با دروود
آیا شرکت همیار نت با چیز پن مشکلی ندارد؟
با سپاس
(مرکز سعدی)
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با دروود
آیا شرکت همیار نت با چیز پن مشکلی ندارد؟
با سپاس
(مرکز سعدی)
موافقم با شما
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
سلام
راستش نه، من از شرکت iranianV*pn این مهم رو گرفتم، یه اکانت سه ماهه، ولی متاسفانه پس از دو هفته ارور یوزر پسورد داد، از دوستمم پرسیدم گفت همین مشکل براش پیش اومده
1 سال و خورده هست از این شرکت این مهم رو میگیرم و باهاش مشکلی ندارم ولی گویا این چند روزه حالش رو گرفتن
حتا میلاش رو نمیشه باز کرد و نمیدونم چرا، میل هم نمیشه بهش داد و کماکان نمیدونم چرا
به طور کلی به نظر میرسه که چند روزی v*pn دچار مشکل شده و دقیق نمیدونم از شرکتیه که vp*n گرفتم یا شرکت همیار نت میباشد!
دوستم که سه ماهی از چیزپن استفاده میکرده!
دوستان سلام.
من الان نزدیک به 9ماهه که از صبانت اینترنت 128k با حجم 9 گیگ میگیرم .الان نزدیک به 2هفته است که سرعتش خیلی افت کرده و میخوام که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم.اکثر پستها رو هم خوندم و به این نتیجه رسیدم که یا از ماتریکس بگیرم یا ارم نت(اسیاتک).
حالا به نظر شما برای من که مرکز مخابراتی فیاض بخش هستم کدومش بهتره؟
اگه شرکت دیگه ای هم برای مرکز فیاض بخش مناسب میدونید بگید.
ممنون
با دروود
آيا مشكل شما تنها با اين شركت مي باشد؟!من مي خواهم از هميار سرويس بگير م امما اگر با اين مهم مشكل دارد بايد در انديشه شركت ديگري باشم امما اگر مكشل تنها به اين چند روز بر مي گردد كه موردي نيست.
![]()
با سلام
امروز تونستم به شرکت iranianvp*n تماس بگیرم و مشکلم رو بیان کردم
گویا مشکل از یوزر من بوده، و همونطور که گفتم، ربطی به همیار نداشت
من که از شرکت همیار راضی هستم در حال حاضر، و از چیزپن هم استفاده میکنم
نکته: قابل توجه هستش که تو کشوری به نام ایران زندگی میکنیم، پس قابل درک هستش که چندین نسل از دیگر کشورها عقب باشیم!
دروود بر شما
دوست گرامی،شبانه از چه ساعتی هست؟!کیفیت شبانه چگونه است؟!اگر ممکن است بفرمایید بالاترین و پایینترین سرعتی که تا کنون از همیار تجربه کرده اید را بفرمایید.
با سپاس
همیار 2 تا 8 فکر کنم باشه! حیف که مرکز ما را ساپورت نمیکنه! adsl اش را از پیشگامان کویر یزد میگیره!
شاتل هم که دیگه خدایش بیامرزد به فنا رفت...
همیار
یکی از دوستام تو گلستان (خیابان تلاش) داره بسیار ناراضی هست
ولی یکی دیگه توی بلوار رحمت داره خیلی راضی هست
شبانه اش هم از 2 تا 7 هست
512 با سه گیگ حجم 15000 تومان
256 با سه گیگ حجم 12000 تومان
من میخوام بگیرم شاید شانس من خوب در اومد لااقل از این شاتل.... بهتره
شبانه از ساعت 2 - 7 نامحدود میشه و میتونی توی این مدت 1.8 تا 2.3 GB دانلود داشته باشی
این min و max دانلودم بوده
سرعت میانگین رو روی 120 در نظر بگیر، برای همه سرورها
گاه یه سرور ضعیف میشه سرعت دانلودم به 60K میرسه که در همون زمان، برای یه سرور مناسب، 150K بوده
سرعت ثابت 230 K رو هم تجربه کردم اما همون میانگینی که گفتم رو در نظر بگیری بهتره
100 - 120 سرعت دانلودتون هستش، که 90 درصد اوقات همینه
پ.ن: قصد تعریف از همیارنت رو ندارم. شیرازی نیستم و به تازگی به شیراز نقل مکان کردیم، و به پیشنهاد یکی از همسایههامون از همیار نت گرفتم! و البته، از آنتن خود همسایمون استفاده میکنم! از سرعتش راضی هستم و تنها مشکلی که دارم، محدودیت 3GB هستش که اونم خودم گرفتم، بالاترش گرون میشه خیلی! از دیگر شرکتها هم هیچ اطلاعی ندارم.
فقط اینو بگم که بوشهر هم که بودم، از شاتل تعریفی نمیشد و در استان ما، کسی تمایلی برای رفتن به سمت شاتل نداشت
دوستان چجور میشه نظر سنجی را صفر کرد و دوباره فعال کرده الان دیگه مثل قدیم نیست و وضعیت تغییر کرده شاتل دیگه اون شاتل سابق نیست افتضاح شده مفتش گرونه به من ماهی 7 تومن تخفیف میدن بهم ولی نمیصرفه مفت هم بدن نمیصرفه!
باید تاپیک جدید زد یا میشه صفرش کرد؟!
دوستان اگه isp ای از قلم افتاده بگید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahriman323; 13-02-2011 at 00:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)