gtx 460 ASUS directcu top 1 GB
gtx 460 Palit sonic platinum 1 GB
radeon 5850 HIS icooler v
لطفا قیمت بدید. میخوام یکیشو انتخاب کنم.
gtx 460 ASUS directcu top 1 GB
gtx 460 Palit sonic platinum 1 GB
radeon 5850 HIS icooler v
لطفا قیمت بدید. میخوام یکیشو انتخاب کنم.
دوست عزيز قيمت سايت هاي مثل رايان صبا ---- رو ببنيد بد نيست تا جاي كه يادم هست رايان صبا 205 تومن زده و ---- هم 198 تومن
در ضمن اين قيمت رو كه گفتم مال همون بازاري هست كه شما ميگيد!!
در ضمن شما هنوز نمي دونيد من اين قيمت رو از كجا گرفتم چرا پيش داوري ميكنيد؟
و در اخر لطف كنيد به هر كسي كه قيمت ميديد ادرس شو هم بديد كه بتون با اون قيمت هاي خيلي خوب شما خريد كنه !!!
عجب!!!
پس ملاک قیمت شما سایت رایان صباست.
فرمولش هم حتما اینطوریه!!!ها!!:
ببین درست بهت میگم؟:
قیمت رایان صبا منهای 10
البته شما وارد تری
کاملا واضحه از کجا قیمت گرفتیدر ضمن شما هنوز نمي دونيد من اين قيمت رو از كجا گرفتم چرا پيش داوري ميكنيد؟
حتما.در اخر لطف كنيد به هر كسي كه قيمت ميديد ادرس شو هم بديد كه بتون با اون قيمت هاي خيلي خوب شما خريد كنه !!!
114 پسته عزیز در اخر شما هم لطف کن که:
بار اخرت بود درباره پست های من اظهار نظر کردی.
در اخر اگر ادرس جایی که 185 میده رو میخوای بهم PM بده تا ادرس دقیق رو برات بفرستم
Last edited by HardWare Professor; 17-09-2010 at 11:03.
محمد جان بیخیال آدم باتازه واردا اینجوری صحبت نمیکنه که بالاخره یه تذکر مختصر میدادی ایشون م کم کم تجربه پیدا میکنه خواهش من اینه که یه خورده خودتو کنترل کن.حتما.
114 پسته عزیز در اخر شما هم لطف کن که:
بار اخرت بود درباره پست های من اظهار نظر کردی.
متوجه هستم ولی این دوستمون کم کم تجربه کسب میکنم گزشت ازبزرگان هست.علی جان حرف تو درسته ولی .......
ارادتمند علی.
سلام
اگه ساپورت دایرکت ایکس 11 برات مهم نیست بدون شک کراس 4890
وگرنه کراس 5770
[QUOTE=mr0000611;5400883]عجب!!!
پس ملاک قیمت شما سایت رایان صباست.
فرمولش هم حتما اینطوریه!!!ها!!:
ببین درست بهت میگم؟:
قیمت رایان صبا منهای 10
البته شما وارد تری
کاملا واضحه از کجا قیمت گرفتی
حتما.
/QUOTE]
چرا مغلطه مي كني !!؟
كي گفته كه قيمت هاي من مال رايان صبا....هست؟
شما گفتيد ملاك قيمت من از سايت ها هست بنده هم گفتم اون سايت هاي كه شما ميگيد قيمت هاشون ايناي هست كه ذكر كردم و قيمت بنده هم قيمت خود بازار بود كه روز 4 شنبه 2 تا مانيتور سامسونگ p20500 گرفتم و او قيمت شما كاذب بود و نمي دونم از كجا استخراج كرده بوديد (برا همين گفتم از اين به بعد چون شما قيمت هاتون خيلي خوب هست ادرس اون فروشگاه رو توي پيغام به دوستان بديد كه اونها هم زير قيمت قطعه رو بخرن و هم براي شما صواب داشته باشه
پس لطفا مغلطه نكنيد و بهتون بر نخوره!
اگه ملاك حق بودن صحبت هاي شما همون 1545 پست شما هست كه حق با شماست!!114 پسته عزیز در اخر شما هم لطف کن که:
بار اخرت بود درباره پست های من اظهار نظر کردی.[
ولي به نظرميرسه شما اونقدر سنتون پايين باشه كه تحمل نقد كسي رو از خودتون داشته باشيد كه به جاي صحبت منطقي رو بياريد به اينگونه حرف زدن!
دوست عزيز به نظر شما بنده تازه وارد هستم يا شما و دوستتون!؟
بهتر يه نگاه به تاريخ عضويت تون بندازيد بنده حداقل 1 2 سال از شما سابقم بيشتر هست!!
نكنه نگاه به پست هاي ارسالي تون كرديد كه اين صحبتي كرديد!؟
اميدوارم كه شان يه نفر و يا حق بودن صحبت هاي اون با پست....كم زياد نشه! هر چند.....
با تشكر
نباید بحث کرد یا وقت دوستان روگرفت ما فقط چند نفریم که پیشنهاد میدیم من هم بی طرفم فقط با هم ملایم تر برخورد کنین بقیه کارارو بزارین جای دیگه اینجا جاش نیست.دوست عزيز به نظر شما بنده تازه وارد هستم يا شما و دوستتون!؟
بهتر يه نگاه به تاريخ عضويت تون بندازيد بنده حداقل 1 2 سال از شما سابقم بيشتر هست!!
نكنه نگاه به پست هاي ارسالي تون كرديد كه اين صحبتي كرديد!؟
اميدوارم كه شان يه نفر و يا حق بودن صحبت هاي اون با پست....كم زياد نشه! هر چند.....
با تشكر
كسي وقت كسي رو نگرفته بنده يه سوال از ايشون كردم و ايشون هم با اون لحن جواب من رو داد!
در ضمن پيشنهاد شما بايد از لحاظ اطلاعاتي درست باشه چون در غير اينصورت كاربران رو به اشتباه مي ندازه و در خريدشون مشكل پيش مياد.موقعي ايشون مياد و قيمت هاي غير واقعي ميدن اين برا ديگران مشكل پيش مياره
اگه قيمت هاشون درسته بيان و ادرس فروشگاه رو بدن به كاربران تا اثبات بشه كه اين قيمت ها واقعي هستن!
و در اخر شما كه به خودت ميگي بي طرف چرا مياي و اين وسط قاضي ميشي كه كي درست ميگه و كي بايد كي رو ببخشه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)