ولی من هنوز نگرفتم داش مهدی کجاشو متوجه نشده!
همه 5800 ها! الان 434 مگاهرتز هست کلاک پردازنده شون. 5800 ما! از ورژن 20 به بعد شده 434 مگاهرتز...
اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید که ما ویرایش کنیم!
ولی من هنوز نگرفتم داش مهدی کجاشو متوجه نشده!
همه 5800 ها! الان 434 مگاهرتز هست کلاک پردازنده شون. 5800 ما! از ورژن 20 به بعد شده 434 مگاهرتز...
اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید که ما ویرایش کنیم!
دوستان هنگام نصب نرمافزار تشخیص اثر انگشت این ارور رو میده
unable to install protected application from an untrusted suppliper
لطفا با اموزش کمکم کنید
سلام
براي ساين برنامه هاي 5800 چه كار بايد كرد؟
ميشه گوشي رو هك كرد؟
اگه ميشه راهنمايي كنين!
اگه قبلا بحث شده نگين search كن!
لينك بزارين!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم انگار یکی راجع به شتاب سنج پرسیده بود ببخشید دیر جوابت رو میدم اما ببین در قسمت Sensor Setting این گزینه ها وجود داره که توضیح هر کدوم رو در مقابلش دادم امیدوارم مفید باشه :
Silencing Calls : وقتی این گزینه فعال باشه کافیه وقتی باهات تماس میگیرند گوشی رو برعکس کنی اونوقت گوشیت سایلنت میشه
Snoozing Alarms : وقتی ساعت زنگ میزنه و میخواید بیشتر بخوابید موبایل رو برعکس کنید چند دقیقه بعد زنگ میزنه!!!
Auto-Rotate Display : وقتی گوشی رو 90 درجه بچرخونید خودش صفحه نمایش رو میچرخونه اما فقط در یک جهت کار میکنه
دوستان من هنوز تو میزان کارکرد باتریم شک دارم.اینجا بعضی از دوستان گفتن اگه زیاد کار بکشیم 1.5 تا 2 رو شارژ نگه میداره.البته باید دید منظور شما از زیاد کار کشیدن چیه .
این اطلاعاتیه که سایت نوکیا در مورد باتری این گوشی داده :
# مدت زمان مکالمه (حداکثر): - GSM تا 8/8 ساعت - WCDMA تا 5 ساعت
# مدت زمان شارژ (حداکثر): - GSM تا 372 ساعت - WCDMA تا 406 ساعت - WLAN تا 172 ساعت
# مدت زمان مرور وب (حداکثر): 3/4 ساعت
# مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر):5/2 ساعت، مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر، nHD/Mpeg4) 3/4 ساعت، مدت زمان پخش VGA از طریق خروجی تلویزیون با هدست استریو BT 3/8 ساعت
# مدت زمان ضبط ویدئو (حداکثر): 3/6 ساعت
# مدت زمان تماس تصویری (حداکثر): 3 ساعت
# مدت زمان پخش موسیقی (حداکثر): تا 35 ساعت
من تغریباً همش در حال SMS دادن هستم و تغریباً همش LCD روشنه.در این شرایط تغریباً 6-7 ساعت نگه میداره
بنظر دوستان باتریش داره ضعیف کار می کنه ؟
البته به این اعدادی که در سایت نوکیا گفته میشه زیاد اعتباری نیست صفحه lcd هم بیشترین مصرف رو داره![]()
تو اون لینکی که گذاشتم واسه 5800 اکسپرس موزیک قسمت جنرال سی پی یو رو نوشته 434[2] MHz
ولی واسه 97 اینطور نیست..
سلام صبح بخیر
N97 هم نوشته 434 Mhz که...
کلاک پردازنده N97 از اول رو 434 تنظیم بوده و هست. اما 5800 از ورژن 20 فرم ور، روی 434 قرار گرفته ( طبق همون لینک )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان 3 تا سوال دارم
اول اینکه این اینترنت wlan که میگن رایگانه چطور و کجا باید ازش استفاده کرد
دوم این نرمافزارهای نصب شده چطور پاک میشوند
سوم این برچسب lcd مال خود شرکته نکندمش همون خط خطیه راسته که میگن اگه بکنمش لمسیش بهتر میشه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)