من که 3 ماهه درسم تموم شده حسش نمیاد برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم![]()
من که 3 ماهه درسم تموم شده حسش نمیاد برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم![]()
آره . هفت خوانی (شایدم خان ! نمیدونم) رو باید طی بکنی ها . مخصوصا اگه دانشگاهت نزدیک نباشه ، یا کارمنداش مثل دانشگاه ما (آزاد رودهن) عوضی باشن
. تاپیک داتکم یواش یواش باید درش تخته شه . همه دارن میرن سمت پارس آفلاین .
Last edited by imanpod; 13-06-2011 at 03:24.
حتی اگه همه برن من و داریوش و هرکسی که توی منطقه استقلال باشه اینجا وایمیسته
راستی، جدیدا سرعتم خیلی باحال شدهتا 28-30 میره؛ از اون ور هم تا 12-14 پایین میاد
نمیدونم بگم این به اون در؛ یا ایول سرعتم بهتر شده!!
من خودمم 3 ماهه تمدید کردم ، تا آخر تابستون هستم . ولی لامصب چیزی برا گفتن نداره این داتک . خیلی یکنواخته . آرزوش به دلم مونده تو کل این 1 سال و ... که داتک گرفتم ، 10 دقیقه سرعتمو باز بذارن . فقط 10 دقیقه.
باز خوبه سرعت شما یه نوسانی داره !
رفيق اين كه ديگه حرص خوردن نداره.
يه نامه ميدي داتك فسخش ميكني ميري از هرجا تونستي ميگيري ديگه.
باقيه پولت رو هم داتك پس ميده.
اگه پارس تو منطقه شما هست ازش بگير.
من الان خيلي راضيم تو اين مدت كه وصل شده شبي مياگين 3.5 گيگ دانلود داشتم.
الان سرويسم 256 8 گيگ ماهي 29 تومنه.
اينم دانلود ديشبم:
![]()
تو منطقه ی ما (نبوت) همه چی هست . فقط لایزر نبود که اونم جدیدن اومده . البته میدونین من برا چی داتک رو فسخ نمیکنم ؟
چون چند ماه پیش که با سایت بانک پارسیان تمدید کردم یه تخفیف بهم خورده که الان مدتهاست دارم ماهی 14.500 بابت 128 نامحدود میدم . دم عیدی که برا 3 ماه زیر 40 تومن فکر کنم پرداخت کردم چون تخفیف 50 درصدی پرداخت الکترونیکی + تخفیف عید + تخفیف پرداخت 3 ماهه با هم جمع شده بود . خلاصه داتک از همون موقع ما رو اسیر خودش کرده . حیفم میاد . آخه کجا 128 نامحدود میده ماهی 14 ؟
ولی به یه چیزی شدیدا مشکوکم ! از موقعی که همسایه مون رو به داتک معرفی کردم (برا سرویس 128 حجمی) و این تخفیفه هم همون موقع ها بود که بهم خورده بود ، tcp connection هام تو IDM از 8 تا بیشتر نمیشه ! قدیما 16 بود . پینگم هم رفته بالا . از oovoo (عین اسکایپه) هم که قدیما راحت با همین 128 تصویر میگرفتم ولی بعد از اون اتفاقا فقط صداش خوب میاد !
راستی با پارس آنلاین تورنت هم تست کردی ؟
256 هم که گفتی مگه مدرک نمیخواد ؟ من هیچ کدوم از شرایطشو ندارم . پارس آنلاین بدون مدرک 256 میده ؟
Last edited by imanpod; 13-06-2011 at 15:48.
اولا این که امین خان میگه درسته ولی واسه همه نیست الانهم کسایی هستند که 1 گیگ دانلود کنند کلاهشون رو میندازن هوا اونیم که شما حساب کردی هم درست نیست چون با 9800 تومن و با همون سرعت 16 کیلوبایت نامحدود میتونی از خود مخابرات بگیری ولی اگه پارس بگیری با وجود این که معلوم نیست شبانه چه وضعی داشته باشی ولی از هر دوی اینها بصرفه تره بنظر من.
دوستان گلم، همونطور که اطلاع دارید مدتی است که شرکت داتک اقدام به ارائه سرویس وایمکس کرده است. با توجه به اینکه ممکنه عزیزانی باشند که در حال استفاده از این سرویس جدید هستند، خوشحال میشم تا نظراتشون رو در تاپیکی که با همین منظور ایجاد کردم بذارن .. موفق باشید :
بحث و بررسی وایمکس شرکت داتک تلکام :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد وایمکس داتک همینجا بفرماییداونجا اولا غیرمجازه
دوما تکراری
سوما اینجا تایپیک سرویس های داتک هستش. برای آگاهی از کیفیت سرویس توی منطقه مخابراتی استقلال میتونید پستی که توی 20 صفحه اخیر گذاشتم رو بخونید که توی این منطقه چطوریه. (با استفاده از جستجو پست های این دو ماهم رو بگردید و ببینید کدومه!)
دوستان الان چند روزه سرعت شبانه من به زیره 5 کیلو رسیده آیا برای همه اینطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)