تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 313 از 482 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من که 3 ماهه درسم تموم شده حسش نمیاد برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که 3 ماهه درسم تموم شده حسش نمیاد برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم
    آره . هفت خوانی (شایدم خان ! نمیدونم) رو باید طی بکنی ها . مخصوصا اگه دانشگاهت نزدیک نباشه ، یا کارمنداش مثل دانشگاه ما (آزاد رودهن) عوضی باشن . تاپیک داتکم یواش یواش باید درش تخته شه . همه دارن میرن سمت پارس آفلاین .
    Last edited by imanpod; 13-06-2011 at 03:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره . هفت خوانی (شایدم خان ! نمیدونم) رو باید طی بکنی ها . مخصوصا اگه دانشگاهت نزدیک نباشه ، یا کارمنداش مثل دانشگاه ما (آزاد رودهن) عوضی باشن . تاپیک داتکم یواش یواش باید درش تخته شه . همه دارن میرن سمت پارس آفلاین .
    حتی اگه همه برن من و داریوش و هرکسی که توی منطقه استقلال باشه اینجا وایمیسته
    راستی، جدیدا سرعتم خیلی باحال شده تا 28-30 میره؛ از اون ور هم تا 12-14 پایین میاد
    نمیدونم بگم این به اون در؛ یا ایول سرعتم بهتر شده!!

4. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتی اگه همه برن من و داریوش و هرکسی که توی منطقه استقلال باشه اینجا وایمیسته
    راستی، جدیدا سرعتم خیلی باحال شده تا 28-30 میره؛ از اون ور هم تا 12-14 پایین میاد
    نمیدونم بگم این به اون در؛ یا ایول سرعتم بهتر شده!!
    من خودمم 3 ماهه تمدید کردم ، تا آخر تابستون هستم . ولی لامصب چیزی برا گفتن نداره این داتک . خیلی یکنواخته . آرزوش به دلم مونده تو کل این 1 سال و ... که داتک گرفتم ، 10 دقیقه سرعتمو باز بذارن . فقط 10 دقیقه .
    باز خوبه سرعت شما یه نوسانی داره !

6. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودمم 3 ماهه تمدید کردم ، تا آخر تابستون هستم . ولی لامصب چیزی برا گفتن نداره این داتک . خیلی یکنواخته . آرزوش به دلم مونده تو کل این 1 سال و ... که داتک گرفتم ، 10 دقیقه سرعتمو باز بذارن . فقط 10 دقیقه .
    باز خوبه سرعت شما یه نوسانی داره !
    رفيق اين كه ديگه حرص خوردن نداره.
    يه نامه ميدي داتك فسخش ميكني ميري از هرجا تونستي ميگيري ديگه.
    باقيه پولت رو هم داتك پس ميده.
    اگه پارس تو منطقه شما هست ازش بگير.
    من الان خيلي راضيم تو اين مدت كه وصل شده شبي مياگين 3.5 گيگ دانلود داشتم.
    الان سرويسم 256 8 گيگ ماهي 29 تومنه.
    اينم دانلود ديشبم:

8. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفيق اين كه ديگه حرص خوردن نداره.
    يه نامه ميدي داتك فسخش ميكني ميري از هرجا تونستي ميگيري ديگه.
    باقيه پولت رو هم داتك پس ميده.
    اگه پارس تو منطقه شما هست ازش بگير.
    من الان خيلي راضيم تو اين مدت كه وصل شده شبي مياگين 3.5 گيگ دانلود داشتم.
    الان سرويسم 256 8 گيگ ماهي 29 تومنه.
    اينم دانلود ديشبم:

تو منطقه ی ما (نبوت) همه چی هست . فقط لایزر نبود که اونم جدیدن اومده . البته میدونین من برا چی داتک رو فسخ نمیکنم ؟
    چون چند ماه پیش که با سایت بانک پارسیان تمدید کردم یه تخفیف بهم خورده که الان مدتهاست دارم ماهی 14.500 بابت 128 نامحدود میدم . دم عیدی که برا 3 ماه زیر 40 تومن فکر کنم پرداخت کردم چون تخفیف 50 درصدی پرداخت الکترونیکی + تخفیف عید + تخفیف پرداخت 3 ماهه با هم جمع شده بود . خلاصه داتک از همون موقع ما رو اسیر خودش کرده . حیفم میاد . آخه کجا 128 نامحدود میده ماهی 14 ؟
    ولی به یه چیزی شدیدا مشکوکم ! از موقعی که همسایه مون رو به داتک معرفی کردم (برا سرویس 128 حجمی) و این تخفیفه هم همون موقع ها بود که بهم خورده بود ، tcp connection هام تو IDM از 8 تا بیشتر نمیشه ! قدیما 16 بود . پینگم هم رفته بالا . از oovoo (عین اسکایپه) هم که قدیما راحت با همین 128 تصویر میگرفتم ولی بعد از اون اتفاقا فقط صداش خوب میاد !

راستی با پارس آنلاین تورنت هم تست کردی ؟
    256 هم که گفتی مگه مدرک نمیخواد ؟ من هیچ کدوم از شرایطشو ندارم . پارس آنلاین بدون مدرک 256 میده ؟
    Last edited by imanpod; 13-06-2011 at 15:48.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو منطقه ی ما (نبوت) همه چی هست . فقط لایزر نبود که اونم جدیدن اومده . البته میدونین من برا چی داتک رو فسخ نمیکنم ؟
    چون چند ماه پیش که با سایت بانک پارسیان تمدید کردم یه تخفیف بهم خورده که الان مدتهاست دارم ماهی 14.500 بابت 128 نامحدود میدم . دم عیدی که برا 3 ماه زیر 40 تومن فکر کنم پرداخت کردم چون تخفیف 50 درصدی پرداخت الکترونیکی + تخفیف عید + تخفیف پرداخت 3 ماهه با هم جمع شده بود . خلاصه داتک از همون موقع ما رو اسیر خودش کرده . حیفم میاد . آخه کجا 128 نامحدود میده ماهی 14 ؟
    ولی به یه چیزی شدیدا مشکوکم ! از موقعی که همسایه مون رو به داتک معرفی کردم (برا سرویس 128 حجمی) و این تخفیفه هم همون موقع ها بود که بهم خورده بود ، tcp connection هام تو IDM از 8 تا بیشتر نمیشه ! قدیما 16 بود . پینگم هم رفته بالا . از oovoo (عین اسکایپه) هم که قدیما راحت با همین 128 تصویر میگرفتم ولی بعد از اون اتفاقا فقط صداش خوب میاد !

راستی با پارس آنلاین تورنت هم تست کردی ؟
    256 هم که گفتی مگه مدرک نمیخواد ؟ من هیچ کدوم از شرایطشو ندارم . پارس آنلاین بدون مدرک 256 میده ؟
    اولا این که امین خان میگه درسته ولی واسه همه نیست الانهم کسایی هستند که 1 گیگ دانلود کنند کلاهشون رو میندازن هوا اونیم که شما حساب کردی هم درست نیست چون با 9800 تومن و با همون سرعت 16 کیلوبایت نامحدود میتونی از خود مخابرات بگیری ولی اگه پارس بگیری با وجود این که معلوم نیست شبانه چه وضعی داشته باشی ولی از هر دوی اینها بصرفه تره بنظر من.

11. 2 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گلم، همونطور که اطلاع دارید مدتی است که شرکت داتک اقدام به ارائه سرویس وایمکس کرده است. با توجه به اینکه ممکنه عزیزانی باشند که در حال استفاده از این سرویس جدید هستند، خوشحال میشم تا نظراتشون رو در تاپیکی که با همین منظور ایجاد کردم بذارن .. موفق باشید :

بحث و بررسی وایمکس شرکت داتک تلکام :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گلم، همونطور که اطلاع دارید مدتی است که شرکت داتک اقدام به ارائه سرویس وایمکس کرده است. با توجه به اینکه ممکنه عزیزانی باشند که در حال استفاده از این سرویس جدید هستند، خوشحال میشم تا نظراتشون رو در تاپیکی که با همین منظور ایجاد کردم بذارن .. موفق باشید :

بحث و بررسی وایمکس شرکت داتک تلکام :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درمورد وایمکس داتک همینجا بفرمایید اونجا اولا غیرمجازه دوما تکراری سوما اینجا تایپیک سرویس های داتک هستش. برای آگاهی از کیفیت سرویس توی منطقه مخابراتی استقلال میتونید پستی که توی 20 صفحه اخیر گذاشتم رو بخونید که توی این منطقه چطوریه. (با استفاده از جستجو پست های این دو ماهم رو بگردید و ببینید کدومه!)

14. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان الان چند روزه سرعت شبانه من به زیره 5 کیلو رسیده آیا برای همه اینطوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •