟؟؟؟؟؟
    اگه كانفيگ دقيق هر دو رو بزاريد ميشه گفت تفاوتشون چيا هست
    مثلا گرافيكشون فرق داره
    يا رزولوشن صفحه نمايششون
    و كلاك پردازندشون
    و امكانات جانبي مثل داشتن ساب و USB شارژر و اينجور چيزا

2- نه فك نكنم باشه

اول بايد كانفيگ ها رو ديد ولي اغلب يكي هستن و اگه هم نباشن اختلاف قدرتي پيدا نميكنن

7. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی میدونه برای اینکه موقع تماشای فیلم از کارت گرافیکی 555 استفاده کرد باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم...چون فیلم هایی رو که مانیتور های ساده به خوبی نشون میدن نمیشه با این لپ تاپ به خوبی دید..صفحه رو تقریبا شطرنجی نشون میده...ماله همه اینطوریه...کیفیتش خیلی پایین میشه...فیلم ها با رزولیشن پایین رو بسیار بی کیفیت و فیلم ها با رزولیشن بالا رو خیلی با کیفیت نشون میده...راهنماییم کنین ممنون...
    این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیده بودین برای خودمم این سوال پیش اومده بود تا اینکه بالاخره حل شد!
    همین یه ساعت پیش وقتی یه کلیپ کیفیت پایین از یوتوب رو همزمان رو لپ تاپم و کامپیوترم اجرا کردم دیدم که خیلی بده اصلا نمیشه تحمل کرد این تصویررو مثلا سایه های تو فیلم جا میموند تو تصویر(رو لپتاپ!) بعد گفتم که اینجوری نمیشه! یادم افتاد که خودم یه تغییراتی تو کنترل پنل انویدیا داده بودم رفتم اونا رو درست کردم تصویرش عالی شد حتی از مانیتور 21 خودمم شاید بهتر! کلی حال کردم! خیالم راحت شد!
    البته کاری که انجام دادم دقیقا برعکس چیزیه که شما میگی یعنی برای پخش از کارت گرافیک استفاده میکرد که بد نشون میداد!!!
    و ام راه حل!:
    الان که مشکل حل شده کنترل پنل انویدیام این جوریه!:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقت کن اونایی که فلش زدم یعنی حتما اونا باید انتخاب شده باشن تا تصویر خوب شه!

9. این کاربر از mn_acer1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیده بودین برای خودمم این سوال پیش اومده بود تا اینکه بالاخره حل شد!
    همین یه ساعت پیش وقتی یه کلیپ کیفیت پایین از یوتوب رو همزمان رو لپ تاپم و کامپیوترم اجرا کردم دیدم که خیلی بده اصلا نمیشه تحمل کرد این تصویررو مثلا سایه های تو فیلم جا میموند تو تصویر(رو لپتاپ!) بعد گفتم که اینجوری نمیشه! یادم افتاد که خودم یه تغییراتی تو کنترل پنل انویدیا داده بودم رفتم اونا رو درست کردم تصویرش عالی شد حتی از مانیتور 21 خودمم شاید بهتر! کلی حال کردم! خیالم راحت شد!
    البته کاری که انجام دادم دقیقا برعکس چیزیه که شما میگی یعنی برای پخش از کارت گرافیک استفاده میکرد که بد نشون میداد!!!
    و ام راه حل!:
    الان که مشکل حل شده کنترل پنل انویدیام این جوریه!:
    دقت کن اونایی که فلش زدم یعنی حتما اونا باید انتخاب شده باشن تا تصویر خوب شه!
    بله درسته چون هیشکی جواب نمیده...ممنونم از اینکه جواب دادین..ولی بازم همون کارو کردم درست نشد...یعنی تنظیماتش همون بود...

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ایا روی n55 میشه بعد از خرید هارد ssd گذاشت؟
    كسی این كارو كرده؟جواب داده
    این نكته رو میدونم باید m-sata داشته باشه
    ولی آیا داره؟وكسی انجام داده؟

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من مرداد امسال یه n43sl با گرافیک 2 گیگ (آپتیموس انویدیا) گرفتم همون اوایل که شوق و ذوق داشتم روش بازی جی تی ای 4 (آخرین ورژن) رو ریختم و بازی کردم یکم کند و اینا بود و یه مشکل که داشت این بود که هر از گاهی (خیلی معدود) صفحه نمایش شروع می کرد به برفک زدن اساسی و سیستم هنگ می کرد از اون زمان گذشت تا اینکه من اون بازی رو دیگه بازی نکردم و ... و مشکل هم پیش نیومد اما توی این هفته دوباره شروع شده اون برفک ها ...
    یه عکس ازشون گرفتم فیلم هم گرفتم اگه لازم باشه
    صفحه یهو برفکی میشه ، فن شروع می کنه به کار ( هی هم بیشتر میشه ) و باید خاموش کرد با نگه داشتن طولانی پاور یا باطری رو کشید
    نمی دونم از چیه ، بدجوری اعصابم رو بهم ریخته
    فقط دو تا قضیه :
    1- تا اونجایی که من دیدم وقتی تو شارژه اینجوری میشه (مطمعن نیستم بدون برق شده یا نشده اینجوری)
    2- کلا تو اتوکد و ... اینا هم بعضی وقتا که کار سنگین میشه یا ... یهو صفحه سیاه میشه و بعد چند ثانیه دوباره بر می گرده می زنه درایور گرافیک اینتل از کار افتاد و دوباره بازیابی شد
    چی کار باید بکنم؟!
    مرسی
    در ضمن گارانتی امرتات ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •