نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟
نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟
Last edited by oghyanoos; 24-06-2013 at 22:40.
نخیر فقط تریم مشکی داره
که عکسش در پست بالایی موجوده
اول بابت تصاویر از دوستمون تشکر می کنم. (به نظر من که فرمون قبلیش بیشتر بهش میومد ولی خوب حتما یک مزیتی برای تبدیل بوده ولی زیر سپری بسیار بسیار در رفع مشکل زیبایی عقب خودرو موثر هست)
تیبا فقط با تریم خاکستری تولید میشود.(رنگ تریم پراید های خانواده X100) و بخش از قسمت های داشبورد مشکی هست دقیقا مانند تصویری که دوستمون گذاشتن.
Last edited by masooumi; 25-06-2013 at 18:09.
دوستان از این زیر سپری که جدیدا سایپا میزاره عکس های دیگری بگذارین![]()
دوستان این زیر سپری و تغییر فرمون تو تیبا های یورو 4 که حدیدا میدن اضافه شده یا کلی هست؟
تیبایی که من نوشتم یورو 3 هست و 1 ماه و چند روز پیش فروش فوری ثبت نام کردم ولی هنوز که خبری نشده، زنگ زدم می گن الان تیبا های قدیمی چون پلاک نمیشه، تا بیان برای پلاکش مجوز بگیرن ممکنه طول بکشه، اگه می خوای بیا 700 تومن دیگه بده بوزو 4 بگیر!!
نه این تغییرات کلی هست ولی تا قسمتی شانسی و اینکه بعضی ها بدون زیر سپری هستند و بعضی ها با زیر سپری...
یعنی راهی نداره اگر تیبای تحویلی این رو نداشت اقدامی کنیم؟
به صورت آزاد پیدا میشه؟ چنده؟
من تقریباً شش ماه پیش ثبت نام کردم برای تحویل تیر(بازه اول تا آخر تیر) که البته هنوز ندادن.می خوام بدونم این تغییرات جدید شامل حال من هم میشه؟ضمناً کسی می دونه چقدر زمان می بره تحویلش از موقعی که اعلام کنن؟
Last edited by وین رونی; 04-07-2013 at 20:58.
راهی که نداره ، مگر اینکه خوش شانس باشید.(البته اکثریت خودروهای تحویلی دارند)
تیبا هنوز خیلی از لوازم یدکی معمولیش توی نمایندگی پیدا نمیشه ، چه برسه به این چیزای تزئینی و جدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)