تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 313 از 2403 اولاول ... 2132633033093103113123133143153163173233634138131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه بچه‌های گل رشتی. من اولین باره تو این تاپیک مینویسم اما چند ماهیه بحثها رو دنبال میکردم. به خاطر همین بحثها هم بعد از یکسال خورده ای از پارس وی رفتم اندیشه گرفتم. ده روزی میشه که وصل شده. خط 550 و سرویس 128 هشت گیگ. روزا اکثرن سرعت خوبه و دانلود مستقیم بالای 150. اما 1 تا 6 صبح سرعت میشه دایال آپ یا حتی بدتر. حتی وبگردی هم نمیشه کرد. ظاهرن بقیه خط پنجیها هم همینطورن. زنگ زدم پشتیبانی گفتن تا فبل از عید حل میشه و گفت خط 5 مشکلش از جاهای دیگه بیشتره. حالا باید دید چی میشه

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مرکز 6 هم مشکلش زیاده
    یه چند روزیه نوسان بالای سرعت درست شده بود اما سرعت از 150 بالاتر نمیره!!
    دوباره امروز نوسان زیاد شد ، سرعت بین 18 تا 140 شده تو روز!!!!
    کسی از دوستان اطلاع داره که دستگاه (SHDSL (ECI که رو علمک تلفن داخل کوچه وصل میکنن تاثیری روی سرعت ADSL داره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها سلام...

من قبلا سرعت تورنتم تا 150 میرسید اما از وقتی ویندوزمو عوض کردم و دوباره یوتورنت رو نصب کردم بالاتر از 100 نمیره...لیمیت رو هم چک کردم آنلیمیته........ واسه شما هم اینطوریه ؟؟؟

یه تنظیماتی قبلا تو انجمن دیده بودم الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم..ممنون میشم اگه یکی تنظیمات کامل Prefrences یوتورنت رو بزاره...میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی شاید به درد یکی دیگه هم بخوره..........ممنون
    سرعت چند روزه نوسان زیادی داره ربطی هم به تورنت نداره .امیدوارم تا عید درست شه . اما اون تنظیمی که باعث میشه برنامه utorrent کمی سرعت دانلودش بهبود پیدا کنه :
    قسمت options>preferences>BitTorrent قسمت protocol encryption گزینه outgoing رو روی forced تنظیم کن . بعد از تایید یک بار برنامه رو ببند و دوباره باز کن .اگه فایلی باشه که تعداد سیدهاش مناسب باشه این کار باعث میشه تعداد افرادی که در اون لحظه به کامپیوترت سید میدن افزایش پیدا کنه.

4. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همشهریای گل این قضیه تخفیف از طریق معرفی کردن چجوریه ؟؟
    هر کسی رو که معرفی کنیم تخفیف میگیریم ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همشهریای گل این قضیه تخفیف از طریق معرفی کردن چجوریه ؟؟
    هر کسی رو که معرفی کنیم تخفیف میگیریم ؟؟
    استاد تخفیف گرفتن از اندیشه آقا mailer عزیزه !
    طبق فرمایش ایشون کسی که می خواد فرم درخواست پر کنه تو اون فرم اگه شناسه کاربری شما رو به عنوان معرف خودش ثبت کنه برای شما حدود 1500 تومن به ازای هر نفر در هر ماه تخفیف داده میشه. فرقی هم نمی کنه سرعتتون یا نوع اشتراکتون چطور باشه ! ( یعنی تمام ماه ها تا وقتی که اون فرد هنوز مشترک اندیشه باقی بمونه به شما تخفیف تعلق می گیره ). و اگه تعداد افراد معرفی شده زیادتر بشه به همون نسبت تخفیف هم کمی افزایش پیدا می کنه . با مبلغ تخفیف هم می تونید اشتراکتون رو شارژ کنین یا حجم اضافه بگیرین . مثلا ایشون برای معرفی 8 نفر کلا هر ماه 18 تومن تخفیف می گیرن و اگه یک نفر از این افراد خطش رو جمع کنه تخفیف به ماهی 16 تومن کاهش پیدا می کنه ... پس از این به بعد اگه کسی رو به اندیشه معرفی می کنین ازش بخواین که مشخصات کاربری شما رو به عنوان معرفش تو فرم درخواستی ذکر کنه ... اگه تعداد افراد معرفی شده زیاد باشه حتی اشتراک ماهیانه براتون مجانی در میاد ! البته فعلا ما که سرمون کلاه رفت تا حالا هر کی رو به اندیشه فرستادیم در راه خدا بوده !

7. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امشب سرعت من مثل چند روز پیش خوبه یعنی 230 . دیشب از 60 بالا تر نمیرفت

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امشب تا ساعت 1:15 سرعت خوب بود ولی بعد یه بار دیسکانکت شد و بعدش سرعت خیلی پایین بود و به زور 10 تا 12 میشد
    بچه های دیگه هم کاهش سرعت داشتند ؟ (اندیشه - خط 5)

قبلا اگه هم سرعت کم میشد تا ساعت 5 یا نهایتا نزدیکای 6 مجددا سرعت بالا میرفت ولی امروز حتی بعد از ساعت 6 هم سرعت پایینه
    Last edited by T I G E R; 14-03-2010 at 06:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[/URL]

من از این اعداد چیزی سر در نمیارم..
    قضیه چیه ؟؟
    راستشو بگین.. یعنی من زنده می مونم ؟؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من افت سرعت نداشتم دیشب سرعت روی 230 بود .
    خط 323

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امشب تا ساعت 1:15 سرعت خوب بود ولی بعد یه بار دیسکانکت شد و بعدش سرعت خیلی پایین بود و به زور 10 تا 12 میشد
    بچه های دیگه هم کاهش سرعت داشتند ؟ (اندیشه - خط 5)

قبلا اگه هم سرعت کم میشد تا ساعت 5 یا نهایتا نزدیکای 6 مجددا سرعت بالا میرفت ولی امروز حتی بعد از ساعت 6 هم سرعت پایینه
    سرعت من هم دیشب از ساعت 1 نوسان داشت اما قطعی نداشتم و سرعت بین 100 الی 190 برای دانلود 2 تا فایل تورنت در نوسان بود .( اشتراک 128 اندیشه مرکز 3 )
    توی روز هم بعضی ساعت ها سرعت نوسان داره و بعضی وقتا از 50-60 بالاتر نمی ره اما بعد از 10 دقیقه تا یک ربع دوباره به نزدیک 200 کیلو بایت می رسه . امیدوارم این مشکل نوسان سرعت حل شه. البته شاید بخاطر نزدیک بودن شب چهارشنبه این نوسانها طبیعی باشه ! شاید دارن تکنولوژیهای جدید مخابراتی رو آزمایش می کنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •