آره منم نمیدونم معرف کیا بودم.4
نمیشه فهمید کیا مارو معرف زدن؟:(
آره منم نمیدونم معرف کیا بودم.4
نمیشه فهمید کیا مارو معرف زدن؟:(
سلام
چرا دانلود از فروم محدوده؟؟؟؟ نوشته" هر 5 دقیقه سه فایل" در صورتی که 1 فایل بیشتر نمیشه دانلود کرد!!!!!
واااااااا آخه من که اصلا کسی رو معرفی نکردم.....سلام...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه!
الونی خب خیلی از انجمنها نیاز به ثبت نام ندارن، مثلاً اگه انجمن خودت (عمران) واسه بازدید نیازی به ثبت نام نداشته باشه، خیلیا ممکنه به صورت مهمان از پستهات استفاده کنن ...
حالا همون مهمونها اگه بخوان پستی بدن باید عضو شن؛ تو فرم ثبت نام به بخش معرف که میرسن، چون از پستهای توی نوعی استفاده کردن، شاید واسه قدردانی یا هر چیز دیگهای، اسمت رو بزنن اونجا و با اسم تو ثبت نام کنن ... (البته بابت معرفی کاربرای جدید امتیاز خاصی به ما تعلق نمیگیره، ولی خب کاربرای جدید با توجه به ذهنیتی که از جاهای دیگه مثل رپیدباز دارن، فکر میکنن با این کارشون میتونن یه جوری ازت قدردانی کنن...)
این یکی از احتمالات بود که به شخصه دیده بودم ...![]()
نقل قول گرفتن الان دیگه بی مورده چون چند روز گذشته و نبودم جواب بدم
ولی لازمه این توضیح رو بدم که وقتی من گفتم دسترسی خیلی واضح بود که منظورم پاسخ گویی به دوستان و سوالاتشون نیس! خود بابک هم توی خیلی از موارد جواب من رو خیلی کامل و با حوصله داده!
دسترسی ای که ادمین ها دارن خیلی فرق داره با جواب گویی به سوال های دوستان!
انتقادی هم به بابک نکردم!
خب این هم که کاملا واضحه که بعد از چند سال توی انجمن شما هنوز نمیدونی انجمن ادبیات ناظر داره و مدیر و ... و اینجور سوالات رو باید از اون ها پرسید نه بابک! همین که جوابت رو داده پس خیلی لطف کرده!برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
مطلبی هم که در مورد انجمن ادبیات و موضوعات علمی گفتم شامل این مسائل پیش و پا افتاده ی شما که رمان بزاریم و ... نمیشه.. دوستانی که باید در جریان باشن هستن در این مورد.
پیغامهای پروفایل که در وی بی پاک میشن جاشون تحت عنوان زیر میمونه
این پیغام توسط فلان حذف شده است/علت:...
چرا من پیغامی رو پاک کردم بطور کلی ناپدید شد؟
اگر راهی داره که این کارو انجام داد (حذف کامل پیام) دوستان بگن
که اینطور...ممنون کوروش و کسانی که من معرفشون بودم..![]()
میگم چرا دیگه نام کاربری هارو تغییر نمیدن ؟ من تو ثبت احوال یه 6 ماهی هست درخواست دادم .
اگه بخوان بذارن جمع بشه و یهو همه رو با هم تغییر بدن که واسه خودشون سخت تره !
کمی صبر داشته باشین...ادمین ها دارای مشغله های مهم تری هم هستن: دی
این کار رو ادمین میثم انجام میدن که مدتیه حضور نداشتن. به محض اومدن ایشون درخواست ها پیگیری میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)