خير خودش پيشفرض با نصب وين همراه بود
براي اكتيو از اينجا استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خير خودش پيشفرض با نصب وين همراه بود
براي اكتيو از اينجا استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز من یک مشکل دار میشه کمک ام کنید لطفا؟
من ویندوز سون را با پسوند vhd از سایت مایکروسافت دانلود کردم چگونه میتوانم از آن یک دیویدی بوت ایبل بسازم
کمک کمک........................
سلام بچه ها.چرا فتوشاپ توی 7 کار نمی کنه یه پیغام میده میگه باید اکانت بسازی ولی توی xp اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک نفر جواب من رو بده
این اینترنت اکسپلورر رو از کجا بیارم؟
کانکشن ها چرا تو استارت نیستن؟
تازه من خیلی از برنامه هیی رو که میخوام بریزم رو اجرا نمی کنه
Last edited by samira065; 16-12-2009 at 09:43.
از چه نسخه ای از فوتوشاپ استفاده میکنید؟از cs4 استفاده کنید.
فتوشاپتون چه وررژنی هست؟
مگه سریال نامبر وارد نمی کنید؟ یا کرکش رو اجرا نمی کنید؟
جای کانکشن ها که خیلی قشنگ شدهکانکشن ها چرا تو استارت نیستن؟
گوشه سمت راست صفحه دسکتاپ دیده میشه
سلام
این موضوع خیلی بحث شده- به نظر نمی رسه این دو با هم تفاوت داشته باشند -مایکروسافت لوگوی rtm رو حذف کرده گذاشته برا فروش
بنابراین نباید نگران اخرین نسخه بود کافیه ورژن ویندوزتون این باشه : 6.1.7600.16385
به نظ می رسه که مایکروسافت اینترنت اکسپلورر 8 رو جداگانه برا دانلود نذاشته ( یا من ندیدم ) اما تو این پک هست:
download.com/archives/multimedia/media_player/download_media_feature_pack_7/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته حجمش زیاده وتازه اگه این اشکال مثل اشکال ویندوز xp باشه نصب رو هم قبول نمی کنه و این همه دانلودتون بی فایده هست
شما یه بار دیگه اینتال کن ( طبق گفته خودتون ) اکتیو رو نزن وبعد با کرکهایی که تو همین انجمن هست اونو کرک کن ببین مشکلت حل میشه اگه نشد حتما باید به فکر یه دی وی دی دیگه باشی
در مورد کانکشن هم خاصیت ویندوز 7 همینه باید با یک سری از تغییراتش کنار بیایی- طبق گفته دوستمون از ایکونسمت راست دسکتاپ استفاده کن ( اگه این ایکون رو هم نداره خودش دلیل بد بودن دی وی دی نصب هست )
در مورد نصب برنامه ها هم طبیعی هست که بعضی از نرم افزار های قدیمی در این ویندوز قابل استفاده نباشند ولی باز هم امانی هست به نا م حالت xp که می تونی از اون برای نصب بعضی از نرم افزار ها استفاده کنی به این صورت که :
1. روی ایکون اینستالر کلیک راست کن
2. گزینه سوم (troobleshoot...comp,....) رو انتخاب کن
3. در صفحه جدید روی گزینه اول try reco....... کلیک کن
4. حالا next ادامه ماجرا
در مورد در هم ریختگی کیبورد هم نمی تونم کمکی بکنم
Last edited by alirafaat; 16-12-2009 at 13:53.
دوست عزیز این فایلی که دانلود کردهاید یک فایل ایمیج هست که توسط نرم افزارهای مجازی سازی اجرا می شود
یعنی شما باید یک سیستم عامل مثل ویندوز xp داشته باشی -نرم مجازی سازی مثل virtual pc ویا vmr رو نصب کنی وبعد این فایل رو فراخوانی کنی برا همین هم هست که حجمش زیاده ( فکر کنم بالای 4 گیگ باشه )
فکر نکنم بتونی از اون یک دی ووی دی بوتبل بسازی
شما برا این کار باید یک فایل با پسوند iso دانلود کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)