تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 313 از 358 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

هرچند که چندان مطلوب نیست که این بحث در اینجا باز بشه ولی بنظر من
    God یه مفهوم فلسفی هست
    که مفهوم دینی هم شده

بلکل این جمله که:
    خداباورها به وجود حیات در جاهای دیگه ایمان دارند و خداناباورها ندارند...
    و خداباورها به وجود حیات در جاهای دیگه ایمان ندارند و خداناباورها دارند...
    غلطه

این موضوع کوچکترین ربطی به همدیگه نداره

2. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اتفاقا بر خلاف شما، من تصور میکنم که اکثر خداباوران معتقدن که تو قران اومده که موجودات دیگه ای تو جاهای دیگه هستن!!! شاید نظرات شما به خداباوران بیشتره؟!!!

منم همیشه از خودم می‌پرسم که چرا برخی فکر میکنن دین یعنی مهدی موعود؟! دوست عزیز، شما نمی‌تونی خداباوری رو پیدا بکنی که از 2012 بترسه!! چون یه خداباور به قیامت اعتقاد داره... و البته اگر شما قبل از ائیست شدن کمی مطالعه نموده بودی، احتمالا میدونستی که ادیان دیگه‌ای غیر از اسلام هم هست که اونها هم به قیامت اعتقاد دارن!! و اتفاقاتی رو براش پیش‌بینی کردن و زمان‌بندی مشخصی براش دارن که حداقل یکی دو هفته‌ی قبل از پایان دنیاشون اینجوری نیست!!

به نظرم تازه وارد بحث شدین! بهتره کمی صفحات قبل تر رو بخونین و با نظرات افراد مختلف اشنا بشین بعدش شروع بکنین به زدن!!

و صد البته، من از روز اول شرط بندی کردم که چنین اتفاقی نمی‌افته نه امروز و نه 2025 و نه 2050 همونجوری که 2000 اتفاق نیوفتاد!!....

امممممممم.... اتفاقا من هرچی فکر میکنم نمی‌دونم کجا اثبات شده که حیات وجود داره تو جای دیگه؟!!! اینکه اب یا چیزی از اب پیدا بشه میشه حیات؟!!!(کما اینکه تو بیابون و ... هم موجود زنده داریم!) لکن من زیاد پیدا شدن اب در یه سیاره‌ای به فاصله‌ی چند میلیون سال نوری رو ربطی به وجود حیات نمی‌دونم!!...

دوست عزیز، بعد از دهه‌ها هنوز بحث در خصوص این که ادم رفته به ماه یا نه برقراره.... همچنان شما باید به کوچیکتر ها یاد بدی که زمین گرده و نه یه خط صاف و هنوز به بچه ها یاد داده میشه که چه بلایی به سر داشنمندان می‌اومده در گذشته افرادی مثل گالیله!!....
    در نهایت با توجه به اینکه تاریخ و جغرافیا هنوز داره تدریس میشه، به نظر میرسه که این بحث‌ها کهنه نشده و چیزی که کهنه شده تفتیش عقاید هست!! افرادی که در بحثشون، با خودشون فکر میکنن که چون طرفم چنین چیزی گفته، پس احتمالا چنین اعتقادات و شخصیتی داره و از روی اون احتمالشون، در موردش نظر میدن!!

استدلال شما از قران و كتاب هاي مقدس ديگر اديان دقيقا شبيه همون استعداد مفسران و رهبران دينيتون هست ! تو قران گفته موجود ديگه اي هم وجود داره ! حالا هر موجودي كه تا به امروز كشف نشده چه در آسمان و چه در زمين امروز به واسطه علم كشف بشه شما و رهبرانتون قبل از همون دانشمند بدبخت بيچاره اي كه تموم عمرش رو به پاي يك نظريه گذاشته و حالا كه به نتيجه رسيده ميايد وسط و ميگيد به شما كه گفته بوديم قران عزيزمون گفته بود موجودات ديگه اي هم هستن !!!!!!

بدم مياد كه انسان ها رو دسته بندي مي كنيد ! خودم هم دسته دسته كردم اما اين درست نيست ! من آئيست يا هر چيز ديگه اي نيستم ... اما به خداي شما كه منو به جهنم خواهد برد هم اعتقادي ندارم ! اديان ديگه هم به خداي شما شايد كمي مهربونتر و شايد كمي خشن تر اعتقاد دارن ! من گفتم همه ي خداباوران نه خداي اسلام يا يهود ! بگذريم از اين بحث ...

دوست من پيدا شدن آب رو برهان وجود حيات قرار نمي دهند حيات ميتونه شكل هاي مختلفي داشته بشه .. كماانكه شايد موجوداتي باشن كه زيستشون با زيست كره زمين متفاوته! آب و زندگي وابسته به اون در كره زمين رايج هست ! چون من و شما با آب زنده ايم دليل نيست كه موجودات فراتر از شعور ما هم با آب زندگي كنن ... مهم ترين دليل كه براي وجود حيات در عالم هستي وجود داره گستردگي اون هست .. دانشمندان م به همين دليل باور دارن كه رندگي در نقاط ديگر وجود داره نه صرفا بخاطر وجود آب !

تا جايي كه بنده اموختم گفتار هر كس نشان دهنده ي شخصيت و طرز فكرش هست مگر اينكه بحث چاپلوسي در گفتار پيش بياد كه در اون صورت تشخيص سيرت از صورت يا گفتار سخت خواهد بود ! پس ايراد من نيست كه از روي پست هاي شما طرز فكرتون رو نتيجه ميگيرم .. بلكه اقتضاي گفتگوي انسان ها همين رو ميطلبه ...

و در آخر .. شادي اشتباه برداشت كرديد از پست قبليم .. چون من قصد زدن كسي رو ندارم .. نوشته بي روح هست و احساسات رو منتقل نميده .. وگرنه من علاقمند به بحث هستم و دوست دارم خيلي صميمي بحث كنم ...

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استدلال شما از قران و كتاب هاي مقدس ديگر اديان دقيقا شبيه همون استعداد مفسران و رهبران دينيتون هست ! تو قران گفته موجود ديگه اي هم وجود داره ! حالا هر موجودي كه تا به امروز كشف نشده چه در آسمان و چه در زمين امروز به واسطه علم كشف بشه شما و رهبرانتون قبل از همون دانشمند بدبخت بيچاره اي كه تموم عمرش رو به پاي يك نظريه گذاشته و حالا كه به نتيجه رسيده ميايد وسط و ميگيد به شما كه گفته بوديم قران عزيزمون گفته بود موجودات ديگه اي هم هستن !!!!!!
    اگر بگیم موجود دیگه‌ای نیست، شما میگی نظرت شبیه رهبرانته!
    اگر میگیم هست، باز میگی نظرت شبیه رهبران دینیته!!
    مطمئنی که میدونی داری چی میگی یا فقط میخوای با متون من مخالفت کنی؟!

بدم مياد كه انسان ها رو دسته بندي مي كنيد ! خودم هم دسته دسته كردم اما اين درست نيست ! من آئيست يا هر چيز ديگه اي نيستم ... اما به خداي شما كه منو به جهنم خواهد برد هم اعتقادي ندارم ! اديان ديگه هم به خداي شما شايد كمي مهربونتر و شايد كمي خشن تر اعتقاد دارن ! من گفتم همه ي خداباوران نه خداي اسلام يا يهود ! بگذريم از اين بحث ...
    این قسمت رو 4 بار براتون نوشتم، هر بار فک کردم جایز نیست و ویرایش کردم... یه بار دیگه ویرایش کردم که بشه 5 بار!! هر جوری بخوام حرفم رو بگم هم طولانی میشه هم نصیحت وار!! بیخیال اگر لازم شد بعدا اشاره میکنم به این بند!

دوست من پيدا شدن آب رو برهان وجود حيات قرار نمي دهند حيات ميتونه شكل هاي مختلفي داشته بشه .. كماانكه شايد موجوداتي باشن كه زيستشون با زيست كره زمين متفاوته! آب و زندگي وابسته به اون در كره زمين رايج هست ! چون من و شما با آب زنده ايم دليل نيست كه موجودات فراتر از شعور ما هم با آب زندگي كنن ... مهم ترين دليل كه براي وجود حيات در عالم هستي وجود داره گستردگي اون هست .. دانشمندان م به همين دليل باور دارن كه رندگي در نقاط ديگر وجود داره نه صرفا بخاطر وجود آب !
    در اینجا من نتیجه میگیرم که بحث بی‌نتیجه میباشه.... چون ظاهرا شما اولین کلمات مطلب من رو خوندی و به این نتیجه رسیدی که این مثل رهبرانش از دین استفاده میکنه و اومدی که بکوبی!! چونکه:
    حالا نه شامپانزه، که هر حیوون دیگه‌ای!!! مثلا ماهی ها یا هر کانسپت دیگه ای که جای دیگه ای باید موجود در نظر گرفته بشه!!!
    من خودم هم به این مسئله اشاره کردم نیازی نیست شما گوشزد بکنی!!

تا جايي كه بنده اموختم گفتار هر كس نشان دهنده ي شخصيت و طرز فكرش هست مگر اينكه بحث چاپلوسي در گفتار پيش بياد كه در اون صورت تشخيص سيرت از صورت يا گفتار سخت خواهد بود ! پس ايراد من نيست كه از روي پست هاي شما طرز فكرتون رو نتيجه ميگيرم .. بلكه اقتضاي گفتگوي انسان ها همين رو ميطلبه ...
    به نظرم این قسمت از مطلب من نشون داده که من چقدر مذهبی هستم نه؟!
    از کجا معلوم اونجا یه نسل از شامپانزه ها شروع کرده باشن به بهتر شدن و پیشرفت کردن؟!!
    دوست گرامی، کسی که به اومدن انسان ها از شامپانزه ها اعتقاد داره، یعنی به نظریه‌ی تکامل اعتقاد داره و .... بهتر نیست که قبل از اینکه وارد گفت و گویی بشید، کمی دقیق مطالب طرف مقابل رو بخونین؟!

و در آخر .. شادي اشتباه برداشت كرديد از پست قبليم .. چون من قصد زدن كسي رو ندارم .. نوشته بي روح هست و احساسات رو منتقل نميده .. وگرنه من علاقمند به بحث هستم و دوست دارم خيلي صميمي بحث كنم ...
    اگر اینجوری هست من ازتون عذر خواهی میکنم، چون صحبتتون کاملا توهین امیز بود و هنوز هم هست!
    استدلال شما از قران و كتاب هاي مقدس ديگر اديان دقيقا شبيه همون استعداد مفسران و رهبران دينيتون هست
    بهتون پیشنهاد میکنم که در خصوص افراد اگر پیش‌زمینه‌ای رو در نظر می‌گیرید که بهش شک دارید، سوال بپرسید نه اینکه تصمیم بگیرید... چون تو بحث کردن ارزش صحبت های پر مغزتون رو به سطح یه متن توهین امیز میاره پایین... تو کل متون ارسال شده‌ی من در پاسخ شما، فقط اشکالات حرف زدنتون رو گرفتم و نه چیز دیگه‌ای! این بدترین شکست برای یه صحبته... مشخصا خیلی فرق هست بین مطلبی چندین خطی که از مغز میاد تا از کپی پیست شدن... پس بهتره کمی حساب شده کلمات رو انتخاب کنیم

-------------
    وقتی در بحثی، چیزی رو وارد بحث میکنین که قبلا نبوده و اون رو متعلق به طرف مقابل می‌دونین و از اون براعت می‌جویید، سریعا باعث میشید که طرفتون در مقابلتون جبهه بگیره! و البته پیشنهاد میکنم کمی مطالعه هم بکنین!! چون صحبت هایی که هر شخصی ازش برداشت ائیستی میکنه رو به عنوان خداباوری میدونین و صحبت های خداباورانه رو به بعنوان ائیستی! من که گیج شدم!!

5. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگر بگیم موجود دیگه‌ای نیست، شما میگی نظرت شبیه رهبرانته!
    اگر میگیم هست، باز میگی نظرت شبیه رهبران دینیته!!
    مطمئنی که میدونی داری چی میگی یا فقط میخوای با متون من مخالفت کنی؟!

این قسمت رو 4 بار براتون نوشتم، هر بار فک کردم جایز نیست و ویرایش کردم... یه بار دیگه ویرایش کردم که بشه 5 بار!! هر جوری بخوام حرفم رو بگم هم طولانی میشه هم نصیحت وار!! بیخیال اگر لازم شد بعدا اشاره میکنم به این بند!

در اینجا من نتیجه میگیرم که بحث بی‌نتیجه میباشه.... چون ظاهرا شما اولین کلمات مطلب من رو خوندی و به این نتیجه رسیدی که این مثل رهبرانش از دین استفاده میکنه و اومدی که بکوبی!! چونکه:

من خودم هم به این مسئله اشاره کردم نیازی نیست شما گوشزد بکنی!!

به نظرم این قسمت از مطلب من نشون داده که من چقدر مذهبی هستم نه؟!

دوست گرامی، کسی که به اومدن انسان ها از شامپانزه ها اعتقاد داره، یعنی به نظریه‌ی تکامل اعتقاد داره و .... بهتر نیست که قبل از اینکه وارد گفت و گویی بشید، کمی دقیق مطالب طرف مقابل رو بخونین؟!

اگر اینجوری هست من ازتون عذر خواهی میکنم، چون صحبتتون کاملا توهین امیز بود و هنوز هم هست!

بهتون پیشنهاد میکنم که در خصوص افراد اگر پیش‌زمینه‌ای رو در نظر می‌گیرید که بهش شک دارید، سوال بپرسید نه اینکه تصمیم بگیرید... چون تو بحث کردن ارزش صحبت های پر مغزتون رو به سطح یه متن توهین امیز میاره پایین... تو کل متون ارسال شده‌ی من در پاسخ شما، فقط اشکالات حرف زدنتون رو گرفتم و نه چیز دیگه‌ای! این بدترین شکست برای یه صحبته... مشخصا خیلی فرق هست بین مطلبی چندین خطی که از مغز میاد تا از کپی پیست شدن... پس بهتره کمی حساب شده کلمات رو انتخاب کنیم

-------------
    وقتی در بحثی، چیزی رو وارد بحث میکنین که قبلا نبوده و اون رو متعلق به طرف مقابل می‌دونین و از اون براعت می‌جویید، سریعا باعث میشید که طرفتون در مقابلتون جبهه بگیره! و البته پیشنهاد میکنم کمی مطالعه هم بکنین!! چون صحبت هایی که هر شخصی ازش برداشت ائیستی میکنه رو به عنوان خداباوری میدونین و صحبت های خداباورانه رو به بعنوان ائیستی! من که گیج شدم!!
    من به خودم قول دادم كه فقط در مورد بحث مورد نظر تاپيك گفتگو كنم و چون اين پست شما تماما به نصيحت من لبريز بود جوابي نميدم ..

شايد مشكل اصلي اينه كه من نميدونم دقيقا نظر شما در مورد فرازميني ها چيه ! چون يه جا گفتيد خدا بيكار نيست هي موجود خلق كنه ! يه جا گفتيد قران هم گفته كه موجودات ديگري هستند !!!

7. این کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نتشار تصوير سقوط بشقاب پرنده
    جام جم آنلاين: نيروي دريايي ژاپن تصوير سقوط يك بشقاب پرنده را در سواحل اين كشور منتشر كرده است.

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاين به نقل از جپيك، انتشار تصوير سقوط اين بشقاب پرنده كه در روز چهارم دسامبر رخ داد پرسش هاي زيادي را در وب سايت هاي جهان برانگيخته است.
    در تصوير مي توان شئ مدور را به رنگ صورتي مشاهده كرد كه به وضوح مشخص است كه تصوير متعلق به يك هواپيما يا يك هلي كوپتر نيست. فرضيه هاي بي شماري در مورد ماهيت اين شئ در وب سايت ها مطرح شده اند.
    وضوح تصوير موجب شده تا بسياري از افراد بر فرضيه وجود موجودات فرازميني دوباره تاكيد كنند. به نوشته روزنامه هفنيگتن پست، سقوط اين بشقاب پرنده توسط شاهدان معتبري گزارش شده است. درواقع، ماموران پليس، امدادگران و نيز روزنامه نگاران سقوط و فرو رفتن اين بشقاب پرنده را در آب هاي ساحلي ژاپن ديده و آن را گزارش داده اند.
    با اين حال، مشاهده "يوفو ها" يا بشقاب پرنده ها از دير باز جزو مسائل مورد علاقه افكار عمومي بوده و با پيدايش اينترنت دامنه آن گسترش يافته است. در برخي عكس هاي ديگر كه به تصوير بشقاب پرنده ها منسوب شده اند مي توان همين هاله صورتي را مشاهده كرد.
    بنابراين خبر سقوط يك بشقاب پرنده در سواحل ژاپن را بايد با ترديد نگريست. مترجم: بهرام افتخاري.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    یه استدلال:
    قبول دارین جهان نامحدوده؟
    اگه جهان نامحدوده و بی نهایته پس بی نهایت سیاره داره.
    چطور ممکنه حداقل یه سیاره غیر از زمین تو جهان بی نهایت که بی نهایت سیاره داره وجود نداشته باشه که حیات توش باشه؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام
    یه استدلال:
    قبول دارین جهان نامحدوده؟
    اگه جهان نامحدوده و بی نهایته پس بی نهایت سیاره داره.
    چطور ممکنه حداقل یه سیاره غیر از زمین تو جهان بی نهایت که بی نهایت سیاره داره وجود نداشته باشه که حیات توش باشه؟
    من زیاد قبول ندارم که کیهان نامحدوده.....
    فکر کنم باید دارای حدود باشه
    هرچند که تا الان با علم کیهانشناسی کنونی قطر کیهان 93 میلیارد سال نوری ه.....

استدلال دوم خیلی منطقی ه بنظر من

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من زیاد قبول ندارم که کیهان نامحدوده.....
    فکر کنم باید دارای حدود باشه
    هرچند که تا الان با علم کیهانشناسی کنونی قطر کیهان 93 میلیارد سال نوری ه.....

استدلال دوم خیلی منطقی ه بنظر من
    در واقع اگه کیهان نامحدود بود الان شب ها مثه روز روشن بود . همون ماجرای معروف باطلنمای اولبرس. کیهان محدود متناهی و دارای عمره ( ازلی ابدی نیست).

14. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شايد مشكل اصلي اينه كه من نميدونم دقيقا نظر شما در مورد فرازميني ها چيه ! چون يه جا گفتيد خدا بيكار نيست هي موجود خلق كنه ! يه جا گفتيد قران هم گفته كه موجودات ديگري هستند !!!
    دوست عزیز، یه بار برای همیشه!
    من گفتم فکر نمی‌کنم موجود دیگه‌ای باشه....
    شما اومدی گفتی شما دین‌داران نمیدونم چی چی.....
    منم گفتم اگر حرفم بر اساس دین بود، قران گفته موجودات دیگه ای هستن....
    اوکی؟!( یعنی نظر من اینه که موجود دیگه ای نیست!)!

چون اعتقاد بر اینه که همه‌چیز اتفاقی رخ داده.... یعنی این تکامل و رشد سلول ها و تبدیل شدنشون به چیزی که امروز می‌بینیم بر اساس این نبوده که یکی!! بیاد بگه خیلی خوب، 5 میلیون سال نوری اومدین حالا این یکی رو هم توش حیات بریزیم تا 5 میلیون سال بعدی که دوباره حیات رو بدن به یه سیاره‌ی دیگه!!
    اگر هم اعتقاد بر اساس فرموده های خداوند باشه که میگم! ظاهرا تو قران هست که موجودات دیگه‌ای در جای دیگه‌ای هستن که انسان قابلیت دیدن اونها رو نداره!

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد این بشقاب پرنده که در آبهای ژاپن سقوط کرده.

اگر این خبر درست باشد و از مصنوعات ساخت بشر نباشد، بزودی منتظر همه گیر شدن یک بیماری ناشناخته بین مردم ژاپن و بعد از آن سرایت آن بیماری به دیگر نقاط جهان باشید، چون در تاریخ هرجا چنین چیزی مشاهده شده، بعد از آن یک بیماری همه گیر هم به سراغ مردم آمده و این نتیجه ی ویروس یا میکروب هایی است که از یک کره ی دیگر به زمین می آیند و سیستم دفاعی انسان در برابر آن ویروس یا میکروب ناشناخته، بی دفاع است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •