امروز رفتم وثبت نام کردم قضیه این بدون کنکور هم پرسیدم و همین الانشم بدون کنکور می گیرن ولی نه هر رشته ای حتی مسئولی نشسته بود واسه این کار!!! در ادامه اگه کسی تو این مورد سوالی داره بیشتر توضیح میدم  
 از طرفی دانشگاه هم  دانشگاه نجف اباد هست  که دوستان اصفهان می دونن چقدر مدرکش معتبر هست نسبت به دانشگاه های دیگه ازاد..ببینید بقیه دانشگاه ها چه خبره!
اگه بدونید چقدر پول گرفتن حالا من که بماند 
.gif)
 از بقیه دانشجو ها باور نمی کنید! شهریه ها تقریبا دوبل شده.نگم بهتره ..جالب اینجا بود اگه پول نقد نداشتی ثبت نام بی ثبت نام! یعنی وام اینا نمی دن! از ترم دو به بعد می دن ..
چقدر خبر بد دادم
بچه ها یه سری رشته ها معمولی همین الانشم بدون کنکور پول وردارین برین ثبت نام کنید و از همین امروز بشینید سر کلاس.این چیزایی که می گم راجب دانشگاه خودمونه بقیه دانشگاه ها اطلاع ندارم شاید اونجا رشته های بهتری هم باشه واسه انتخاب.
مثلا رشته های عمران برق قدرت و  متالوزی و...... رو دانشگاه ما نداشت واسه ثبت نام!
 اینا جای خود داره و باید حتما براش کنکور بدید برای دانشگاه ما..
یه سری رشته های ببخشید بی درو پیکر بیشتر هم تو ادبیات... یه سری افراد بودن از مسئولین وقتی تو بادجه ها ثبت نام بودن سوال می کردن و مسئولین می گفتن برید بادجه فلان اقای فلان رشته ها رو بتون بگه...
امروز تو رستوران با چندتا از دانشجو ها که صحبت می کردم می گفتن امسال خیلی دانشگاه پذیرش گرفته سال قبل اصلا صف برای رستوران نبود و این محوطه ها خالی بود الان ببین..در مورد همین برداشتن کنکور هم همه اطلاع داشتن و می گفتن مدرک ها دیگه خیلی داره بی ارزش می شه خدا کنه پاش به رشته های دیگه و مقطع ارشد باز نشه..
امیدوارم جواب سوال هاتون تو این پست باشه اگه سوالی تو این ضمینه داشتید بگید