تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3129 از 3745 اولاول ... 212926293029307931193125312631273128312931303131313231333139317932293629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,281 به 31,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من کرج میشینم،
    سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
    بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
    و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
    تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
    بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
    همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
    زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
    الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
    نمیده بهم.
    زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
    ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
    خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
    من ۱۰ مگ ام و سرعتم محدوده مثل تو.

فک نکنم با گرفتن سرویس بالاتر سرعت شبانه ات زیاد شه.

داره خودمونی میشه J!sSh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

10 مگ شاتل یا آسیاتک؟
    من ۱۰ مگ ام و سرعتم محدوده مثل تو.

فک نکنم با گرفتن سرویس بالاتر سرعت شبانه ات زیاد شه.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آسیاتک هستم فعلا با ۱۰ مگ و سرعت محدود. ۱۵۰کیلوبایت

اگه فعلا شاتلی چرا با شاتل لند دانلود نمی کنی؟ سرعت اونم محدوده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه اینجوریه صد رحمت به شاتل با سرویس 128 فرقی نداره شب و روز نداره سرعتم 250 کیلوبایت هست البته شبا نوسان داره.
    من فیلم وانیمیشن زیاد دانلود میکنم شاتل لند بدرد من نمیخوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من کرج میشینم،
    سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
    بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
    و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
    تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
    بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
    همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
    زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
    الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
    نمیده بهم.
    زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
    ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
    خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.

واقعیتش من 3 سال پیش شاتل داشتم .(به مدت 3 سال و نیم ) . شبانه رایگان داشت از 2 تا 8 صبح . من دو شب پشت سر هم 1 گیگ دانلود کردم به مدت 7 روز سرعت دانلود شبم رو از 450kb به 16kb کم کردند . من هم از شاتل رفتم پارس آنلاین .از همون موقع همین مسخره بازی ها رو داشتن . اگه همین قدر میتونی دانلود کنی برو خدا رو شکر کن . زمان ما شبی نهایتا 500 مگ میتونستی دانلود کنی .
    زنگ بزن پشتیبانی ببین تا چند روز دیگه سرعتت رو به همین شکل نگه می دارند . چون اون موقع به من گفته بودن ما نگاه میکنیم ببینیم میزان مصرفت رو درست میکنی یا نه بعد دوباره سرعتت رو بر میگردونیم
    اگر آسیاتک بیای بستگی به مرکز مخابراتیت و خطت داره اگر خوب باشه اینترنت 8مگ بگیری و سرعت دانلودت بین 400-500 بشه میتونی تقریبا 8 گیگ بگیری ...

6. این کاربر از shiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه دو ماهی میشه از آسیاتک سرویس گرفتم ، قبلا های وب بودم اما از موقعی که سرویس گرفتم در بازکردن برخی سایت هایی که قبلا با های وب باز میشدن خطای Connection Time out میده حتی با k.e.r.i.o و اصلا سایت با هیچ حالتی لود نمیشه
    مخصوصا 90 در صد سایت های فیلتر مثلا سایت سابسین که مخصوصه زیرنویس هست لود نمیشه.
    ایا مال همه اینطوره یا فقط مال من اینطوره.
    این مشکل وقتی از طریق یک سایت واسط وصل میشم اتفاق نمی افته

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه اینجوریه صد رحمت به شاتل با سرویس 128 فرقی نداره شب و روز نداره سرعتم 250 کیلوبایت هست البته شبا نوسان داره.
    من فیلم وانیمیشن زیاد دانلود میکنم شاتل لند بدرد من نمیخوره.
    عجب، شاتل بهتره پس.

منظورم ریموت آپلود با با شاتل لند بود.

9. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعیتش من 3 سال پیش شاتل داشتم .(به مدت 3 سال و نیم ) . شبانه رایگان داشت از 2 تا 8 صبح . من دو شب پشت سر هم 1 گیگ دانلود کردم به مدت 7 روز سرعت دانلود شبم رو از 450kb به 16kb کم کردند . من هم از شاتل رفتم پارس آنلاین .از همون موقع همین مسخره بازی ها رو داشتن . اگه همین قدر میتونی دانلود کنی برو خدا رو شکر کن . زمان ما شبی نهایتا 500 مگ میتونستی دانلود کنی .
    زنگ بزن پشتیبانی ببین تا چند روز دیگه سرعتت رو به همین شکل نگه می دارند . چون اون موقع به من گفته بودن ما نگاه میکنیم ببینیم میزان مصرفت رو درست میکنی یا نه بعد دوباره سرعتت رو بر میگردونیم
    اگر آسیاتک بیای بستگی به مرکز مخابراتیت و خطت داره اگر خوب باشه اینترنت 8مگ بگیری و سرعت دانلودت بین 400-500 بشه میتونی تقریبا 8 گیگ بگیری ...
    همینو میخواستم بدونم آسیاتک سرعتو محدود نمیکنه بعد چند وقت؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه دو ماهی میشه از آسیاتک سرویس گرفتم ، قبلا های وب بودم اما از موقعی که سرویس گرفتم در بازکردن برخی سایت هایی که قبلا با های وب باز میشدن خطای Connection Time out میده حتی با k.e.r.i.o و اصلا سایت با هیچ حالتی لود نمیشه
    مخصوصا 90 در صد سایت های فیلتر مثلا سایت سابسین که مخصوصه زیرنویس هست لود نمیشه.
    ایا مال همه اینطوره یا فقط مال من اینطوره.
    این مشکل وقتی از طریق یک سایت واسط وصل میشم اتفاق نمی افته
    برخی قندشکنا که کلا از کار افتادن

با قندشکن باز میشه؟ اگه با قندشکن باز میشه بدون قندشکن باز نمیشه، این مشکل رو خیلیا تو برخی اوقات ماه هاست که دارن و راهش استفاده از قندشکنه

ولی اگر با قندشکنم مشکل داری احتمالا فقط مال تو اینطوریه

تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عجب، شاتل بهتره پس.

منظورم ریموت آپلود با با شاتل لند بود.
    تست میکنم نتیجه رو اینجا اعلام میکنم

13. این کاربر از J!sSh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •