تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 905 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من مشکلی داشتم در رابطه با پلوس که هنوز حل نشده ماشینم واشر سرسیلندر سوزوند...
    آب و روغن قاطی کرد و...الان سر سیلندر باز شده
    از چندجا خوردگی بهم زده رفته برای جوش آلومینیوم و سپس کف تراشی و بستن دوباره
    واشری که تهیه کردم از مارک Elring هست که روش نوشته Engine Germany تهیه شده از نمایندگی ایساکو هست.
    آیا واشر بهتری وجود داره توی بازار؟ هنوز سر سیلندر بسته نشده
    ماشینم 206 تیپ 2 هست.
    بخاطر اينهمه اتفاقات بد متاسفم
    در مورد پلوس آيا آزمايش جك زدن و روشن كردن ماشين رو انجام داديد؟ پيش كس ديگه اي هم برديد؟
    در مورد واشر سرسيلندر، اگر خود ايران خودرو گفته خوبه، از همون استفاده بكنين تا بعدا ايرادي پيدا شد بهانه نيارن كه وسيله مورد تاييد ما نبوده.
    دلايل خوردگي سرسيلندر چي بوده؟
    زنگ زدگي؟ كيفيت بد ساخت قطعه؟ و يا فشار زياد به ماشين؟
    سعي كنين هميشه از بخشهاي مورد تعمير و صدمه ديده عكس بگيريد، اينجوري هم يك آرشيو براي خودتون داريد تا از سابقه تعميراتي مطلع باشيد و هم احيانا اگر بعدا نياز به مشاوره داشتيد با نشان دادن عكسها بتونين توضيحات بهتري بديد.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تعمير موتور اگر به صورت صحيح و اصولي انجام شده باشه، تا چند روز اول دود آبي رنگ رو خواهيد داشت، چون معمولا مكانيكها براي آب بندي موتور مقداري روغن داخل محفظه سيلندر ميريزند تا رينگها با ديواره سيلندر اصطكاك كمتر داشته باشه ، و البته زمان جا زدن پيستونها به همراه رينگ، هميشه داخل ديواره سيلندر با روغن چرب ميشه تا راحت جا بره.
    در حال حاضر ماشين شما حكم بيماري رو داره كه تازه از اتاق عمل بيرون آمده و نبايد بهش فشار بياريد.
    زماني كه موتور سرده نبايد به اون گاز بديد، بخصوص وقتي كه تازه تعمير شده و اصولا دور موتور رو تا 1000 كيلومتر اول سعي كنين زير 2000 باشه.

سلام
    ممنون
    اما در مورد اینکه فرمودید دور موتور زیر 2000 باشه اما مکانیکم تاکید داشت تا اصلا دور موتور زیر 2000 تا نره و به اصطلاح موتور "دنده مرده" نباشه میگفت دور موتور یه چیزی بین 2000 و 3000 تا باشه نه از 3000 بیشتر بشه نه بیاد زیر 2000 که به موتور فشار بیاد آیا این حرفشون درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در يك موتور نو، يا موتور تازه تعمير كه سيلندر تراش خورده و رينگها و پيستون نو شده، و البته ياتاقانها هم تعويض شده، به دليل سفت بودن و آب بندي نبودن بايد به موتور فشار كمي وارد بشه تا بر اثر اصطكاك زياد و كمپرس بالا به اين قطعات صدمه نخوره.آب بندي بصورت آرام و ملايم بايد انجام بشه.
    تعويض روغن موتور بعد از تعمير در كيلومتر 500 و تعويض دوم در كيلومتر 1000 و سپس استفاده از روغن اصلي براي كيلومترهاي بالاتر. در اين حال سرعت تا قبل از كيلومتر 500 حدود 40 تا 45 و بعد از اون ، تا قبل از 1000 حدود 55 تا 60 بايد باشه، و در نهايت بعد از 1000 كيلومتر آب بندي شده و ميتونين سرعتهاي بالاتر هم بريد.
    اين روشي است كه سالهاست انجام ميدم و هميشه روي همه ماشينهاي كه خريدم، تعمير كردم، اعم از داخلي يا خارجي و البته خودروهاي دوست و آشنا، بخوبي جواب داده.
    از مكانيك سوال كنين دليل منطقي و علمي اين توصيه اي كه ميكنه چيه؟
    موتوري كه دور اون 3000 باشه حداقل دنده 4 رو داره و سرعت اون از 90 كيلومتر هم رد كرده( سرعت در دور موتور 2500 با دنده 4 حدود 80 كيلومتر ميشه)
    به نظر شما يك موتور تازه تعمير اونهم پرايد بايد بلافاصله با چنين دور بالا و سرعتي حركت بكنه؟
    از زمان تعمير و بسته شدن موتور تا الان چند كيلومتر رفتيد؟

5. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بخاطر اينهمه اتفاقات بد متاسفم
    در مورد پلوس آيا آزمايش جك زدن و روشن كردن ماشين رو انجام داديد؟ پيش كس ديگه اي هم برديد؟
    در مورد واشر سرسيلندر، اگر خود ايران خودرو گفته خوبه، از همون استفاده بكنين تا بعدا ايرادي پيدا شد بهانه نيارن كه وسيله مورد تاييد ما نبوده.
    دلايل خوردگي سرسيلندر چي بوده؟
    زنگ زدگي؟ كيفيت بد ساخت قطعه؟ و يا فشار زياد به ماشين؟
    سعي كنين هميشه از بخشهاي مورد تعمير و صدمه ديده عكس بگيريد، اينجوري هم يك آرشيو براي خودتون داريد تا از سابقه تعميراتي مطلع باشيد و هم احيانا اگر بعدا نياز به مشاوره داشتيد با نشان دادن عكسها بتونين توضيحات بهتري بديد.
    سلام دوست عزیزم
    ممنون از پاسختون
    در مورد پلوس فرصت به جک زدن نرسید ، از ماموریت کاری که برگشتم دیدم قمقه آب پر روغن شده...دیگه پلوس رو بی خیال شدم...
    عکس گرفتم
    این عکس سر سیلندر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوردگی ها کاملا مشخصه
    اینم عکس واشر سر سیلندر هست که پوسیده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    علت مشخصی نداره توی 206 های تیپ 2 این یه مشکل فراگیر هست...
    من به ماشین فشاری نیاوردم و هیچوقت هم Overheat نشده...
    سرسیلندر کاملا آلومینیومی هست اینکه به این شکل خورده شده واقعا جای تعجبه.

7. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آيا با تعويض شمعها، مشكل دير روشن شدن حل شد؟
    1. اين بستگي به مارك شمع داره، چه نوع شمعي استفاده كرديد؟ در مورد دستمزد اين كار به نظر من اونقدر ساده است كه نبايد بيشتر از 1000 تومان دستمزد گرفته بشه( گاهي اوقات براي مشتريها بطور مجاني انجام ميدم)
    2.شمعها هم معمولا بر اساس كيلومتر كاركرد خودشون تعويض ميشن، كه حدودا ميشه گفت بين 40 تا 60 هزار كيلومتر متغيره.
    البته ممكنه خيلي زودتر يا ديرتر هم نياز بشه كه اين بستگي به سالم ماندن شمعها و يا صدمه ديدن اونها داره.
    ممنون
    فعلا که حل شده البته اون مشکل قبلی هم همیشگی نبود هر چند وقت اتفاق می افتاد و الانم باید یه مدت بگذره ببینم حل شده یا نه
    شمع ها نمیدونم چه مارکی گذاشته الا میشه فهمید یا نه؟
    پس من خیلی زود تعویض کردم چون 24 هزار رفتم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه اونقدرام ساییده نشده ولی نسبت به لاستیک های عقب یکم ساییده تر شده
    اگه من میخوام لاستیک هایی تا 450 جفتی بگیرم چی خوبه؟

یعنی شما از اول که ماشینو گرفتی تا 40000 عوض نکردین؟
    من لنت های فابریکمه و قبلا ها که 8 هزار رفته بودم صدا میداد که رفتم ایران خودرو گفت جنسش داغونه صدا میده ولی الان 24 هزار رفتم دیروز داشتم تو سرازیری میرفتم یه صدایی خفت تری میداد و اینکه ترمز پایین تر میگیره
    من امروز رفتم نشون دادم گفت داره هنوز و 4 هزار دیگه بری بیا عوض کن
    لاستیکای زی ماشینم فابریکه کارخونه هست نمیدونم چه مارکی فقط مطمئنم خارجیه و چینیه

+

اگه بخوام لنت هامو عوض کنم تکستار (البته اگه گیرم اومد) اگه گیر نیومد اون ایتالیایی که گفتی مارکش چیه؟
    لاستیکم یه چیز در حد 450 (آخرشه) چی خوبه؟
    فقط قیمت بارز و میشلن و مکسسو بگین + قیمت همه ی لاستیک های پیشنهادیو و کیفیتشونو بگین

+
    احتمالا جای لاستیک های جلو وعقبو عوض کنم که 4 تا رو بعدها باهم عوض کنم که یه دست باشه نمیخوام لاستیک هام با هم فرق کنن

خیلی خیلی ممنون
    دوست عزیز بسته به نوع و شرایط استفاده شما داره من با پراید 30000 دوام آورم دوستم 8000 رسید به آهن لنت وبا 206 58000 عالی کار کرد معمول سری پژو هم 40000 هستش ایتالیاییه که ضمانت صدا هم داشت فکر کنم آلفردو بود ولی اینی که دوست عزیز می فرمایند هم حتما خوبه
    نکته خیلی مهم برای این خانواده نتظیم ترمز دستی در فواصل یکماهه اونم از درون چرخ های عقبه که تمام جون ماشین و مصرف لنت بسته به اونداره کاری کنید که ترمز دستی حداکثر 3 دندانه بالا بییاد اگه بیشتره حتما تنظیم کنید که هم از ترمز مطمئن و خوب لذت ببرید هم اینکه فشار رو از ترمز جلو کم کنید
    در مورد لاستیک هم اگه خیلی صاف نیست و کم بادی نکشیده و ترک خوردگی نداره می تونید با اون سر کنید لاستیک چینی هم نخرید با 450 برای هر جفت احتمالا لاستیک کره ای گیرتون میاد و حتما تاریخ تولیدش رو چک کنید که مونده نباشه حالا هرچند ارزونتر درضمن تاپیکی به این عنوان باز کردم که سوالاتون رو می تونید درباره لاستیک به جواب برسونید موفق باشید

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خنک کنندگی کولر خوبه ولی وقتی روی درجه 2 یا 3 میگذارم ماشین به لرزش میوفته و تازه از سرعت ماشین خیلی هم کم میشه که این مسئله واقعا مشهوده و باید حتما کولر را خاموش کنم تا ماشین تو سرعت بالا کم نیاره، ولی قبلا اصلا اینجوری نبود (قبل تصادف)
    ببینید مشکل شما عجیب شد
    اگه از همون اول تا مثلا 5 دقیقه بعد و توی هر دوری از فن این مشکل رو دارید فرق داره با اینکه فقط توی دور 2 و 3 و اینکه مشکل شما با کم آوردن هست یا اینکه ریپ زدن و بی نفسی کلی داره و به کجای ماشین شما صدمه وارد شده آیا مطمئنید موتور کاملا سالمه و از تنظیم فیلر خارج نشده و یا مشکل برقی براش بوجود نیومده ( با دستگاه دیاگ از نبودن ایرور اطمینان حاصل کنید) اگه کاربراتوریه و ای سی یو نداره احتمال داره با ضربه سوزن کاربراتور یا جرم اونو کثیف کرده و یا دلکو شما ترک دار شده باشه
    خیلی چیزا می تونه باشه و باید با حوصله و دقت و البته با کمترین هزینه به اون رسید

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلم دوستان...ی سوال داشتم...چرا وقتی با ماشین در حال حرکت هستم و پدال گازو نم نم فشار میدم ماشین خیلی خوب شتاب میگیره ولی اگر از ی حد بیشتر فشار بدم پدال گازو نتیجه عکس میده؟(پراید)
    این مشکل معموله توی ماشین های داخلی و اونم از استپر موتور و سنسور های دور موتور و دریچه گازه و متاسفانه دقیق نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون
    فعلا که حل شده البته اون مشکل قبلی هم همیشگی نبود هر چند وقت اتفاق می افتاد و الانم باید یه مدت بگذره ببینم حل شده یا نه
    شمع ها نمیدونم چه مارکی گذاشته الا میشه فهمید یا نه؟
    پس من خیلی زود تعویض کردم چون 24 هزار رفتم
    بله الان هم ميشه مارك شمعها رو متوجه بشيد، كافيه يكي از اونها رو باز كنين و روي اون اسم و مشخصات اون رو بخونيد، البته اگر انجام داديد حتما عكس هم بگيريد و اينجا بگذاريد تا از نوع اونها مطلع بشيم،
    دير روشن شدن به خيلي چيزها بستگي داره، يكي هم شمع ميتونه باشه، اما من شخصا فكر ميكنم بيشتر مشكلات اينچنين در خودروهاي مختلف از بنزين نامرغوب و كثيف بودن اون بوجود مياد، بخصوص كه فيلترهاي بنزين رو سريعا كثيف و غير قابل استفاده ميكنه، پس از فيل تر بنزين هم غافل نباشيد.

15. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

kasra2002
    دوست عزیز بسته به نوع و شرایط استفاده شما داره من با پراید 30000 دوام آورم دوستم 8000 رسید به آهن لنت وبا 206 58000 عالی کار کرد معمول سری پژو هم 40000 هستش ایتالیاییه که ضمانت صدا هم داشت فکر کنم آلفردو بود ولی اینی که دوست عزیز می فرمایند هم حتما خوبه
    فکر نکنم استفادم اونقدر ها بوده باشه که به این زودیا بخواد عوض شه
    حالا مسئله ی زیاد مهمی نیست بعد از 5 هزارتا که دوباره راه رفتم دوباره به یکی دیگه نشون میدم بهم میگه
    نکته خیلی مهم برای این خانواده نتظیم ترمز دستی در فواصل یکماهه اونم از درون چرخ های عقبه که تمام جون ماشین و مصرف لنت بسته به اونداره کاری کنید که ترمز دستی حداکثر 3 دندانه بالا بییاد اگه بیشتره حتما تنظیم کنید که هم از ترمز مطمئن و خوب لذت ببرید هم اینکه فشار رو از ترمز جلو کم کنید
    منظور صداس که 3 تا باشه؟
    برای من فکر کنم همون 3 تا صدا میده موقعی که ترمز دستی رو میکشم
    در مورد لاستیک هم اگه خیلی صاف نیست و کم بادی نکشیده و ترک خوردگی نداره می تونید با اون سر کنید لاستیک چینی هم نخرید با 450 برای هر جفت احتمالا لاستیک کره ای گیرتون میاد و حتما تاریخ تولیدش رو چک کنید که مونده نباشه حالا هرچند ارزونتر درضمن تاپیکی به این عنوان باز کردم که سوالاتون رو می تونید درباره لاستیک به جواب برسونید موفق باشید
    عکسهای لاستیکامو میذارم
    البته چون تو گل رفتم یکم کثیفه ولی خیلی مونده تا به کم بادی و ترک خوردگی و ... برسه
    حالا اگه قابل تشخیصه خودت رو عکس ها نظر بده
    لاستیک جلو

************************************************** ***************************
    اینم لاستیک عقب
    ( تو عکس ها شاید به نظر یکی بیاد)

مرسی

17. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •