تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 416 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هنوز یک کم شک دارم اوبیتو باشه . البته درصدش خیلی پایینه که دیگه اوبیتو نباشه ولی هنوز همون یکذره رو هم به حساب میارم
    نکته ای که برای من جای سوال داره اینه که مادارا چقدر عمر کرده که اوبیتو رو دیده ؟! چقدر دیگه عمر کرده که اوبیتو رو آموزش داده ؟!
    چطوریه که مادارا اینقدر جوانه ؟! خیلی سن داشته باشه بین 30 تا 40 بوده . توی اون جنگ با هاشیراما چه اتفاقی افتاده؟!
    و خیلی سوال های دیگه که بی جواب مونده و همچنان به تعداد سوالهام اضافه هم میشه ! کیشی باید کلی ابهامات رو برطرف کنه.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

باو توبی پیرمرد رامن فروشه مطمئن باش : دی

کلا نباید اوبیتو میبود!من یه چیو نفهمیدم اونم این که یعنی چی به خاطر رین؟مگه مرگ رین تقصیر کاکاشی بوده؟!اصلا رین چطور مرده؟

3. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

و خیلی سوال های دیگه که بی جواب مونده و همچنان به تعداد سوالهام اضافه هم میشه ! کیشی باید کلی ابهامات رو برطرف کنه.
    جواب این سوال هارو یه نفر فقط می دونه و ساسوکه هم رفت دنبالش .. با اوروچی مارو با هم رفتن ..فکر کنم الان دیگه رسیدن به جلو درب خونه کیشیموتو .. خود ساسوکه هم دیگه تحملش تموم شده از دست این مخفی کاری های کیشیموتو !!
    ولی جدا هر چی هست و هر کی هست این اوروچیمارو می دونه !! از اول هم نباید دست کم می گرفتیمش ..ساسکه درحدی نبود که اون رو بکشه .. کلا ساسکه تا الان یه مبارزه رو هم نبرده .. دانزو رو هم اون دختره کمکش کرد و وجود توبی بودکه دانزو رو عقب می نشوند ..ساسکه حتی گارا رو هم نتونست ببره .. چقدر داغونه این ساسکه ..زورش به این چونین ها می رسه

5. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا این ساسکه خیلی الکی گنده شده و هیچی نداره . فقط یکسره اسم اوچیها و اعتبار از دست رفته ی اونا رو به زبان میاره.
    باید دید این کسی که همه چیز رو میدونه کی هست که اوروچیمارو و ساسکه دارن میرن پیش اون !!! نکنه ریکودو باشه

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دقیقا این ساسکه خیلی الکی گنده شده و هیچی نداره . فقط یکسره اسم اوچیها و اعتبار از دست رفته ی اونا رو به زبان میاره.
    باید دید این کسی که همه چیز رو میدونه کی هست که اوروچیمارو و ساسکه دارن میرن پیش اون !!! نکنه ریکودو باشه

ایتاچی بهترین اوچیها .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درسته ایتاچی نینجای با کیفیتی بود که اخلاقش در کنار استعدادش اون رو محبوب هم کرده .
    ولی الان دوتا نینجا از خاندان اوچیها هستن که وحشتناک هستن . یکی مادارا و بعد از اون توبی(اوبیتو) که نشون داده واقعا قویه ! این تکنیکی که در مانگای اخیر زد سطحش خیلی بالا بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من عقبم از مانگا و انیمه ولی خیلی چیزا رو با اسپویل میدونم : دی
    الآن جایی هستم تو انیمه که دیدارا خودکشی کرد همه گفتن توبی مرده.ولی اپیزود بعد توبی اومد گفت من مادارا هستم.یه سوال:چطوری زنده موند از انفجار دیدارا؟
    بعدشم اینکه توبی که میشناختیم آدم شاد و شنگول و خل و چلی بود(خیلی این اخلاقشو دوست داشتم) ولی الآن خیلی جدیه.امکان داره که اینا 2 توبی متفاوت باشن؟یعنی یکیشون واقعا تو انفجار مرده باشه؟(آخه قدرت و اخلاق این که میگه مادارا هستم فرق داره)

(ولی خیلی خندیدم تو نبرد دیدارا با ساسکه!چندتا از بمب هاش رفتن کنار توبی.توبی جیغ میکشید:سنپای!سنپای!تایم اوت!تایم اوت! یعنی ترکیدم از خنده!یا جایی که دنبال سانبی بودن بمبای دیدارا رفتن کنار توبی و سانبی.توبی دست و پا میزد جیغ میکشید در میرفت,سانبی دنبالش,بمباهم دنبال سانبی : دی)

در مورد رین هم میشه جواب بدید؟چطور مرد؟

درضمن در مورد ساسکه,به نظرم فقط یه آدم لوس و خوش شانسه!واقعا اگه اوچیها نبود هیچ بود!دلیل قدرتش اوچیها بودن(شارینگان)+نفرین اوروچیماروئه.بدون این دو تا کاری نمیتونست بکنه!دیدارا هم گفت بهش.ولی ناروتو بدبخت یه کیوبی داره فقط که از اونم نمیخواد و نمیتونه بیش از حد استفاده کنه ولی ساسکه مهرش جوریه که قابل کنترله!ساسکه فقط یه نبردو خودش برده کامل اونم مقابل دیداراییه که زمین و زمان میتونستن بزننش!حتی گارای اون موقع هم میتونست و دلیل باخت گارا این بود که برای محافظت از دهکدش دفاع خودشو باز گذاشت و جلوی دهکده یه sand shield انداخت.حتی وقتی هنوزم کمی چاکرا داشت جای اینکه کار دیدارا رو تموم کنه اون Shield رو از روی دهکده کنار برد با آخرای چاکراش.
    ساسکه شده مثل اولای ناروتو که هی میگفت هوکاگه هوکاگه.این هی اوچیها اوچیها میکنه.ولی حالیش نیست اوچیها داریم تا اوچیها!یه کی مثل ایتاچی اوچیهائه یکی مثل ساسکه هم اوچیهائه!

سوال آخرم این که انیمه الآن کدوم چپتر مانگاست؟

11. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توبی مبتونه توب ابعاد جابجا بشه و از اونجایی که تا اون قسمت این خصلت توبی به نمایش گذاشته نشده بود برای همین مشخص نشد که چطور زنده مونده!
    ولی همین جابجایی در ابعاد کمکش کرد که از اون انفجار فرار کنه و زنده بمونه .

رین هم اصلا مشخص نشده که چی شد که مرد و چطوری مرده و برای مانگا خونها هم هنوز جای سواله

کدوم انیمه رو میگی ؟! اون قسمتی که شما دیدی ؟! یا آخرین قسمت از انیمه که منتشر شده ؟!

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آخرین اپیزودی که اومده منظورمه!

این جا به جایی در ابعاد چه جوریه؟آخه انگار ساسکه هم این کارو کرد که فرار کرد.چه جوری انجام میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخرین اپیزود میشه مانگای 538 که اگه بخوای خوندن مانگا رو شروع کنی باید از 539 بخونی.

تکنیک ساسکه جابجایی در ابعاد نبود . اون مار رو احضار کرد و به درون اون رفت و از اون طرف سویگتسو یک جای دیگه مثل این که احضارش کرد و ساسکه از انفجار فرار کرد.

ولی توبی خودش رو به یک بُعد دیگه انتقال میده . یعنی خودش و هر چیزی رو که لمس کنه میتونه انتقال بده . توی ادامه انیمه میتونی این قابلیت رو ببینی.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •