تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 313 از 1174 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض اشنايدر: سال بعد دو جام مي خواهيم

مهاجم هلندي رئال مادريد گفت: در سال آينده براي فتح دو جام تلاش مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر، گلزن رئال مادريد عنوان كرد: تيم ما مستحق قهرماني براي دومين سال پياپي بود. براي سال آينده نيز مي كوشيم تا لاليگا را از آن خود كنيم.
    وي ادامه داد: ليگ قهرمانان اروپا در سال آينده هدف اصلي ما محسوب مي شود؛ اما اين بدين دليل نيست كه لاليگا را فراموش كنيم.
    رئال مادريد امشب آخرين بازي فصل را تجربه مي كند؛ اما هنوز مشخص نيست كه حريف بحران زده اش، لوانته در زمين حاضر مي شود يا خير.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض موناكو به كاناوارو پيشنهاد داد

باشگاه فرانسوي موناكو مي‌كوشد براي فصل آينده مدافع ملي پوش رئال مادريد را به خدمت بگيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اين تيم فرانسوي قصد دارد براي فصل آينده چند بازيكن بزرگ خريداري كند.
    فابيو كاناوارو شايعه دريافت پيشنهاد رسمي از باشگاه موناكو را تاييد كرد و گفت كه اين پيشنهاد را بررسي مي‌كند و برايش قابل احترام است.
    وي اظهار داشت: براي يك مدافع، دريافت يك پيشنهاد هميشه اهميت دارد و بسيار با ارزش است. قطعا از وكيل خود مي‌خواهم تمام شرايط را مورد ارزيابي قرار دهد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض كالدرون: بيشتر از رقم پيشنهادي براي ويا نمي دهيم

مدير عامل باشگاه رئال مادريد ضمن احترام به درخواست جدي كاپيتان خود تاكيد كرد: بيشتر از رقم پيشنهادي براي ويا نمي دهيم.

به گزارش خبرگزراي فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون مدير موفق رئال مادريد گفت: به نظر رائول احترام مي گذارم، البته براي من دليل درخواست وي مهم نيست، چرا كه در مسائل تيم ملي دخالتي نمي كنم.
    وي ادامه داد: موضع خود را قبلا در اين مورد اعلام كرده ام؛ اما براي آنكه به نظر كاپيتان تيم خود احترام گذاشته باشم، اعلام مي كنم تحت هيچ شرايطي رقم پيشنهادي خود را (15 ميليون پوند) افزايش نخواهم داد.
    رائول گونسالس پيش از اين گفته بود: نمي توانم قبول كنم بازيكني هم تيم من باشد كه پيراهن مرا در تيم ملي پوشيده و از من در تمام مصاحبه هاي خود بد گفته است.

من اين رو نمي دونستم!!! از ويا بدم اومد!!!! بره آرسنال، به درك!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض فهرست برترين بازيكنان متعصب از سوي فيفا اعلام شد

فيفا مانند سال‌هاي گذشته فهرست متعصب‌ترين و فعال ترين بازيكنان تيم ها را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزارش فارس و به نقل از سان لندن، رائول گونسالس، نامزد برترين بازيكن كهنه كار در فدراسيون بين‌المللي فوتبال شناخته شد.
    داوران فيفا تا پايان اين هفته از ميان اسامي زير، متعصب‌ترين بازيكن تيم‌هاي باشگاهي را انتخاب مي كنند:
    رائول گونسالس، ديويد بكام، رايان گيگز، فرانچسكو توتي، روبرتو كارلوس، داويد ترزه‌گه، لوئس فيگو، بوفون، كاناوارو، هانري و دل پيه‌رو

فقط رائول و توتي! يكي از اين دوتا!

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلامون علیکم!
    اول از همه قهرمانی رو به تمام دوست داران روال تبریک می گم!
    دوم از همه قضیه این عکس تونل رئال چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

هیچی ...
    قبل از اینکه رئال بیاد توی زمین بارسایی ها براشون وایستادن و دست زدن و اون ها رو تشویق کردن ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام وحید جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:
    خوب مث اینکه خیلی اخبار کم شده ولی اینو بگم که دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان ویا بیاد رئال لعنت به هرچه ویا هستش بره گمشه به درک به من فحش داده این ابله خرفت بره با همون اراگونس لیاقتش همون اراگونس هست وقتی دلبوسکه جون بیاد ببینم چکار میکنه....
    راستی بچها میگم میلان هم که نتونست بیاد لیگ قهرمانان خوب کاکا مث اینکه جداشدنش یه جورایی سهل به نظر میرسه ها میگم اگه کاکا و دیگو و کریستیانو رونالدو بیان رئال فکرشو بکنین چه تیمی میشیم ما وای خیلی عالی میشه......

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رائول گونسالس پيش از اين گفته بود: نمي توانم قبول كنم بازيكني هم تيم من باشد كه پيراهن مرا در تيم ملي پوشيده و از من در تمام مصاحبه هاي خود بد گفته است.

من اين رو نمي دونستم!!! از ويا بدم اومد!!!! بره آرسنال، به درك!
    شدیدا ازش بدم اومد
    پررو
    این که انگشت پای رائول هم نمیشه میاد از رائول بد میگه(شرمنده به خاطر این اسمایلی نتونستم نذارم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به مه دوستان چه کسرا و چه کریوس و چه داش وحید
    خوب باز هم که چند نفری جمع شدیم...
    خوب اینو بگم که والا یه ذره منطقی باشیم حال این اخبار واقعآ صد در صد واقعی هست؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام وحید جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم:
    خوب مث اینکه خیلی اخبار کم شده ولی اینو بگم که دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان ویا بیاد رئال لعنت به هرچه ویا هستش بره گمشه به درک به من فحش داده این ابله خرفت بره با همون اراگونس لیاقتش همون اراگونس هست وقتی دلبوسکه جون بیاد ببینم چکار میکنه....
    راستی بچها میگم میلان هم که نتونست بیاد لیگ قهرمانان خوب کاکا مث اینکه جداشدنش یه جورایی سهل به نظر میرسه ها میگم اگه کاکا و دیگو و کریستیانو رونالدو بیان رئال فکرشو بکنین چه تیمی میشیم ما وای خیلی عالی میشه......
    سلام...
    بازیه اینتر رو دیدید ؟؟؟
    این ابراهیموویچ خیلی خوب بازی کرد .. خدا کنه اون هم بیاد رئال ..
    راستی چرا از ویا بدت اومد ؟؟؟؟؟
    شدیدا ازش بدم اومد
    پررو
    این که انگشت پای رائول هم نمیشه میاد از رائول بد میگه(شرمنده به خاطر این اسمایلی نتونستم نذارم)
    کی ازش خوشش می اد ؟؟؟
    عقلش کار نمی کنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •