اگر بگیم موجود دیگهای نیست، شما میگی نظرت شبیه رهبرانته!
اگر میگیم هست، باز میگی نظرت شبیه رهبران دینیته!!
مطمئنی که میدونی داری چی میگی یا فقط میخوای با متون من مخالفت کنی؟!
این قسمت رو 4 بار براتون نوشتم، هر بار فک کردم جایز نیست و ویرایش کردم... یه بار دیگه ویرایش کردم که بشه 5 بار!! هر جوری بخوام حرفم رو بگم هم طولانی میشه هم نصیحت وار!! بیخیال اگر لازم شد بعدا اشاره میکنم به این بند!
در اینجا من نتیجه میگیرم که بحث بینتیجه میباشه.... چون ظاهرا شما اولین کلمات مطلب من رو خوندی و به این نتیجه رسیدی که این مثل رهبرانش از دین استفاده میکنه و اومدی که بکوبی!! چونکه:
من خودم هم به این مسئله اشاره کردم نیازی نیست شما گوشزد بکنی!!
به نظرم این قسمت از مطلب من نشون داده که من چقدر مذهبی هستم نه؟!
دوست گرامی، کسی که به اومدن انسان ها از شامپانزه ها اعتقاد داره، یعنی به نظریهی تکامل اعتقاد داره و .... بهتر نیست که قبل از اینکه وارد گفت و گویی بشید، کمی دقیق مطالب طرف مقابل رو بخونین؟!
اگر اینجوری هست من ازتون عذر خواهی میکنم، چون صحبتتون کاملا توهین امیز بود و هنوز هم هست!
بهتون پیشنهاد میکنم که در خصوص افراد اگر پیشزمینهای رو در نظر میگیرید که بهش شک دارید، سوال بپرسید نه اینکه تصمیم بگیرید... چون تو بحث کردن ارزش صحبت های پر مغزتون رو به سطح یه متن توهین امیز میاره پایین... تو کل متون ارسال شدهی من در پاسخ شما، فقط اشکالات حرف زدنتون رو گرفتم و نه چیز دیگهای! این بدترین شکست برای یه صحبته... مشخصا خیلی فرق هست بین مطلبی چندین خطی که از مغز میاد تا از کپی پیست شدن... پس بهتره کمی حساب شده کلمات رو انتخاب کن
یم
-------------
وقتی در بحثی، چیزی رو وارد بحث میکنین که قبلا نبوده و اون رو متعلق به طرف مقابل میدونین و از اون براعت میجویید، سریعا باعث میشید که طرفتون در مقابلتون جبهه بگیره! و البته پیشنهاد میکنم کمی مطالعه هم بکنین!! چون صحبت هایی که هر شخصی ازش برداشت ائیستی میکنه رو به عنوان خداباوری میدونین و صحبت های خداباورانه رو به بعنوان ائیستی! من که گیج شدم!!