برای قیطریه ( پیش شماره 2223 ) کدوم شرکت بهتره محدودیت دانلود نداشته باشه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
برای قیطریه ( پیش شماره 2223 ) کدوم شرکت بهتره محدودیت دانلود نداشته باشه
مرسیچقدر خوب
به به هم محله ای، مرکز شهید غریبی را همه شرکتهای سرویس دهنده ای دی اس ال سرویس می دن. دیگه خودت می تونی انتخاب کنی. آسیا تک و داتک فعلا شرکتهایی هستند که محدودیت ندارند. من خودم داتک گرفتم راضیم
![]()
آقا اگه یه نفر مثه من یه جایی باشه که هیچ خدمات Adsl ای شاملش نشه چی کار باید بکنه؟
شاتل زنگ زدم گفتن پورتامون پره.
میخواستم از داتک Wireless بگیرم اونم گفت الان نداریم.....
بقیه ی شرکتها هم کلا برای سعادت آباد خدمات ندارن.....
خیلی جالبه واقعا............!!!؟؟؟؟
آسیاتک از داتک ارزون تره اما مهم کیفیت هست کدوم کیفیتش بهتره قطعی و نوسان کمتری داره
مثلا شما که با من هم محل هستی بهتر می تونی توضیح بدی نظرت در مورد سرعت و نوسان و قطعی این داتک چیه و همین طور کسانی که از آسیا تک استفاده کردند ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه چه طوری باید در خواست کنم و اینکه چه قدر طول میکشه که نصب شه ممنون میشم اگر کمکم کنید
در مرکز غریبی نمی تونم آسیا تک را با داتک مقایسه کنم، من چون نمی خواستم کیفیت را فدای قیمت کنم ترجیح دادم یک کم بیشتر بدم تا کیفیت تضمین شده تر باشه - منم خودم از تو همین تاپیک راهنمایی گرفتم و انتخاب کردم -
در مورد درخواست که زنگ بزن به شرکت خدماتی، شماره داتک 81681
بخش ADSL -فروش اشتراک جدید - فرم برات پر می کنن و پیک می فرستن دم خونه تا پول و مدارک را بگیره ،خودشون می گن 10 روز کاری- برای من هم دقیقا 10 روز کاری طول کشید (ولی کلا شد 14 روز)
خیلی ممنونم از توضیحاتت چه در پیام خصوصی و چه در اینجا حالا به نظرت 64 بگیرم یا 128 ؟
ببخشید که با سوالام وقتت رو می گیرم ایشالا جبران کنم![]()
من یه سوال دارم
من بچه ی کرج هستم می خوام یه Adsl 256 از صبانت بگیرم
بیشتر هم می خوام بازی کنم ولی شنیدم این شرکت برای بازی کردن به درد نمی خوره ، درسته ؟
در مقایشه داتک و آسیاتک باید بگم که داتک کیفیت بهتری داره مخصوصا جدیدا سرعت اتصال رو در بعضی از سرویسها کمی بیشتر کرده البته فقط در ساعتهای کم مصرف
این دیگه واقعا به کار خودت بستگی داره اگه آهنگ و فیلم خیلی دانلود می کنی 128 اگه نه که 64 ، من خودم تا الان 128 داشتم الان می بینم که این چند وقته امتحاناست و کم استفاده می کنم 64 شارژ می کنم. این دیگه کاملا نظر شخصیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)