تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 313 از 923 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    دانشجوی رشته ی زبان هستم و استادم این سوال رو مطرح کرده :
    problem which you have during blackout in summer days.
    please help me to answer this question.
    thanck you so much.
    I don't want to offend you or anything... but this is quite easy, don't you think?!!..

I mean if you told me "I'm a high school student and I should write an essay on this issue", I would've said "it's fairly easy, don't you think" ...let alone you being a university student...

anyway, I'm just a friend, don't get me wrong.. and I apologize beforehand if I hurt you in any way.

------------------

... I think you should write what you think about the subject in Persian and then translate it to English... it's an efficient approach.. talk about your dependency to PC ... about you cellphone going out of charge!! ... about games you and your family play in the dark... about eating under the light of candles....

hey! it doesn't seem so bad!!

2. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان ...

Developing Tactics for Listening اصلا tapecript داره ؟ .... تو کتابش که نیست ...

لطفا در پیدا کردنش کمک کنید !! ... هرچی گشتم دنبالش fake در اومد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام دوستان ...

Developing Tactics for Listening اصلا tapecript داره ؟ .... تو کتابش که نیست ...

لطفا در پیدا کردنش کمک کنید !! ... هرچی گشتم دنبالش fake در اومد !
    عزیزم من الن 4 ماه میشه دارم دنبال script های basic و developing می گردم نه کتابش هست نه فایلی ...

basic رو تموم کردم کل متن هاش هم رو کاغذ نوشتم هرچی می گردم تا اسکریپت هاشو پیدا کنم ببینم کجاهاش غلطه گیرم نیومد ....
    واسه developing هم همینطور
    اگه پیدا کردی ( هر کدوم basic یا developing ) مارو بی خبر نزار ثواب داره

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عزیزم من الن 4 ماه میشه دارم دنبال script های basic و developing می گردم نه کتابش هست نه فایلی ...

basic رو تموم کردم کل متن هاش هم رو کاغذ نوشتم هرچی می گردم تا اسکریپت هاشو پیدا کنم ببینم کجاهاش غلطه گیرم نیومد ....
    واسه developing هم همینطور
    اگه پیدا کردی ( هر کدوم basic یا developing ) مارو بی خبر نزار ثواب داره
    Basic آخر کتابش .... هست !
    Last edited by Haniiii; 27-02-2010 at 13:46.

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان بزرگوار

من میخوام دانشگاه در گروه زبان های خارجی ، رشته های زبان انگلیسی شرکت کنم. اما رشته های مختلفی داره که نمیدونم هر کدوم چه ویژگی های دارد.

-زبان و ادبیات انگلیسی
    -تربیت دبیر زبان انگلیسی
    -تربیت مترجم زبان انگلیسی
    -عملی کاربردی مترجمی خبر انگلیسی

راستش من تفاوت این رشته ها را نمیدونم و در اقوام و دوستان هم کسی نیست که ازش راهنمایی بگیرم و خواستم از راهنمایی دوستان این انجمن استفاده کنم و بهترین رشته را انتخاب کنم تا اگر -به امید خدا- قبول شدم انتخاب درستی کرده باشم.
    من انگلیسی ام خیلی خوب نیست و هدفم اینه بیشتر بتونم به ترجمه متون بپردازم و تمرکز خودمو روی ترجمه متون بگذارم.
    به نظر شما کدام رشته را انتخاب کنم؟

با تشکر

به نظر من با توضیحاتی که شما دادید و با اطلاعاتی که خودم دارم بهترین رشته برای شما همون مترجمی زبان انگلیسی هست...

البته قبول شدن در این رشته فکر می کنم سخت تر از زیرشاخه های دیگر زبان باشه...

مترجم خوب شدن نیاز به استعداد و علاقه ی زیادی داره... در انتخاب رشتتون خوب دقت کنید..
    با آرزوی موفقیت

7. 2 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه motahar007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=seymour;4711486]
    I don't want to offend you or anything... but this is quite easy, don't you think?!!..

I mean if you told me "I'm a high school student and I should write an essay on this issue", I would've said "it's fairly easy, don't you think" ...let alone you being a university student...

anyway, I'm just a friend, don't get me wrong.. and I apologize beforehand if I hurt you in any way.

------------------
    i know this question is very very easy but i want to consult with you , because i want to give master best answer.
    meanwhile i don't think you offend me.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان سلام 
    اگه ميشه اين رو معني كنيد 

با رود كمي جلوتر ميرويم 
    ناگهان طبيعت روي زيبا ي خود را با خشونت مخلوط ميكند 
    آبشار 
    آبشاري بلند كه انتهاي آن ناپيداست 
    زيبايي طبيعت را هيچ گاه نميشود با چيزي عوض كرد 
    گل هاي بهاري نيز اينجا روييده اند 
    رنگ هاي مختلف گل ها اينجا را همچون تابلوي نقاشي كرده است 
    چه زيباست اين نقاشي خداوندي 

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

نه نیست//////////

داره خودمونی میشه motahar007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

hi every body
    اگر کسی آدرس یک سایت خوب برای خرید پستی دیکشنری oxford advance 2009 می دونه به من هم بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

12

با سلام

من درست متوجه شدم: شما زبانت چندان خوب نیست و میخوای بری در رشته زبانهای خارجی درس بخونی؟ (یا منظورت اینه که صرفاً میخوای کنکورش رو بدی و نمیخوای تحصیل کنی؟!) ... بهرحال ایشالا موفق باشی..

تا اونجا که من می دونم (اتفاقاً توی این فوروم چندتا از دوستان زبان میخونن در دانشگاه؛ ایشالا میان و دقیق تر توضیح میدن) زبان ادبیات که یعنی مدرس زبان تربیت می کنه؛ پس شما در این رشته با روش های آموزش زبان و تئوری های آموزشی آشنا میشی... زبان و ادبیات انگلیسی هم که از اسمش معلومه، تاکیدش روی آشنایی با محتوای ادبی زبان انگلیسیه .. شعر و ادبیات و .. انگلیسی ... مترجمی زبان هم که خب یعنی مترجم زبان .. هرچند اونطور که من شنیده ام بیشتر تاکیدش روی آشنایی با تئوری های ترجمه و مطالعات ترجمه اس و اینطور نیست که دقیقاً بعد از 4 سال، شما رو یه مترجم بار بیاره!
    زبانم خیلی خوب نیست و میخوام از طریق دروس عمومی این رشته قبول بشم! در واقع میخوام قبول بشم بعد کلاس برم و اطلاعات خودم رو به روز کنم. در واقع اهمیت زبان انگلیسی دیر بر من آشکار شد!
    خیلی ممنون از اطلاعاتتون و راهنمایی که کردید.

به نظر من با توضیحاتی که شما دادید و با اطلاعاتی که خودم دارم بهترین رشته برای شما همون مترجمی زبان انگلیسی هست...

البته قبول شدن در این رشته فکر می کنم سخت تر از زیرشاخه های دیگر زبان باشه...

مترجم خوب شدن نیاز به استعداد و علاقه ی زیادی داره... در انتخاب رشتتون خوب دقت کنید..
    با آرزوی موفقیت
    ممنون از ارسال نظرتون. من به دیر به اهمیت زبان پی بردم و الان به دلیل مشغله های زیادی که دارم نتونستم به صورت جدی زبان رو ادامه بدم و میخوام با قبول شدن در دانشگاه، تمام وقتم رو برای یادگیری زبان و چیزهایی که تا الان از دست دادم صرف کنم.
    Last edited by ifu; 27-02-2010 at 18:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •