دوستان کسی نگفت من چطوری میتونم اکس پی هم داشته باشم . یه سوال دیگه تو ویستا و اکس پی اگر یه فولدر رو میبردم یه گوشه صفحه یه لبه مانند ایجاد میشد که محتویات فولدر رو نشون میداد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه . یعنی این ویندوز این قابلیت رو نداره ؟
دوستان کسی نگفت من چطوری میتونم اکس پی هم داشته باشم . یه سوال دیگه تو ویستا و اکس پی اگر یه فولدر رو میبردم یه گوشه صفحه یه لبه مانند ایجاد میشد که محتویات فولدر رو نشون میداد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه . یعنی این ویندوز این قابلیت رو نداره ؟
سلام
منظورت کدوم ویندوز هست ؟
فکر کنم هردو ویندوز این قابلیت رو دارند .
موفق باشید![]()
سلام.
دوست عزیز، اگه شما ویندوز ویستا یا 7 رو در درایو C نصب کنید، به هیچ وجه نمیتونید در درایو دیگه ای XP داشته باشید. دلیلش هم اینه که مایکروسافت، همواره کاری میکنه که کنار جدیدترین محصولش، محصول دیگه ای نصب نشه.
چاره کار اینه که قبل از هر چیز، ویندوز XP رو در درایو C نصب کنید.
بعدش ویندوز 7 یا ویستا رو به هرجایی که دلتون خواست نصب کنید.
راستی!
این تاپیک هم میتونه اطلاعات مفیدی بهتون بده:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
تو این تاپیک کاملا توضیح داده شده و همچنین اطلاعات بیشتر :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Masоud; 04-07-2009 at 16:38.
مقدارش 1 بود!
جدا عذر میخوام . من داشتم تو تاپیک ویندوز هفت سوال میپرسیدم بعد بوکمارکش کردم . الان واقعا نمیدونم چجوری اومده بودم اینجا . از کمکتون هم خیلی ممنون
سلام
این پوشه ی Temp که آدرسش هم اینه:
C:\Documents and Settings\ab\Local Settings\Temp یا C:\DOCUME~1\ab\LOCALS~1\Temp
به چه دردی میخوره؟ چجوری میشه محتویات غیرضروریش رو پاک کرد؟
سلام.
همونجوری که از اسمش پیداست برای ذخیره موقت فایل ها بکار میره. مثلا Setup یک برنامه, فایلهاشو ابتدا در این فلدر ذخیره میکنه و سپس نصب از روی اون فایل ها شروع میشه.
کلا محتویاتش غیرضروریه و وقتی در حین نصب برنامه (یا کاری که مربوط به این فلدر بشه) نیستید می تونید همش رو پاک کنید. اگر تعدادی هم با حجم کم پاک نشدن کاریشون نداشته باشید.
ممنون.
میشه شاخه ی پیشفرض این پوشه رو تغییر داد یا ظرفیتش رو افزایش داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)