ویرانسل کلا چرت شده
شبانش هم فقط برای افرادی به تعداد انگشت جواب میده
آخه اینترنت ساعتی هم شد اینترنت ، یاد کارت های ساعتی دایلاپ میافتم حالم![]()
ویرانسل کلا چرت شده
شبانش هم فقط برای افرادی به تعداد انگشت جواب میده
آخه اینترنت ساعتی هم شد اینترنت ، یاد کارت های ساعتی دایلاپ میافتم حالم![]()
سلام سعی کردم بیشتر پست هارو مطالعه کنم و بعد کاری کنم
مودم 5186 مدل 22a رو مدتی میشهاز سایتمودم مارت خریدم که مشخصات که خوده دستگاه از خودش میده 5175 هست ، چه نرم افزاری چه سخت افزاری ، که تو سایتشونم وقتی گفتیم که نه تنها به من و همه هم این سوالو داشتن به عنوان جواب گفتن که اینا برنامشون یکی و مدلی که دادیم دقیقا همونیه که خواستید ، حالا بماند که از خیرش گذشتیم و همراه یه انتن خارجی دارم استفاده میکنم و راضیم
اما به هیچ وجه قیمتی که پای قابلیت هاش دادم جالب نبود ، خواستم اپدیت کنم که انلاین نداره اپدیتی ، پس گشتم تو نت ، نمونش همین جا و همین سایت دیدم که مشغول اپگرید هستید ، گفتم چه خوب دست به کار بشم!
حالت اپدیت که چندجا خوندم متفاوت بود و من دو مدلشوراحت میتونم بیارم
۱ : گرفتن دکمه wps با wifi همزمان و روشن کردن مودم و رها کردن دکمه wps بعد از اولین چشمک چراغهای اعلان روی مودم و نهایت چند ثانیه بعد دمکه وای فای هم رها میکنیم ، ، اتفاقی که میوفته اینه که چراغ پاور همراه مود رنگی روسن میشن ، که ابتدا رنگش آبیه و اخر سبز میشه
۲ : گرفتن دکمه wps با wifi همزمان و روسن کردن دستگاه و بعد از اولین چشمک چراغهای اعلان دکمه wifi رو رها میکنی و چند ثانیه بعدش دکمه wps رو رها میکنی ،که در این حالت فبط چراغ پاور روشنه ، و بعد از اینکه با برنامه میراکست فایل رو استارت میزنی منتقل بشه چراغ وای فای تندتند شمک میزنه و هر چقد زمان بیشترمیگذره چشمک زدن اون چراغ کمتر و کمتر میشه ،
خب من با جفت این کارا فریمورهای مختلف امتحان کردم ، هیچوقت پیغام اتمام یا اوکی یزی که بگه موفقیت امیز بود ندیدم ، حتی بعد چند ساعت ، اون تعداد تایم ۴۰۰ تارو هم ردمیکرد ، خلاصه خاموشش کردم و روشن کردم از این به بعد مودم کند شده بود ، روسن میشه سریع اما اینترنت دیر وصل میشه ، وای فای خیلی دیرتر روشن میشه ، تو صفحه web ui هم تغییر کرده که گمونم مال لیتوانی باشه ، اطلاعات و امکانات جالب شده دوسش دازم ، اما این دیر روشن شدن اینترنت و وای فای مشکل اساسیه ، خیلی دیر روشن میشن!
خواهش میکنم راهنمایی کنید ، هر جور اطلاعات بخوایید در اختیارتون میزارم همراه عکس و فیلمی که شما از مراحل بخواید .ممنون میشم کمکم کنید![]()
یک مدت سرعت لود صفحات ضعیف شده یعنی باز میشه اما لودینگ ادامه داره نصفه نیمه باز میکنه ایا برای همه همینجوره؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
سرعت افتضاح شده دو روزه . احتمالا پهنای باند شهرها رو کم کردند واسه مرز و وای فای رایگان و عراق![]()
دوست عزیز چند روز سیم کارت رو در گوشی فورجی قرار بدید تا هزینه به رایگان تغییر کنه
ضمنا 14 گیگ هم از ساعت 10 شب تا 2 بامداد قابل استفاده نیست
برای اینکه هزینه ی مصرف آزاد در این بازه ی 4 ساعته متحمل نشید حتما دقت کنید یا شارژتون رو قبلش صفر کنید...
سلام
از پریشب اینترنت برای من مشکل داره
اینطور که دانلودهای دانلود منیجر اگر بیشتر از 1 کانکشن باشه خراب میشه
با IDM هم وقتی دانلود فایل به آخر میرسه دوباره شروع میکنه با تک کانکشن از اول دانلود میکنه
نمیدونم چه مشکلی هست
همزمان با همراه اول هم چک کردم ولی دانلودهای اون بدون مشکل بودن
تک کانکشن عجیب ایرانسل روی سرور آپدیت ایرانسل
دمش گرم
یکی دو بار خواستم صبح توی گوشی آپدیت بگیرم.. خیلی خوبه وقتی 2.5 گیگ رو ده دقیقه ای می گیری ..
مودم e5186s-22
اینم نوسان دانلود با ای دی ام توی یک دانلود دیگه
سیگنال
![]()
Last edited by ak313; 06-11-2017 at 22:33.
یک نکته ای که امروز توجه کردم بهش ، سرعت عالی ایرانسل از سرورهای گوگل هست .
این تست سرعت تک کانکشن هست از سرور امریکای گوگل ، چند کانکشن تا ۱۰ مگابابیت هم سرعت میره .
یکی از دلایلی هم که سرعت یوتیوب حتی پخش کیفیت 4k برام خوب هست هم همینه ، واقعا کیفیت سرورهای گوگل عالی هست ،
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)