تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 313 از 1219 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

این داستان رو بخونید :

من هفته پیش به اتفاق دوستم یک Ps3 خریدم و امروز هم رفتم فروختم .

روز اول : شادمانی سروری در من به پا بود . بالاخره هر چی باشه روز اوله . Blue ray بازی Uncharted تو دستمه .

روز دوم : پس از انجام بازی Uncharted به مدت 6 ساعت خسته شدم و دستگاه رو خاموش کردم .

روز سوم : بازی Killzone و MGS رو به قیمت بالاتری به ما انداختند . اومدیم خونه و MGS رو گذاشتیم . 1 ساعت بعد خسته شدم و گفتم همش این بود . Killzone رو گذاشتیم و پس از انجام آن به دلیل گیم پلی بد بازی دست درد گرفتیم .

روز چهارم : Uncharted هنوز هم حال می داد و بازی می کردم بقیه بازی ها یه گوشه افتاده بود .

روز پنجم : unchrted تموم شد و انگار یاس مرا گرفت . 70 هزار تومان برای 3 روز .

روز ششم : بعد از انجام تیکن که هیچ فرقی با قسمت قبل نداشت سونی را جمع کرده بر روی کمد گذاشتم تا بفروشم .

روز هفتم : با سربلندی از مغازه آمدم بیرون ولی دستم xbox جدید بود . حالا می توانستم DARK SIDERS و ARMY OF TWO را با قیمت 4 هزار تومان بازی کنم . البته انحصاری ها فراموش نشود .

2. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این داستان رو بخونید :

روز اول : شادمانی سروری در من به پا بود . بالاخره هر چی باشه روز اوله . Blue ray بازی Uncharted تو دستمه .

روز دوم : پس از انجام بازی Uncharted به مدت 6 ساعت خسته شدم و دستگاه رو خاموش کردم .

روز سوم : بازی Killzone و MGS رو به قیمت بالاتری به ما انداختند . اومدیم خونه و MGS رو گذاشتیم . 1 ساعت بعد خسته شدم و گفتم همش این بود . Killzone رو گذاشتیم و پس از انجام آن به دلیل گیم پلی بد بازی دست درد گرفتیم .

روز چهارم : Uncharted هنوز هم حال می داد و بازی می کردم بقیه بازی ها یه گوشه افتاده بود .

روز ششم : بعد از انجام تیکن که هیچ فرقی با قسمت قبل نداشت سونی را جمع کرده بر روی کمد گذاشتم تا بفروشم .

روز هفتم : با سربلندی از مغازه آمدم بیرون ولی دستم xbox جدید بود . حالا می توانستم DARK SIDERS و ARMY OF TWO را با قیمت 4 هزار تومان بازی کنم . البته انحصاری ها فراموش نشود .

Uncharted یازی فوق العاده ایه قبول دارم . 6 ساعت پشت سر هم بازی کردن هم مدت زیادیه واسه بازی که زود تموم خواهد شد .
    راجع به MGS و Killzone هم بگم شما خسته شدی ولی میلیونها نفر با این 2تا حالشو بردن . به هر حال سلیقه ایه و شما خوشت نیومد و اینم نظرته و محترمه .
    از تیکن نمیشه انتظار زیادی داشت .
    شما که زیاد بازی میکنی و فقط هم دنبال انحصاری نیستی از همون اول بهتر بود 360 بخری . خودمم یه رفیق دارم که PS3 داره ولی بازی Far Cry 2 و Tekken 6 و Darksiders و PES2010 و Army Of Two 40 days رو داره . من بهش گفتم دیوونه اینا که هیچ کدوم انحصاری نیست . خوب میرفتی یه 360 میخریدی و به جای اینکه پول یه کنسول دیگه رو به بازیهای مشترکی که برا PS3ت خریدی بدی این 5 تا بازیو با 10 - 12 هزار تومان برا XBOX360 میخریدی حال میکردی .
    آگر ادم بخواد فقط PS3 داشته باشه یا باید چپش خیلی پر باشه . یا اینکه خیلی کم بازی کنه و هر از گاهی که بازی جدید میاد بره سمتش ( بازی خور باشیو پول بازی نداشته باشی عذابه ) .
    ولی بهتره که یه XBOX360 کپی خور داشته باشی برا بازی مشترکا + انحصاری های 360 و یه PS3 بخری فقط برا انحصاریهای خودش .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این داستان رو بخونید :

چه طوری از MGS خسته شدی

5. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا خداییش دیگه اینو من توی ضمیمه کلیک جام جم خوندم از خودم نیست ولی گویا این پسره که داشته PS3 رو هک می کرده تقریبا توی کارش موفق شده ....... به صفحه زیر یه سری بزنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم سایت پسره ...:
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا خداییش دیگه اینو من توی ضمیمه کلیک جام جم خوندم از خودم نیست ولی گویا این پسره که داشته PS3 رو هک می کرده تقریبا توی کارش موفق شده ....... به صفحه زیر یه سری بزنید :
    کد:
    اینم سایت پسره ...:
    کد:
    این خبر که زیاد جدید نیست ! Ps3 چند وقتی هست که اکسس به تمام سیستمش بوجود آمده و فقط مونده نوشتن فرمور برای اجرای بازی های کپی و البته پیدا کردن یک راه راحت که همه بتونند . با روش فعلی شما باید مثل همون پسره باشی تا بتونی هک کنی

8. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

12

این داستان رو بخونید :

Uncharted یازی فوق العاده ایه قبول دارم . 6 ساعت پشت سر هم بازی کردن هم مدت زیادیه واسه بازی که زود تموم خواهد شد .
    راجع به MGS و Killzone هم بگم شما خسته شدی ولی میلیونها نفر با این 2تا حالشو بردن . به هر حال سلیقه ایه و شما خوشت نیومد و اینم نظرته و محترمه .
    از تیکن نمیشه انتظار زیادی داشت .
    شما که زیاد بازی میکنی و فقط هم دنبال انحصاری نیستی از همون اول بهتر بود 360 بخری . خودمم یه رفیق دارم که PS3 داره ولی بازی Far Cry 2 و Tekken 6 و Darksiders و PES2010 و Army Of Two 40 days رو داره . من بهش گفتم دیوونه اینا که هیچ کدوم انحصاری نیست . خوب میرفتی یه 360 میخریدی و به جای اینکه پول یه کنسول دیگه رو به بازیهای مشترکی که برا PS3ت خریدی بدی این 5 تا بازیو با 10 - 12 هزار تومان برا XBOX360 میخریدی حال میکردی .
    آگر ادم بخواد فقط PS3 داشته باشه یا باید چپش خیلی پر باشه . یا اینکه خیلی کم بازی کنه و هر از گاهی که بازی جدید میاد بره سمتش ( بازی خور باشیو پول بازی نداشته باشی عذابه ) .
    ولی بهتره که یه XBOX360 کپی خور داشته باشی برا بازی مشترکا + انحصاری های 360 و یه PS3 بخری فقط برا انحصاریهای خودش .
    سلام به همه دوستان
    1- والا اینکه mgs زیاد طرفدار داره رو کسی منکر نمیشه ولی من زمانه که نسخه 3 این بازی رو روی ps2 بازی کردم خیلی باهاش حال نکردم تا اینکه شماره 4 این بازی منتشر شد اون زمان پیشه خودم گفتم که این دیگه شماره 4 ماله نسل بعده حتما خوبه و رفتم این بازی رو تهیه کردم .....
    بعد از 1 ساعت بازی دیدم تقریبا همون سبک ولی چون کلی پول بابت داده بودم مجبور بودم تا آخرش برم خلاصه آخر هفته این گیمو به یک نفر 15 زیر قیمت انداختم و کلی هم خوشحال بودم.
    حالا ممکن پیش خودتون بگید چرا؟
    از چند چیز این گیم من متنفرم:
    1- وقتی دشمنا شما رو میبینند یه علامت سوال نیم کیلویی با صدای ( Belep ) بالا سرشون در میاد.
    2- بی هوشی دشمنان zzzzzzz از چند تا از دوستان شنیدم که این دو مورد بالا در ویرایش آخر برطرف شودن حالا درسته یا نه نمیدونم
    3- طرز گرفتن چاقو واسلحه (مثل معلولین)
    4- داستان زیبا ولی بیش از اندازه دور از واقعیت

به نظر من سری mgs برای امثال من اصلا جالب نیست ( البته باید این رو در نظر داشت که طبق شایعات موجود قرار در mgs rising که برای ps3 . xbox 360 . pc منتشر شه سبک تغییر کنه) که امید وارم خوب بشه
    و یه پیشنهاد به همه کسانی که از mgs نا امید شدن:
    اینه که برن تو کار رقیب اصلی ( به نظر من برتر ) mgs و اسنیک یعنی عشق من SPLINTER CELL و SAM FISHER که این دمو های coop و history آخریه SPLINTER CELL CONVICTION منو دیوانه کرده (لطفا mgs بازا ناراحت نشن این نظر شخصی منه)

2- به نظز من توی بازیهای انحصاری که قراره بیان:

اول ُSPLINTER CELL CONVICTION
    دوم ALAN WAKE
    سوم GOD OF WAR3
    چهارم HEAVY RAIN
    پنجم YAKUZA

و بهترین گیمی که تا امروز بازی کردم Gears Of War 2 بوده
    Last edited by raminxxx; 08-02-2010 at 00:43.

10. 2 کاربر از raminxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    والا اینکه mgs زیاد طرفدار داره رو کسی منکر نمیشه ولی من زمانه که نسخه 3 این بازی رو روی ps2 بازی کردم خیلی باهاش حال نکردم تا اینکه شماره 4 این بازی منتشر شد اون زمان پیشه خودم گفتم که این دیگه شماره 4 ماله نسل بعده حتما خوبه و رفتم این بازی رو تهیه کردم .....
    بعد از 1 ساعت بازی دیدم تقریبا همون سبک ولی چون کلی پول بابت داده بودم مجبور بودم تا آخرش برم خلاصه آخر هفته این گیمو به یک نفر 15 زیر قیمت انداختم و کلی هم خوشحال بودم.
    حالا ممکن پیش خودتون بگید چرا؟
    از چند چیز این گیم من متنفرم:
    1- وقتی دشمنا شما رو میبینند یه علامت سوال نیم کیلویی با صدای ( Belep ) بالا سرشون در میاد.
    2- بی هوشی دشمنان zzzzzzz از چند تا از دوستان شنیدم که این دو مورد بالا در ویرایش آخر برطرف شودن حالا درسته یا نه نمیدونم
    3- طرز گرفتن چاقو واسلحه (مثل معلولین)
    4- داستان زیبا ولی بیش از اندازه دور از واقعیت

به نظر من سری mgs برای امثال من اصلا جالب نیست ( البته باید این رو در نظر داشت که طبق شایعات موجود قرار در mgs rising که برای ps3 . xbox 360 . pc منتشر شه سبک تغییر کنه) که امید وارم خوب بشه
    و یه پیشنهاد به همه کسانی که از mgs نا امید شدن:
    اینه که برن تو کار رقیب اصلی ( به نظر من برتر ) mgs و اسنیک یعنی عشق من SPLINTER CELL و SAM FISHER که این دمو های coop و history آخریه SPLINTER CELL CONVICTION منو دیوانه کرده (لطفا mgs بازا ناراحت نشن این نظر شخصی منه)
    Splinter Cell کجاش برتره ؟ درست 5 دقیقه بازی کردم اندازه 50 سال از عمرم به باد فنا رفت .

تازه همش از روی متال گیر اسکی رفته بعدش شماره 3 متال گیر کجاش بده ؟ من تاحالا بیش از 100 بار تمومش کردم باز هم خسته نمیشم . اون علامت تعجب ها و سوال های به قول شما یک کیلویی هم توی شماره 4 نیست و دلیل وجودش توی شماره های قبلی نشون دادن حالت دشمن بوده که با توجه به ضعف سخت افزاری کنسول های قدیم بهترین راه بوده نه مثل خیلی بازی های دیگه که ترسیده و تعجب کرده و نترسیده دشمن همش یه مدل قیافه داره نمیفهمی کی به کیه !!!

اولین بازی که Stealth بود متال گیر بود حتی از همون سری که روی نینتندو ارائه شد ، داستان فوق العاده سنگین ، فلسفی و البته قشنگ .

مقایسه Splinter Cell با متال گیر به هیچ عنوان کار درستی نیست چون این دو تا بازی هیچ ربطی به هم ندارند ، مثل این میمونه من بیام بسکتبال رو با فوتبال مقایسه کنم ، چون تو هر دوتشا توپ وجود داره .

گیم پلی بازی هم که شاهکار ، اولین بازی بود که میرفتی از پشت طرف رو خفت میکردی

بعدش کدوم بازی توی این سبک به واقعیت نزدیکه که این یکی باشه ؟ دنیای واقعی رو داریم هر روز میبینیم ، دیگه نیازی نیست که توی باری ها هم واقعی بازی در بیاریم .

در ضمن داستان متال گیر حدود 80% از روی واقعیات و از گزارشات بخش پارانورمال دیفنس ارتش آمریکا ساخته شده و فقط 20% اش تخیلات بازی ساز هست ، که اون هم میشه شامل کاراکتر هایی مثل فیر یا ریون یا ومپ یا فیوری یا پین و کلا این رئیس های غیر عادی و گرنه باقیش از رباط ها بگیرید تا نمونه های شبیه سازی شده اسنیک و آرسنال گیر و پیتریوت ها و ... واقعی هستش .

با اومدن هر نسخه جدید از متال گیر هر بار نو آوری های جدید توی دنیای بازی ها اومده و بعدش همه شروع کردند کپی کردن .

توی نمایشگاه هایی که اینحا میزارند هرگز متال گیر رو با اسپیلینتر سل مقایسه نمیکنند ، بلکه اسپیلینتر رو با بازی هایی مثل سایفون فیلتر مقایسه میکنند که البته همیشه هم در مقابلشون برنده میشه .

متال گیر سبک کاملا منحصر به فرد داره و هرگز از طرف منتقدین بزرگ دنیای بازی ها با بازی های دیگه مقایسه نمیشه بلکه به نقد کشیده میشه که البته همیشه نمره های خوبی توی نقد ها بدست میاره به خصوص سناریوش .

بی خود ترین سری متال گیر هم روی PSP عرضه شده تا به حال ، شاید شماره جدیدش روی PSP قابل بازی کردن باشه

12. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

پلي‌استيشن3 هك شد

جورج هاتز كه چندي پيش به خاطر هك كردن تلفن‌هاي آيفون نامش مطرح شد اعلام كرد توانسته كنسول پلي‌استيشن3 سوني را هم هك كند.

هاتز اعلام كرد كه توانسته به حافظه ‌‌Low Level‌ اين كنسول دسترسي كامل پيدا كند و با در اختيار قرار دادن كدهاي ‌exploit‌ پلي‌استيشن3 در وبلاگش از ديگران درخواست كرده تا كار هك كردن اين كنسول را ادامه بدهند. البته هنوز زمان زيادي تا ساخته شدن فرم‌ويرهاي دست‌ساز براي اجراي بازي‌هاي كپي شده وجود دارد و بايد ببينيم سوني در برابر اين اتفاق چه كار مي‌كند.

منبع: ضميمه جام جم(كليك)
    کد:

14. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اینو که منم گفته بودم اون بالا هست ............
    ولی اگه هک شدن تایید بشه و بشه باهاش بازی های کپی رو اجار کردم که دیگه مهشر میشه ............خدای جنگ و باران سنگین دیگه چیزی نیستند که آدم توی حسرتشون پیر بشه .........

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

من منکر گرافیک و داستان خوب بازی MGS می شه ولی این بازی مگه مخفی کاری نیست پس چرا انقدر توش سطحی است . همچنین بازی پیچیده ایست .

killzone نشونه گیریش من رو کشته بود . پرتاب نارنجک که هیچی .

17. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •